Øyne svarte som natten

586 56 7
                                    

"Bjarne," hvisker jeg med usikker stemme. "Regine? Går det bra?" Spør han. Jeg puster dypt inn. "Ta deg sammen, Regine! Du må gjøre dette!" tenker jeg inni meg. Bjarne ser på meg, og venter.

"Bjarne, jeg kan se framtiden," sier jeg til slutt. Han ser på meg sjokkert. "Og jeg kan se din framtid," fortsetter jeg. "Kult! Hva ser du?" Spør han og smiler. Jeg ser alvorlig på han. "Det er ikke noe å tulle med," sier jeg. Jeg vet at Bjarne kan bli borte for alltid. Tårene begynner å presse på, men jeg vil ikke. Ikke nå. "Regine, det går bra, hvorfor så alvorlig?" Spør han. "Vi lever ut i all evig het," fortsetter han og ler. "Nei, vi lever ikke ut i all evighet. Du blir svakere og svakere for hver dag som går," sier jeg så raskt at jeg ikke er helt sikker på om han har fått det med seg.

Han blir stille en liten stund. Fjeset hans er alvorlig, og han står som en statu. . Ikke en eneste bevegelse. Øynene hans ser skrått ned i gulvet. "Bjarne?" Spør jeg og vifter hånden foran øynene hans. "Hvorfor har du ikke fortalt det før?" Spør han og snur hodet mot meg. Øynene hans er mørke, nesten skumle. Jeg svarer han ikke. Ordene vil ikke ut, og jeg fokuserer bare på øynene hans. De er mørke som natten. "Regine," sier han med en dyp stemme. Jeg ser dypt inn i øynene hans. Drikken som noen holder kommer fram. Nesten som om noen zoomer ut et bilde, blir dette zoomet ut. Det som bare var en hånd og en drikke, blir nå til en hånd, drikken, en arm. Armen er akkurat som i synet jeg så for bare noen dager siden. Genseren er svart med hvite flekker.

Det fortsetter å zoome ut. Albuen kommer fram, så skulderen, så litt av nakken. Personens ansikt blir snart vist. Jeg får snart vite hvem det er. Nesetippen kommer fram. "Regine!" skriker Bjarne og himler med øynene. Jeg mister øyekontakten med han, og bildet blir zoomet tilbake til bare hånden og drikken. Det eneste jeg fikk med meg, er det eneste cluet jeg har.

Da var det enda et kapittel! Jeg er så lei for at det er to uker siden jeg har skrevet, og for at dette kapittelet er så kort! Men tenkte det var bedre med et kapittel, enn ingenting....
Glad i dere ! Tusen takk til dere som enda leser!! <3 <3 <3 <3

Har dere kalender? Hvilken da?
Jeg har en gavekalender og en sjokoladekalender!

God Jul!!!!!!!!!
Vote og kommenter for mer!

En udødelig verdenWhere stories live. Discover now