Capitolul 20

3K 271 14
                                    

Drumul spre statele din America de Nord a fost distractiv. Prietenii mei au putut veni cu mine, iar autocarul a fost doar al nostru. Am cantat, am dansat, am mancat, am dormit, am facut de toate cele. Andy a sarit din autocar de pe scaunul din dreapta mea. Nu a patit nimic, dar se putea intampla orice. Bob s-a suit pe autocar deoarece vroia sa-si faca un selfie. Copil nebun, la fel ca si prietenul lui. Eu, Misha si Abby am fost cuminti. Am stat in banca noastra fara sa deranjam soferul pana cand m-a apucat pe mine o melancolie si am inceput sa beau. Am scos capul pe geam si ma tipam la masinile care treceau pe acolo. M-am certat si cu Andy, dar ne-am impacat pentru ca stia ca sunt bata si ca gresesc, nu gandesc. Am vrut sa ma arunc din autocar, dar m-a oprit Abby si mi-a dat o palma ca sa ma trezesc. Ziua trecuse cu greu. Cand mi-am revenit toti se uitau la mine cu niste fete obosite. Statura toata noapte ca sa ma pazeasca sa nu fac vreo prostie.
Cand am ajuns in America de Nord, primul concert a fost in orasul natal al Mishei, in Dayton. Parintii ei sunt extraordinari. Ne-a daruit tot ce trebuie, de la afectiune pana la respect. Cand s-au vazut, au inceput sa planga cu lacrimi de crocodil.
Mama ei, Lidia Parrish, e foarte draguta, cu ochi albastri si par blond. Este slaba, cu forme si un zambet de invidiat. Din cate am inteles a fost model international. A defilat pe cele mai importante podium-uri din lume. Are 40 de ani, dar se poarta ca un copil de 9 ani. Nu mai puteam de ras la glumele si gesturile pe care le facea. Sta la masa si deodata incepe a rade fara motiv. Mai mult, noi radeam de rasul ei.
Tatal ei, Richard Parrish, e ca orice tata in varsta de 50 de ani bolnav. Protector si foarte diferit de mama ei. Facea si el glume, dar nu la fel de multe ca si Lidia. Misha a mostenit ochii caprui de la el, la fel si caracterul.
Pana atunci nu stiam ca are doua surori si un frate. Fetele sunt gemene, Alison si Crystal Parrish. Eu le alint "porumbitelor" sau "dragutelor". Sunt blonde si seamana foarte mult cu mama lor, dar singurul lucru care le deosebesc este culoarea ochilor. Alison are ochi caprui, iar Crystal are ochi albastri. Amandoua au 10 ani. Sunt foarte inalte si bine dezvoltate. Cand le-am vazut prima oara am crezut ca au vreo 15-16 ani, dar nu 10.
Fratele ei, Tyler Parrish, este cu cativa ani mai mare decat Misha. Are 20 de ani si invata la facultatea de medicina. E un baiat foarte educat care inca sta cu parintii si ii ajuta cu situatia financiara, nu ca altii care sunt plecati la casele lor si care asteapta ca parintii sa le plateasca trebuintele. Are si un loc de munca. Lucreaza ca si vanzator la un supermarket si castiga destul de bine. Parul lui brunet si ochii caprui i-a mostenit de la tatal sau, dar gropitele si comportamentul de la mama lui.
Au fost la concertul nostru de acolo si au ramas uimiti de talentul nostru incredibil. Publicul nostru a fost si el multumit. Ne-au cerut autografe si sa facem o poza cu ei sau sa-i imbratisam ca sa ramana cu o amintire.
Ca o prima surpriza din acest concert a fost vizita familiei Mishei, iar a doua este aceea de a canta pe scena cu Beyonce. A fost super.
In alte state din America de Nord am cantat si cu alte vedete si trupe, cum ar fi: Katy Parry, Maroon 5, Justin Timberlake, Ciara, Jennifer Lopez, 50 cent, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Shakira, Taylor Swift, Pink, Snoop Dogg, Lil Wayne si Chris Brown.
Am fost felicitati de toti si incurajati sa cantam in continuare. Am fost intrebati de multe case de discuri daca vrem sa semnam cu ei, dar am refuzat. Nu vreau sa cant dupa placul acelei persoane sau sa respect regulile impuse de el.
Cand am plecat din America, am trecut iar pe la parintii Mishei ca sa ne luam ramas bun si dupa am pornit la drum spre Europa.
