Bölüm-3

848 39 13
                                    

BİR DAKİKANIZI AYIRIN LÜTFEN!!

Benim ve @mavihuysun adlı kullanıcının yazdığımız ortak bir hikayemiz var. Hikayenin adı 'My Scared Dream' okumanızı diliyorum istiyorum. Umarım bölümü de beğenirsiniz.

İyi okumalar Xx

Uzun parmaklıkların arasında sıkıştırılmıştım. Evin koca deposunda yalnızdım. Kapana kısılmış bir fare gibiydim. İçeriye birinin girdiğini duyduğumda bakışlarımı o yöne çevirdim.

O Josh denen piçin gelmesini bekliyordum ama değildi. Siyah saçları olan ürkek bir kızdı. Elinde tepsi vardı. Ah gerçekten tam bir hapishane.

"Sana yiyecek birşeyler getirdim. Aç olduğunu düşündüm."

Tepsiyi aşağıdan, boşluk olan yerden içeriye kaydırdı. Daha sonra şifreli olan kapıya kodu girdi ve kapı kolaylıkla açıldı. Arkasından kapıyı kapattı. Yanıma gelerek tepsiyi önüme getirdi.

Çorba mı? Gerçekten çok şaşırtıcı! Ellerim bağlıydı bu yüzden bana yedirmeye çalışıyordu. Kaşığı çorbanın içine daldırdı ve hemen yukarı kaldırdı. Dudaklarını üflemek için öne doğru uzattı. Üfleyip bana yaklaştırdığında, bir ona birde kaşıktaki çorbaya bakıyordum.

"Bak yemen için seni zorlamak istemiyorum. Ama yemelisin, aç olduğunu biliyorum. İnat etmenin zamanı değil."

Pekala! Belkide yemeliydim, ama beynim bunu yapmamam için bana uyarılar gönderiyordu. Açlığa tahammül edemezdim. O yüzden dayanamayarak kaşıktaki çorbayı içtim.

Sıcak çorba boğazımdan akıp giderken, nasıl kurumuş olduğunu o zaman fark etmiştim. Peki bu kız kimdi? Riva diye bir kız vardı, acaba bu kimdi?

"Sen kimsin?" dedim merakla. Öğrenmek hakkımdı.

"Adım Bianca." dedi ve tekrar çorba dolu kaşığı bana uzattı. Tekrar içtim ve gülümsedim.

"Sen neden burdasın?"

"Belki zamanla sana anlatırım, ama şuan bu hem benim hem de senin için pek iyi olmaz." dediğinde onu başımla onayladım.

Kapı tekrar aralanmıştı. Ama bu sefer daha sertti. İşte Josh ve Riva sonunda geldi. Bianca'ya baktığımda korkmuş olduğunu gördüm.

Josh büyük bir sinirle kapıyı kıracak şekilde açtı ve içeri girip önümüzdeki tepsiye ayağıyla vurup kasenin kırılıp, çorbanın her yere saçılmasını sağladı.

Josh zavallı kızın saçından tutup yukarı kaldırdı. O da tabi acıdan ve korkudan çığlık atmıştı. Riva ise olduğu yerde durmuş duygusuzca izliyordu.

"Ben sana onunla Riva dışında kimse konuşmayacak demedim mi?"

"D-Dedin."

"O zaman burada ne işin var?!" diye bağırdığında ağladığını gördüm.

"Ona bağırmayı kes! Sadece yemek getirdi." dediğimde bakışlarını bana çevirdi.

"Riva!" diye seslendiğinde, o kız yine bana doğru yaklaştı. Gözlerimin içine bakarken, ona olabildiğine nefretle baktım.

''Sana söylemiştim.'' diye fısıldadı, ve ondan hiç beklemediğim bir hareket yaparak suratıma yumruk attı. Kafam geriye doğru afallamıştı.

Tekrar kafamı dikleştirdiğimde bir tane daha vurdu. Bir kız nasıl bu kadar kuvvetli olabilirdi ki? Kız olduğunu bilmesem, erkek olduğunu sanacaktım.

''Yeter!'' diye bağırdığında Josh, Riva en sonunda durmuştu.

Kaşımdan ve burnumda şelale gibi akan kan, Riva'nın elindeki kandan daha azdı. Ona baktığımda gözlerinde birikmiş yaşlar vardı. Dövüyordu ama yine de gözlerini dolduruyordu.

Scream [h.s]Where stories live. Discover now