A car accident can change your mind

4.3K 104 1
                                    

TAK FOR 1K READINGS, ELLER HVAD DET NU HEDDER. HAHA. DANKE! ELSKER JER!

Nb! Havde glemt at skrive noget af slutningen i sidste kapitel, som er ret vigtigt for at forstå resten af historien. Læs slutningen af sidste kapitel inden du læser videre! Og hvis der ikke er noget ændret, så bare glem det jeg skriver her!

*Bib Bib Bib!

Fedt! Mandag morgen! Skole! Har glædet mig i flere uger. Mandag er jo den bedste dag i ugen! Som om jeg har glædet mig til skolen! Og som om mandag er min ynglings dag!

Det er mandag og jeg skal tilbage til Daisy, Rachel, Fiona, Ms Baker, og alle de andre idioter på min skole. Jeg er glad for, at jeg har Sarah. Hvad skal jeg dog gøre uden hende!

Jeg går ud på badeværelset og gør det man nu skal gøre. Jeg finder noget tøj. Det ender med en farverig T-shirt og nogle sorte stramme bukser med huller ved knæene.

Jeg snupper mine nøgler og bilnøgler, og så smutter jeg.

Jeg sætter mig ind på min klassen, da tre velkendte piger kommer hen til mig. Daisy stiller sig foran mig og krydser armene.

"Nå, der er endelig en, der vil komme i skole," siger hun kækt. Rachel og Fiona står ved hver sin side af hende, og sætter hver en arm i siden. Man skulle tro de havde aftalt, hvordan de skulle så foran mig. Pinliiiigt.

"Jeg har bare været på en lille ferie eller hvad man skal kalde det," siger jeg og smiler. "Oh og det var med One Direction, men det tror jeg godt du er klar over." Tilføjer jeg og smiler smørret. Daisy giver mig dræberblikket.

"Det er jeg ude mærket godt klar over! Jeg håber dig og din superstjerne, får et godt liv sammen," siger hun og smiler falsk. "Og med godt mener jeg dårligt!"

"Det tror jeg ikke! Harry og jeg har det godt sammen, meget bedre end du vil få med alle dine kærester til sammen!" Siger jeg og smiler. Falsk. "Og desuden alle og enhver ved godt, at du er jaloux, så jeg tror bare, at du skal dreje hælen om, og finde din plads!" Siger og jeg og peger med min finger.

Daisy giver mig dræberblikket. Altså hvis blik kunne dræbe, lå jeg nede i min kiste lige nu. Hun giver mig fingeren og vender sig om.

"Du ved godt, at dét der ikke er særlig pænt!" Råber jeg efter hende.

Timen starter og jeg falder i søvn. Altså psykisk. Jeg prøver at følge med i timen, men det er svært - og ekstremt kedeligt - når jeg ikke har været der i langtid.

Resten af dagen ser jeg ikke så meget til Daisy. Heldigt for mig, hehe. Jeg tror jeg vandt over hende i dag. Men der er jo også andre dage, desværre. Jeg har en stille og rolig spisepause med Sarah. Ærligt havde jeg forventet, at jeg ville have fået mere opmærksomhed. Nu skal I ikke tro jeg er en opmærksomhedskrævende person, for det er jeg ikke. Jeg hader at få opmærksomhed, og jeg hader når folk kigger på mig, så rødmer jeg totalt. Så jeg var faktisk glad, for at der ikke kom særlig mange hen.

Der kom to piger fra første år. Det var det hele. De ville gerne spørge mig spørgsmål om Harry, men Sarah bad dem om at gå. Thank God jeg har hende. Okay, det har jeg sagt før. Men jeg takker gud, hver dag for at han gav Sarah i mit liv.

Jeg er nok ikke den mest troende person i verden, men jeg tror på Gud i situationer, hvor jeg er presset eller der sker dårlige ting for mig. Men det der med Jesus og han kunne gøre så blinde mennesker kunne se igen og han kunne gå på vandet, det tror jeg ikke på.

Da jeg kører hjem fra skolen, igennem trafikken. Ser jeg det. Et trafikuheld. Forfærdeligt. To biler er stødt sammen. Begge biler er pænt smadret. Jeg ser to båre som bliver kørt væk. På den ene båre kan jeg se en voksen skikkelse med et tæppe over hovedet. På den anden båre er det er lille barns skikkelse med et tæppe over. En tåre triller ned af min kind, mens jeg kører forbi. Det barn havde hele livet foran sig, så skulle personen dø. Totalt uretfærdigt.

Men det fik mig til at tænke på noget. 'Man skal aldrig udsætte noget til i morgen som man kan gøre i dag, for så kan det ende med, at det bliver for sent.' Næste gang jeg ser Harry siger jeg det til ham. Min hemmelighed og mine følelser for ham. Hvis han ikke bliver alt for sur på mig.

What Makes You Beautiful /Harry StylesWhere stories live. Discover now