Cand am ajuns, primul concert l-am avut in Spania, in Huelva, apoi in Madrid. Publicul de acolo e foarte energic. Ne-au daruit cadouri, in special flori, mai ales trandafiri. Florile mele preferate. Prietenii mei m-au aruncat de pe scena si am fost prinsa de public. Mi-a fost frica sa nu cad si sa patesc ceva. Dupa am plecat spre alte tari, cum ar fi: Italia, Portugalia, Franta, aproape in toate tarile. Am ajuns si in Norvegia si Suedia. Mi-a foat foarte frig. Bob s-a bagat in apa inghetata si dupa a racit, iar acum da vina pe noi.
Spectatorii au stat ore in frig ca sa ne vada pe noi. A fost interesant. Am fost batuta cu zapada si impinsa de pe scena, dar am cazut intr-un morman de zapada.
Surprize au fost si in Europa. In acelasi moment cu concertul meu, a fost si a altor vedete. Astfel am ajuns sa cant cu ele. Unele dintre ele sunt: Andra, Conchita, Helena Paparizou, Inna, Elena Gheorghe, Smiley, Liviu Teodorescu si multi altii.
In Romania am cantat cu cei mai multi. Tara aceea e foarte energica si foarte diferita de America.
Ca o ultima surpriza, am fost in Bulgaria. Mi-am vizitat casa si bunicii. Mi-a fost foarte dor de ei. Am stat 2 zile si am petrecut continuu. Am vizitat prietenii mei de acolo si le-am facut cunostinta cu Andy, Bob, Abby si Misha. Unul dintre ei a pus ochii pe Misha, dar pe ea nu a interesat-o. Am dat o petrece si ne-am facut de cap.
Dupa ce au trecut cele 2 zile, am plecat de acola, dar nu am uitat sa-mi iau ramas bun. Bulgaria a fost ultima tara de pe lista. Dupa ne-am intors cu avionul din turneu. Cele 2 luni au trecut repede si sunt entuziasmata sa ajung acasa sa incep scoala. In cateva saptamaini o sa fie un bal. Trebuie sa castig cu orice pret, dar o sa-mi stea in cale Amber. Vreau sa o distrug, sa se invete minte ca cu mine nu se poate pune si ca nu sunt neajutorata.
In avion a fost bine. Am avut locuri la clasa I. Am stat langa Andy, Bob cu Abby, iar Misha a stat cu un baiat care l-a intalnit si au inceput sa se cunoasca. Il cheama Issac si e chipes. Are parul blond, ochii albastri, e imbracat cu un hanorac si are casti la gat. Le-ar sta bine impreuna. Merge si el la acelasi aeroport ca si noi. O sa invete la aceeasi scoala in care invatam si noi. Daca se mai vad de vreo 2 ori o sa ajunga sa fie impreuna. Se potrivesc, dar el e un pic mai inalt decat ea.
Tot drumul au vorbit intr-una. Nu le-a tacut gura, dar sunt fericita ca a gasit in sfarsit un baiat cu care sa se inteleaga.
Cand am coborat din avion parintii nostri ne-au intampinat. Ne-au pupat si imbratisat. Milen a sarit in bratele mele, la fel si Khristina. Mama si tata au fost decenti.
Issac si-a luat ramas bun de la Misha printr-un pupic pe obraz si o imbratisare. Cu spatele arata la fel de bine. Firele lui blonde flutura dintr-o parte in alta si mersul lui cracanat strica toata imagine.
Bob si Abby s-au sarutat si dupa au plecat la famiile lor. Au ales sa se imbrace la fel. Intr-un tricou galben si o pereche de blugi verzi. Arata caraghios, dar se iubesc si vor sa o arate tuturor, in felul lor ciudat.
Andy si-a luat mama si tatal in brate ca un copil in prima lui zi de scoala. Amber nu a vrut sa vina. Cred ca eram si eu prin preajma. Chiar ma bucuram daca o vedeam.
Dupa toate pupaturile si imbratisarile ne-am despartit si fiecare a plecat spre casa lui ca sa ne odihnim. Maine este luni si avem o noua zi de scoala. In drum spre casa Milen mi-a pus tot felul de intrebari, cum ar fi: "Ce ai mancat in turneu?", "Ai mai scazut in greutate?". Erau fara sens, dar am raspuns la ele pentru ca sunt o sora care nu vrea sa-si supere fratele. Cand am ajuns acasa m-am dus repede sus. Mi-a fost foarte dor de camera si patul meu. In sfarsit sunt acasa. Ma simt linistita si la locul meu. Am stat si am vorbit cateva ore cu parintii despre turneu pana la ora 3 a.m. Dupa mi-am facut un dus si m-am culcat la ora 4 a.m.

Jurnalul unei pustoaice |In curs de editare|Where stories live. Discover now