He is finally home

4.6K 85 10
                                    




Harry kommer hjem fra touren i dag, torsdag. Jeg har fået fri fra skole i dag og i morgen, fredag. Hvilket betyder, at jeg har weekend nu!

Nå, men Harry skal møde min far for første gang på fredag. Vi skal overnatte hjemme hos min far fra fredag til lørdag. Jeg tror Harry er meget nervøs for mødet. Lidt sjovt når man egentlig tænker over det, for min far er jo ikke særlig skræmmende. Okay jo, min far er meget skræmmende. Jeg kan måske godt forstå, at Harry er nervøs.

Jeg er lige stået op. Jeg går ud i køkkenet og tager noget morgenmad. Skyr med blåbær og mysli, min ynglings morgenmad. Jeg kigger på klokken.

10.50

Har jeg virkelig sovet så længe?

Harry kommer hjem til mig om en times tid. Jeg savner ham virkelig meget. Det gør jeg hver dag, men det er som om at savnet det bare bliver større og større, jo længere tid jeg er fra ham. Det er vel bare sådan det føles at være forelsket, hihi.

Jeg går ind i mit soveværelse og finder noget tøj. Jeg åbner skabet og kigger derind. Suk. Jeg har jo intet tøj!

Okay jo, jeg har meget tøj. Men kender I ikke den følelse af, at man bare ikke har noget tøj, selvom man står foran et skab fyldt med tøj så meget tøj, at der næsten ikke kan være mere?

Jeg står i langtid og kigger indtil jeg endelig finder noget, som kan gå an. En grå high-neck stram trøje med nogle stramme læder ligende bukser.

Jeg går ud på badeværelset og tager et varmt bad. Lige hvad jeg har brug for. Jeg går ud af badet igen og vikler et håndklæde om mig. Jeg tager det tøj på, som jeg har fundet frem. Jeg gør alt det andet som man nu gør på badeværelset, og går derefter ind i min stue. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal lave, så jeg ender bare med at tænde for fjernsynet, som jeg plejer.

Tiden flyver afsted og lige pludselig ringer dørtelefonen. Jeg jogger hen til den, og tager telefonen op til øret.

"Hallo?" Siger jeg.

"Hey Babe, vil du lukke op?" Der er ingen tvivl om at det er Harry på den anden side af røret.

"Selvfølgelig!" Siger jeg og trykker på nøgleknappen på telefonen.

Jeg åbner døren, og står og venter på han kommer op. Jeg kan høre Harrys skridt komme tættere og tættere på. Da jeg ser ham dreje rundt om trappen, kan jeg ikke stoppe med at smile. Han løber nærmest de sidste skridt op af trappen. Inden jeg kan nå at opfatte det, er hans arme om mig. Jeg kan mærke han smiler. Jeg kysser ham på kinden. Han vender sit ansigt mod mit og kysser mig lige på munden.

Jeg tager hans hånd og trækker ham med ind i lejligheden. Han lægger sin taske ind i soveværelset. Jeg står midt inde på stuegulvet og smiler. Smiler som en idiot. Nej, nu mere som en klovn. En klovne-idiot. Ja, jeg fandt selv lige på det.

Han kommer ud igen og går direkte hen mod mig. Han omfavner mig. Jeg lægger mine arme om hans ryg, og trækker ham helt ind til mig. Jeg hviler mit hovede på hans bryst. Han kysser mig blidt i håret, og aer mig på min ryg med sin tommelfinger. Jeg kigger op på ham og giver ham et kys.

"Hvad skal vi lave resten af dagen? Altså klokken er kun 12.30?" Spørger Harry stadig med armene om mig.

"I don't know. Vi kunne tage i parken som vi plejer?" foreslår jeg.

"Jo, vi holder en picnic i parken!" Udbryder Harry.

"Det lyder som en god ide! I parken der er ingen flirtende tjenere!" Siger jeg og griner lidt.

"Eller diskussioner!" Griner Harry.

"Det er også rigtig!" Griner jeg. "Kom lad os gøre det klar nu!"

"Nu? Er det ikke tidligt?"

"Nej, vi må da godt være hjemme lidt før, så vi kan nå at lave andre ting," siger jeg og blinker med det ene øje.

"Det kan vi da også bare gøre nu," siger Harry og giver mig et forførrende blik. Jeg trækker på skuldrene og hiver ham med ind i soveværelset.

*

Vi sidder nede i parken nu. Vi har lavet nogle peanut butter-jelly sandwiches, som vi sidder og spiser. Vi har en masse tæpper med, da vi jo er i oktober, og det er ved at blive koldt. Men det gode er, at der ikke så mange mennesker, som kan genkende Harry. Det er rart, så Vi ikke skal forstyrres hele tiden.

Vi lægger os ned, og jeg putter mig ind til Harry. Jeg tager mit tæppe godt op til ørerne. Harry lægger sine arme om mig, og kysser mig på panden.

"Rose?"

"Mmm."

"I love you," siger han stille.

"Jeg elsker dig, Harry," siger jeg.

Før jeg ved af det, ligger jeg ovenpå Harry. Jeg griner lidt af hans hurtige træk. Han trækker mit hovede ned til hans, og giver mig et sommerfuglekys, inden han samler vores læber i et kys. Jeg lægger mine hænder på hans kinder og nusser dem blidt, mens vi kysser. Hans hænder kører lidt rundt på mine hofter, da han kører dem om på min røv. Jeg griner lidt mellem vores kys.

"Harry, vi er i offentligheden," fniser jeg.

"Og hvad så?! Det er jo ikke sådan at der er en masse mennesker her," siger han. Han smiler smørret og begynder at kysse mig igen.

"Harry," siger jeg og trækker mig fra hans kys. "Vi kan ikke have sex i en offentlig park. Vi kan få en bøde for det!"

"Jeg kan ikke gøre for, at du er så sexet," siger han. Han tager fat i min røv og kysser mig igen.

"Vi har næsten lige haft sex, du kan godt vente til vi kommer hjem," jeg kysser ham på næsen, og lægger mig ned ved hans side igen. Han kysser mig på kinden. "Harry?"

"Hvad? Må jeg nu ikke kysse min kæreste på kinden?"

"Jo altid, men synes du ikke selv det er lidt upassende?" Spørger jeg.

"Næ," smiler han og kysser mig på kinden igen.

"Det var da godt du har dine meninger," siger jeg og klapper ham på brystkassen.

Jeg fletter mine fingre ind i hans. Næsten lige som jeg har flette vores fingre sammen, bliver vi ramt af blitzende lys.

"Hvad ville du have gjort, hvis vi havde haft sex lige nu, mens de tager billeder af os," griner jeg.

"Det godt jeg har dig, babe," griner han. Jeg fniser lidt. "Lad os tage hjem inden de får taget flere billeder."

Han rejser sig op, og begynder at pakke vores ting ned i den picnickurv vi havde taget med. Jeg folder tæpperne sammen og tager dem under armen. Harry lægger sin hånd på min ryg, og vi går gennem de blitzende lys hjem. Vi gik herned, der er jo ikke så langt. Vi når op i lejligheden og væk fra de blitzende lys. Harry smider nærmest kurven ind i køkkenet og tager fat rundt om min læn. Han presser mig ind i et kys.

"Du lovede mig noget?" Siger han og blinker med det ene øje.

"Ja det gjorde jeg vist," siger jeg og bider mig i læben. Han presser mig ind i et kys igen, og trækker mig med ind i min seng.


What Makes You Beautiful /Harry StylesOù les histoires vivent. Découvrez maintenant