Capitolul 33

801 118 10
                                    

Dupa ce dansul s-a sfarsit in ochii uimiti ai tuturor, partenerul mi-a multumit pentru ca am dansat cu el si mi-a acordat un trandafir ce mi l-a pus in par. M-am dus l-a masa unde erau prietenii mei si am inceput sa ma uit prin jur. In timp ce vorbea, Andy m-ai arunca cate o privire trista la mine, iar eu nu-l bagam in seama.
Acum stau la aceiasi masa dupa ce au trecut doua ore de cand m-am asezat. Prietenii mei se duc sa danseze, iar Andy ramane apropiindu-se de mine.

-Ce ai patit de te porti asa urat cu mine, cu noi toti, intreaba el punand mana pe mine.

-Nu am nimic, doar ca nu ma simt bine. Ma simt inferioara tuturor, spun eu privindu-l in ochi.

-Inferioara in ce sens?

-Toti se uita urat la mine si toata lumea e mai frumoasa ca mine, pana si Amber si-a batut joc de mine la intrare.

-Oh... Stai linistita. Nu o baga in seama pe Amber, doar stii ca asa e si nimeni nu se uita urat la tine, se uita cu invidie la rochia ta si la cum arati, spune luandu-ma in brate. Acuma fii Kat pe care o stiu eu, buna, iubitoare si desteapta.

-Cred ca nu am vazut bine. Multumesc Andy! Tu ma salvezi de fiecare data, spun sarutandu-l.

-Ce fericit ma simt cand ma saruti. E cald, dulce si senzual, nu as vrea sa ma despart de el niciodata, spune sarutandu-ma si el. Mai am o intrebare. Ai baut cumva?

-Putin.

-De ce nu ai dansat cu mine atunci? Te-ai dus cu ala. Eu am vrut sa-ti simt corpul si nu suport ideia ca acela a pus mana pe tine.

-Ahhh... Nu stiam ca stii sa dansezi! Scuze, data viitoare!

-Acusi o sa se incoroneze regina si dupa cei alesi o sa aiba un dans, care o sa fie vals, dar din cate am auzit anul asta o aa fie schimbat stilul de dans. Poate o sa fim noi doi alesi, spune zambind.

-Da, si in acest timp in mintea mea se intoarce gandul ca Andy vrea sa facem dragoste impreuna. Cand m-a intrebat am spus nu din reflex, iar acum ma gandesc numai la asta. Bob si Abby au facut-o, de ce sa nu o fac si eu cu Andy? Nu, doamne, vorbesc prostii. Andy, spun eu pe un ton mai rusinos, poa...

-Poate o sa facem si dragoate dupa incoronare, spune zambind si punandu-si mana pe spatele meu.

-Ce? Nu! Ti-am mai zis ca nu o sa fac asa ceva!

-Bine, dar mai inainte aveai o fata perversa.

-Nu-i adevarat, spun inrosindu-ma.

***

Ora 12 a.m. si urmeaza incoronarea reginei si regelui. Nu stiu cum sa reactionez daca o sa castig si acum imi umbla prin minte, ce dans o sa fie anul acesta? Stiu sa dansez orice fel de dans in toate modurile posibile dar nu stiu ce sa zic de partenerul meu.
Inca stau la masa dupa ce am refuzat multe cereri la dans de la baieti. Ca tot veni vorba de dans, in ultima ora am vazut-o pe Amber continuu pe ringul de dans, dar pana atunci nu aparea in peisaj, doar foarte rar. Cine stie ce o fi facut si pe unde a umblat? Cred ca ea e dizvirginata! Doamne, ce-mi poate trece prin minte. Andy mi-a bagat prostii in cap.

-Doamnelor si domnilor, elevi ai scolii noastre va multumesc ca ati venit in aceasta seara sa facem un bal cum n-a mai fost. Acum e timpul sa anuntam reprezentantii scolii, doamnisoara presedinta, vicepresedinta si secretara, va rog sa urcati pe scena, spune directorul.

Pe scena urca trei fete in trei rochii superbe. Nu stiu sa le fi vazut prin scoala dar am auzit multe despre ele, fiind cele mai bune si inteligente fete in orice punct de vedere. Rochia presedintei este uimitoare, nemaivazuta pana acum. Aceasta rochie stil sirena are pietre imaculate și mare atenție la detalii. Manecile stil capac și corsetul este acoperit în pietre albastru colorate care cad în fusta. In partea de jos are volanase crem neacoperite cu pietre. Parulei blond este intins cu placa si lasat in partea dreapta. Make-up-ul este negru, iar manichiura este naturala.
Vicepresedinta nu este mai prejos. O "rochie" stil sirena compusa din doua componente. Un tricou alb scurt si larg si o fusta verde deschis cu buline albe pe ea. Parul blond este tapat in partea de sus si restul desprins, iar in fata are o funda de aceiasi culoare ca si funta. Make-up-ul este negru, iar manichiura rosie. Pe mana stanga poarta bratari din argint.
Secretara este putin diferita de celelalte, din punct de vedere al culorilor. O rochie compusa dintr-un corsaj metalic negru fara bretele si o fusta sirena de culoare roz aprins. Parul negru il are prins la spate si cateva fire sunt lasate in voia lor. Make-up-ul este negru si poarta un lant negru gros ce sta pe gat.
Am observat ca toate au optat pentru stilul sirena si la nici una nu li se observa pantofii.

Jurnalul unei pustoaice |In curs de editare|Where stories live. Discover now