Goodnight

4.4K 108 10
                                    





Det er aften og drengene er i gang med en koncert lige nu. Jeg havde ikke lyst til at tage med. Har efter hånden set mange af deres koncerter. Tænk at jeg har hadet dem. Hvordan har det overhovedet været muligt? De er jo nogle fantastiske drenge. Jeg kommer til at savne dem, når jeg skal hjem igen, men jeg har jo en skole jeg skal passe.

Og en Sarah.

Underligt nok savner jeg hendes plapren om alt og alle. Bare hun ikke begynder at fortælle en hel roman om hvad der er sket, mens jeg har været væk.

Jeg savner egentligt bare en pige at snakke med. Drenge er underlige! Især deres samtaler. Det er det underligste!

Nå, men som sagt er drengene til koncert. Eller de spiller en koncert. Og jeg ligger under min dyne og halvsover. Hvorfor skal jeg også være så træt hele tiden? Jeg burde gå til læge med det, men det er jeg jo for doven til. Det bliver jo forfærdelig når jeg engang bliver gravid. Så kommer jeg jo til at sove gennem hele min graviditet. Godt, det ikke er mig, som er gift med mig til den tid, hehe.

Ja, gift. Jeg skal giftes inden jeg får børn.

Eller sådan har jeg altid tænkt, men sådan tænker alle piger da.

Okay, måske skal vi lige skifte emne. Det var et ret stort emne vi kom ind på der.

Jeg har taget min dyne med hen i den lille sofa der er i bussen. Jeg sidder og ser fjernsyn. Jeg ser tegnefilm.

Hvad ellers?

Jeg har nogle gange bare lyst til at være et lille barn igen. Som bor hjemme ved mor og far. en lille kernefamilie. Hvor man som barn ikke skal bekymre sig om noget. Ingen regninger der skal betales. Ingen bekymringer om der kommer mad på bordet. Ingen lektier der skal laves. Ingen kærestesorger. Ingen veninder der stikker en i ryggen. Som sagt ingen bekymringer. Og derfor ser jeg tegneserier.

Hvorfor fortæller jeg overhovedet, hvorfor jeg ser tegneserier. Jeg må da gøre lige hvad jeg vil. Jeg er voksen nu. Jeg må gøre næsten alt hvad der passer mig. Udover at myrde, stjæle, og faktisk ret meget andet. Måske er vi ikke så frie som vi egentligt tror vi er.

Tidliger i dag havde jeg, for sjovt, købt et rigtigt sladderblad. Sådan et blad, der ville gøre alt for at sælge en historie. Jeg købte det nu også fordi jeg var på forsiden.

Harry Styles har gjort sin kæreste gravid! Se de afslørende billeder i artiklen!

Også er der et billede af Harry og jeg fra en dag vi havde været ude og spise. Tænk de gør så meget for at sælge deres magasin. Og jeg er ihvertfald ikke gravid! Og ihvertfald ikke med Harry, for det ville kræve at vi havde været i seng sammen, og det har vi ikke. Endnu. Og jeg kunne aldrig finde på at være Harry utro. Aldrig!

Jeg kiggede på de 'afslørende' billeder af mig som gravid. Der er jo overhovedet ikke en bule, hvordan kan de se det som gravid? Er jeg så tyk?

Jeg rejser mig op, går ud på toilettet og kigger mig i spejlet. Jeg trækker min trøje op og vender mig til siden.

"Nej, ikke gravid!" Mumler jeg for mig selv.

Jeg går ud til sofaen, og putter mig under min dyne igen. Jeg lægger sladderbladet op på sofabordet. Jeg kan høre nogle komme udenfor. Jeg skruer lidt ned for fjernsynet. Ind kommer 4 grinende drenge.

"Hei Rose!" Råber Liam.

"Hei Liam!" Råber jeg igen. Harry kommer hen til mig og kysser mig på munden. Han skal til at trække sig fra mig igen, men jeg holder ham nede og giver ham et romantisk kys.

"Ogs hej til dig skat," siger han efter jeg slap hans læber.

"Hej Harry!"

"Så du er gravid?" Smiler han og nikker mod magasinet.

"Ja, det er jeg vel blevet!" Siger jeg og griner lidt.

"Hvornår skal du så føde?" Spørger han og ligner en der virkelig tror på det.

"Hmm, om 11 måneder!" Jeg griner lidt.

"Spændende, jeg glæder mig!" Siger han med et seriøst blik. Vi får øjenkontakt og bryder ud i grin.

"Som om jeg er gravid!" Griner jeg. Vi griner helt vildt. Jeg aaner ikke hvorfor vi synes det er så sjovt, men det er det vel. På en måde.

"Babe, du ser træt ud. Tror du ikke du skal i seng?" Siger Harry, da vi er stoppet med at grine, og aer mig blidt på kinden.

"Jo, jeg er ret træt. det har været en lang dag," gaber jeg.

"Jeg skal nok tage din dyne, så kan du gå ud og gøre dig klar!" Siger Harry og tager min dyne. Jeg kysser ham hurtigt inden jeg går ind på badeværelset.

Jeg kommer ud fra toilettet igen og går op i min seng. Min køje er øverst. Harry sover under mig. Jeg kravler op i sengen og under dynen. Jeg tager en dyb indånding, lukker øjnene, og åbner dem igen.

Hvorfor? Nobody knows!

Harry går i seng lige efter mig. Han lægger sig i sin køje under mig og løfter sin arm op i luften. Jeg tager fat i hånden og giver den et klem.

"Godnat honey!" Mumler Harry.

"Godnat skat!" Svarer jeg igen. Han giver min hånd et vådt kys og slipper den igen. Gud, hvor er den dreng bare dejlig.

******

I skal lige vide, at jeg kraftigt overvejer at ændre forsiden på bogen. Så hvis der lige pludselig er et andet billede er det kun derfor. Det er IKKE en anden historie!

What Makes You Beautiful /Harry StylesOn viuen les histories. Descobreix ara