The concert

5K 131 5
                                    



YES! YES! YES! Endelig er vi kommet ind i Arenaen. Nu mangler vi kun koncerten, meet & greet også kan jeg komme hjem i min elskede seng. Den eneste jeg har haft det længste forhold med, og jeg vil aldrig skille mig af med den. Tro det eller ej, men jeg er dybt forelsket i min seng. Min bedste ven. Den har aldrig forrådt mig.

Sarah afbryder mine drømme om min seng.

"OMG! Det er for vildt det her!" Skriger hun, mens hun hopper op og ned.

"Ja, det er bare for sindssygt," siger jeg og smiler falsk.

"Vis lidt medfølelse, Rose!"

"Jeg tig med til koncerten, er det ikk nok?"

"Jo, men, øhm, stadigvæk." Jeg griner let af hende.

Vi står og venter i, hvad der føles som en evighed. Lige pludselig begynder alle omkring mig at skrige som sindsyge. Jeg skynder mig at sætter mine ørepropper i. Sarah skriger nok højest, hun ser glad ud, hvilket gør mig glad.

Jeg ser 4 drenge i et par stramme sorte jeans træde ud på scenen. Ad! Sorry, men kan ikke bare ikke lide dem og deres udstråling. Det kan godt være, man bare skal lære den at kende, men det kommer jeg jo aldrig rigtig til.

De begynder at synge. Jeg bliver skubbet og puffet rundt af alle de desperate piger, der prøver at komme tættere på. Hvad ser de overhovedet i dem?

Koncerten slutter, og jeg ånder lettet ud. Endelig!

"Kom Rose! Vi skal denne vej," siger Sarah og trækker mig hen mod meet & greet området.

Vi viser vores meet & greet pass, og bliver guidet hen til et rum. Døren åbnes og vi går ind. Der står der så fire smilende drenge. Yay! Det skal nok blive sjovt.

Sarah løber over til dem, og de trækker hende ind i et gruppekram.

What Makes You Beautiful /Harry StylesWhere stories live. Discover now