Skolen

2.2K 80 6
                                    

Jeg våknet av solen. Sommer! Jeg reiser meg og går bort til klesskapet mitt. "Hva skal jeg ha på meg?" Sier jeg til meg selv. "Denne og denne!" Sier jeg fornøyd. En shorts som er blå og lilla, og en topp med et svart hjerte.

Jeg løper ned og tar meg et eple. Mor leser avisen, mens far spiser. "Vi skal på jobb i kveld," sier han plutselig. Jeg nikker og spør: "når kommer dere hjem?" "Vi drar rett etter du har kommet hjem fra skolen, og kommer hjem i natt," svarer han. Jeg kaster eple og løper opp for å fikse meg litt mer.

Jeg børster det brune/gylne håret mitt. I går farget jeg det. Før var det bare brunt, men jeg har gjort det litt lyser med noen gull striper. Når jeg har fått børstet håret mitt, tar jeg på litt sminke. Ikke så mye, bare litt maskara og noe på leppene.

Jeg løper ned og tar på meg conversene og slenger sekker over skulderen. "Hadet!" Roper jeg, og før jeg får et svar tilbake har jeg lukket døren. Det tar ikke så lang tid å gå til skolen.

Jeg åpner skapet og finner de bøkene jeg skal ha i timen. Plutselig blir skapet slengt igjen. Jeg skvetter og mister bøkene og papirene. Alle bøkene og papirene mine blir sprett rundt i gangen. Noen begynner å le. Jeg ser der latteren kommer fra. Det er de andre i gjengen hans. Bjarne har den dumme røde drikken som han alltid har. Jeg ser på Leonard. "Har du gjort leksene?" Spør han. Jeg nikker og bøyer meg ned for å plukke opp papirene opp. "Hvor er de da?" Spør han irritert. Jeg samler papirene og reiser meg. "Takk," sier han og river de ut av hendene mine. Så går han. Jeg bøyer meg ned igjen og samler bøkene og resten av papirene mine. "Regine? Går det bra?" Spør Alisa. "Jeg hørte 'gjengen' kom," sier hun. "Det går bra," sier jeg og smiler. "Er du sikker?" Spør hun. Jeg nikker. "Forresten har du farget håret igjen?" Spør hun og tar i det. "Ja, det ble litt kjedelig med bare brunt," sier jeg.

"Reggi!" Roper noen. Jeg begynner å gå raskere, men han tar meg igjen. "Ikke ignorer meg," sier han og slenger meg inn i veggen. "Liker håret ditt," sier han og smiler ekkelt til meg. "Du ga meg en 4-," sier han og smiler blekner. "Det er ikke den beste karakteren," sier han. Jeg ser ned. "Håper ikke det gjentar seg," sier han slenger meg i veggen en gang til. Så går han....

Skolen er endelig ferdig. Jeg skynder meg å pakke bøkene mine. Fort går jeg hjemover. Jeg tenker på det som skjedde på skolen.

Jeg låser opp døren og går inn. "Hallo!" Roper jeg. "Hei," roper mor fra stuen. Jeg tar av meg skoene og går inn i stuen. "Vi drar om en halv time," sier far. Jeg nikker. "Har det skjedd noe spesielt på skolen da?" spør mor og smiler. "Nei," sier jeg enkelt og går inn på kjøkkenet. Jeg finner meg en yoghurt og spiser den.

"Hadet!" roper mor nedenfra. "Hadet" roper jeg tilbake, så hører jeg døren smelle igjen. Jeg fortsetter med leksene mine og hører på musikk. Imorgen er det fredag også er det lørdag! Min favoritt dag!

En udødelig verdenWhere stories live. Discover now