Capitolul 25

2.2K 218 25
                                    

Este ora 10 a.m. si Bob e plecat din oras. Ne-a lasat singuri aici fara sa avem persoana care ne inveseleste mereu. Am fost impreuna cu ceilalti la aeroport ca sa ne luam ramas bun si atunci nu am plans, am foat foarte fericiti. Andy mi-a facut o poza cu Bob in care am iesit super. Aveam parul desprins si ondulat la varfurile blonde, o pereche de ochelari care are ceva scris pe lentila, un maieu negru care la sfarsit e bufant, o pereche de colanti negri si niste cizme negre. Bob era imbracat aproape ca mine, avea un maieu negru mulat care ii scotea in evidenta corpul bine lucrat si tatuajele lui de pe mana. Acest maieu este asortat cu o pereche de pantaloni negri largi, o sapca neagra cu un diamant alb pe ea, un lant de aur la gat si o pereche de ochelari cu lentila neagra si foarte frumosi. Aceasta poza o sa o pastrez mereu. Este cea mai reusita si a iesit bine. Nu sunt singura care a facut poze, la fel au procedat si Andy si Abby. Issac si Misha nu au putut ajunge la aeroport si si-au cerut scuze, dar isi luase ramas bun cu o zi inainte.
In poza cu Andy, acesta il pupa pe obraz si ii poarta sapca lui Bob. Are un tricou alb larg si o pereche de blugi negri si odidasi albi. Bob si-a dat ochelarii jos. Poza lor arata ca niste adevarati prieteni. Ii iubesc.
Abby si-a pus gluga in cap si si-a scos in evideta parul ei cret, stand foarte aproape de iubitul ei Bob. Abby nu a vrut sa faca o poza sarutandu-se, dar si asa par un cuplu fericit. Nici eu nu stiu ce sa faca de acum, cum o sa tine relatia lor, dar cred ca o sa reuseasca.
Acum stau si ma gandesc ce as putea face ca sa-i aduc impreuna pe Misha si Isaac. Sa ma dau drept ea, sa vorbesc direct sau sa o iau pe ocolite. Nu! O sa ma mai gandesc. Acestia trebuie sa fie neaparat impreuna. Ei tot spun ca nu se plac, dar ei nu stiu cu cine stau de vorba. Pe mine nu ma poti minti usor, chiar daca eu nu prea stiu sa mint, dar merge si asa.
Ma duc la dulapul de langa aragaz si imi iau o punga de covrigi ca sa rontai in timp ce imi pun mintea la contributie. Ma uit atent la un perete si nu aud ce se intampla in jurul meu pana cand vine Milen si imi strica toata concentratia.

-Ce cauti aici singura?

-Dupa cum vezi, mananc, spun eu putin furioasa.

-Dar ce ai de te uiti asa atent la peretele ala? Te-ai indragostit de super aspectul lui?

-Sa stii ca ma uit pe pereti ca sa intrebi tu.

-Ii rau. Vrei sa mergi cu mine la doctor, poate ai o problema la cap, spune el uitandu-se la mine ridicand spranceana stanga si inclinandu-si capul spre dreapta.

-Nu am nimic la cap! Stau si ma gandesc cum sa-i cuplez pe Misha si Issac.

-Aha.... Am inteles!

-Stiam eu ca o sa intelegi o data!

-Stai ca mi-am amintit! Cu voturile pentru bal cum merge? Cand o sa afli raspunsurile?

-Abia s-au expus afisele, mai dureaza vreo 2 saptamani. Balul nu se stie cand e, asa ca mai este timp. Nu ma grabesc si scoala nu s-a terminat inca.

-Bine. Sa stii ca o sa vin si eu la balul tau. Toata scoala vine ca sa vada regina de anul acesta. Copii de la mine din clasa si din alte clase sunt nerabdatori. Am auzit si la liceenii mai mari ca tine aceste vorbe.

-Ce vorbe?

-Stii ca la inceputul anului toti vorbeau de frumusetea ta, dar acum ca te-ai inscris in competitie impotriva lui Amber e cel mai asteptat rezultat.

-Nu exagera!

-Nu ma crede, dar eu am urechi ascutite si aud de toate.

-Cred ca am sa ma duc azi pe la scoala sa vad ce se mai intampla. Ma duc sa ma schimb si dupa plec. Tu n-ar fi trebuit sa te fi dus deja la scoala?

-Asta faceam, dar m-ai retinut tu. Pa!

Inchide usa si eu ma duc sus, in camera mea. Imi iau o pereche de colanti negri, un hanorac gri si larg cu un iepuras pe el. Imi prind parul intr-o coada si ma duc la parter. Imi iau o pereche de adidasi si plec la scoala.

Jurnalul unei pustoaice |In curs de editare|Där berättelser lever. Upptäck nu