Draga jurnalule....

8.9K 702 70
                                    

"Dragă jurnalule,

Katerina Petrov iți face deosebita plăcere de a-şi lăsa amprenta asupra ta, o bulgăroaică despărțită de țara sa natală care locuieşte acum în Statele Unite ale Americii. Te voi trata ca un prieten şi îți voi spune mici părți din viața mea.

Părinții mei au divorțat, iar mama, nemaiputând să suporte singurătatea, şi-a găsit un bărbat american pe care l-a cunoscut acum 3 luni într-o cafenea. S-au îndrăgostit la prima vedere. Cine ar fi crezut că există aşa ceva, dragoste la prima vedere?Toate au decurs destul de repede. Au hotărât să ne mutăm aici pentru că e fratele preşedintelui -Dylan Weaver- şi are anumite întrebuințări. E puțin ciudat, de fapt mai mult, să fiu nepoata unui preşedinte deoarece lumea te poate vedea o fată care se îmbracă cu haine de firmă, cu bani mulți şi fițe. Nu-mi place sa fiu catalogată greşit, eu provenind dintr-o familie obişnuită.

Fizicul meu... sunt brunetă cu suvițe blonde, am părul lung, ochii căprui, am împlinit 16 ani luna trecută, pe 8 februarie. Acum sunt majoră şi o să încerc să-mi iau permisul de conducere, dacă nu o să dau greş, din nou.

Prietenoasă sunt, dar timidă cu baieții, ca şi oricare altă fată, sportivă, îmi plac cărțile şi cățeii. Am un cățeluş -Boy- şi e cel mai bun prieten al meu. Nu, nu sunt nebună, eu chiar îmi pun încrederea în animale.

Am o soră -Khristina Petrov- de 8 anişori şi un frate -Milen Petrov-- de 14 ani. Sunt mai mici decât mine, dar la vârsta aceasta sunt foarte, foarte obraznici, mai ales Khris, iar Mil e afurisit. Se poartă urât cu mine şi face glume proaste pe seama mea. Ea este roşcată cu părul creț şi lung, are ochii căprui şi e o scumpete de copil. Dacă ai întâlni-o, ți-ar veni să o mănânci cu fulgi cu tot. Fratele meu... e fratele meu. Nu am multe de spus despre el, brunet, ochi negri, pistrui. Mă enervează foarte tare când ridică sprânceana. Zice ca aşa cucereşte fetele, dar mie nu mi se pare.

Mama mea -Pavlina Petrov- e extraordinară. Blondă cu ochii albaştri cu un zâmbet fermecător, are 45 de ani, dar pare mult mai tânără. Cea mai bună mamă din lume este ea şi o iubesc extrem de mult. În Bulgaria lucra la o bancă, dar aici va fi secretara tatălui meu vitreg -Eduard Weaver-. În legatură cu el, nu am multe de spus, nu-l cunosc foarte bine, dar e foarte de treabă, muncitor şi mă înțeleg bine cu el. Tata încă nu-mi este, dar cu timpul, cred că va deveni mai bun decat fostul meu tata, are potențial. El pleca de acasă noaptea şi se ducea în baruri, la alte femei şi de noi nu se mai interesa, venea doar să mănânce şi atât. Şi aşa au divorțat părinții mei. Mai sunt şi alte motive, dar nu vreau să le spun pentru că îmi amintesc de el şi vreau să-l uit.

Mâine încep prima mea zi de scoală. Sunt entuziasmată! Colegi noi, profesori noi, lume nouă. O sa fie groaznic fiind fata cea nouă, dar sper că nu voi avea probleme. O să-ți mai zic lucruri mai târziu, acum mă strigă mama."

Jurnalul unei pustoaice |In curs de editare|Where stories live. Discover now