Bitch!

5.5K 136 9
                                    


Mit irriterende vækkeur ringer. Jeg hader det, men det er fredagmorgen, det vil sige snart weekend. Yeah!

Men, men, men!

Jeg skal først lige have overstået denne skoledag. Det skal nok gå, i behøver ikke have ondt af mig, haha.

*Over i skolen*

Yes! En hel fredag med Ms. Baker! Mærk ironien, Ms. Baker er nok den kedeligste lærer på hele skolen. De folk, som laver vores skemaer, kunne altså godt lære at fordele de forskellige lærer ud på de forskellige dage. Men nok om mit brokkeri, det er fredag og jeg får weekend om om ca. 7 timer.

"Hej Rose!" Sarah afbrød mine tanker, og satte sig ned ved siden af mig.

"Hej Sarah!" Smiler jeg. "Glæder du dig til i morgen?"

"Helt vildt jeg glæder mig bare til at slå mig løs, og ikke at skulle tænke på nogle problemer eller noget." Siger hun, og slår ud med armene.

"Når du plejer at drikke dig fuld, tænker du så noglesinde på problemer?" Spørger jeg skeptisk.

"Du har en pionte," griner hun. "Hva' så? Har du snakket med Harry her for nyligt? Please sig du ikk' har ringet til ham. Han er jo så sød!" Jeg rødmer lidt.

"Jeg er ked af at skuffe dig, men jeg har ikke ringet til ham," Sarahs smil falder drastisk, "men," det stiger igen, "jeg var i parken i går, jeg tror han stalker mig, for han fandt mig og vi faldt i snak. Han inviterede mig faktisk med hjem til ham."

"What?! Rose scorer musiker," hun griner lidt af sin joke. Ja joke, jeg går ikke efter Harry, "sig nu du tog med hjem til ham?!"

"Jeg sagde nej."

"Rose, det kan du ikke gøre mod mig det der." Jeg griner af hende og tog fat i hendes skuldre.

"Han fik mig overtalt," Sarah skriger, måske lidt for højt, alle fra min klasse kigger hen på os. "Sarah, slap af. Folk glor!" Hvisker jeg.

"Er hans hus stort? Hvor ligger det henne? Hvordan er Harry bag kameraet? Hvad lavede i?" Spørger Sarah uden at trække vejret, næsten da.

"Wow, skru lige lidt ned for forhøret," griner jeg. Sarah kigger seriøs på mig. "Vil du virkelig høre alt det?" Hun nikkede ivrigt. "Okay," jeg to en dyb indånding. "Hans hus er stort, hvidt og mega lækkert. Jeg siger ikke, hvor det ligger henne, sorry. Harry er den samme person bag kameraet, den søde og sjove fyr. Men jeg fandt ud af, at han er meget romantisk og går rundt med store tanker og drømme," jeg tænker på det han fortalte om billedet i hans hovedet. "Vi lavede ikke så meget, spiste pizza, snakkede, og så fik han også lige mit nummer." Jeg smiler.

"Hvornår skal du mødes med ham igen?" Spørger Sarah.

"Det ved jeg ikke. Han skal videre på tour på tirsdag," sukker jeg.

"Nå, nå, nå har Rose fået fyr på?" Siger Daisy, skolen bitch. Shit, hvor jeg bare hader hende. Hun har været efter mig lige siden vi startede på Jura studiet. 

"Det skal du ikke blande dig i," siger Sarah.

"Hvis hun godt vil vide hvem det er, så må hun da godt få det af vide. Men jeg er nu kun venner med ham," siger jeg og smiler lumsk. Jeg vidste, at hun har et crush på Harry.

"Hvem er det så? Eller er du bange, for at sige det?" Hun smiler falsk.

"Hvorfor skulle jeg være bange for at sige det? Men eftersom du hungrer så slemt efter at vide det, så kan jeg lige så godt sige det," Jeg prøvede at trække tiden ud. Jeg ved at Daisy hader når folk ikke bare siger tingene lige ud.

What Makes You Beautiful /Harry StylesWhere stories live. Discover now