Strong

5.1K 128 7
                                    


Jeg åbnede døren.

"Hej drenge!"

Jeg var gået ind i deres tourbus. Jeg havde fået af vide de var derinde. De lavede det de altid plejer. Niall med sin guitar. Liam, Louis og Harry sidder og ser fjernsyn. De slukker for fjernsynet og kigger op på mig. 

"Hej Rose!" Liam er den første, der siger noget. Han rejser sig op og giver mig et kram. Så kommer Louis, og derefter Niall. Harry sidder stadig nede i sofaen.

"Kom her Rose!" Siger han og spreder hans arme. Jeg springer ned i sofaen, og kaster mig nærmest over ham. I har ingen ide om, hvor meget jeg har savnet ham. Jeg kan mærke han smiler. Jeg ville trække mig fra krammet, men Harry holder mig tilbage. "Du kan tro nej! Jeg er ikke færdig endnu!"

"Jeg har også savnet dig Harry!" Griner jeg. Jeg prøver at trække mig fra krammet igen, men får lov denne gang. Harry smiler som en idiot. "Hvad smiler du sådan af?" Griner jeg.

"Jeg er bare glad for at se dig!" Jeg smiler af ham. Jeg vender mig mod resten af drengene.

"Hvad skal I i dag?" Spørger jeg.

"Vi har en koncert i aften, og et interview om to timer," siger Liam og kigger på klokken. 

"Og du skal med til koncerten!" Tillføjer Niall.

"Men jeg kan jo ikke nogle af jeres sange," siger jeg og trækker på skulderne.

"Det er derfor, at du skal med!" Siger Harry begejstret.

"Fint!" Siger jeg mopset og krydser mine arme.

*

Jeg ligger i sofaen med Harry og ser fjernsyn. Han holder sin arm om mig. Vi ser et eller andet latterligt realityprogram. Tænk der er nogle mennesker, som frivilligt melder sig til sådan et program.

"Harry vi skal til at tage afsted!" Siger Liam. 

"Årh," stønner Harry. "Det er sgu da rigtigt! Kan I ikke bare klare det uden mig? Jeg ligger lige så godt!" Brokker han sig.

"Arh, det tror jeg nu ikke. Let røven og kom afsted!" Siger Liam. Ingen tvivl om de kalder ham for Daddy Direction. Harry kigger på mig.

"Smut nu! I kommer for sent. Jeg skal nok se det i fjernsynet!" Smiler jeg og kysser ham på kinden. Harry rejser sig og går ud af bussen. 

Jeg skifter over på den kanal, drengene skal interviewes på. Der er stadig en halvtime til de skal på. Det er på en musikkanal, så lige nu kører der musikvideoer hen over skærmen. Jeg nynner med på de forskellige sange. Den sidste sang de spiller er interessant. Ham kan jeg kende, og ham kan jeg kende, og ham kan jeg kende, og ham kan jeg kende, hov vent er det ikk' ham der skred. One Direction er på skærmen nu med 'Steal my girl', jeg tror den hedder sådan. Haha, det er nu en lidt sjov video. 

Nå, videoen slutter og nu er drengene på.

(Der er kun skrevet uddrag af interviewet. Døm mig ikke, er træt!)

I: Interviewer

H: Harry

Lp: Liam

Lt: Louis

N: Niall

1D: Drengene på en gang.

I: Hej, og velkommen til One Direction!

1D: Hei!

I: Tak, fordi i ville komme drenge.

Lt: Tak, fordi vi måtte.

What Makes You Beautiful /Harry StylesWhere stories live. Discover now