Capitolul 31

1K 162 26
                                    

Ma trezesc in camera lui Abby impreuna cu Andy in pat si ma uit prin imprejur. Vad ursuletul de la mine cum sta in coltul camerei langa oglinda. Aceasta camera e destul de mare, mai mare decat a mea. Patul este pentru doua persoane de culoare maro cu un cearsaf de culoare rosie si o patura sau plapuma de culoare galbena. Pernele sunt portocalii cu galben si o floare alba in coltul din dreapta sus. Peretii sunt albi plini cu postere cu cantareti si persoane din filme. Pe jos este parchet pe care stau doua covoare in doua culori, alb si galben. Camera ei e frumoasa, imi place asa mult. E asa... nebunatica.
Imi amintesc ca aseara ne-am distrat de minune si Bob venise acasa pentru totdeauna si dimineata pe la 5-6 eram dusa in brate pe scari de catre Andy. Dupa nu-mi mai amintesc nimic.
Ma ridic din pat si ma duc la oglinda sa vad cat e ceasul, 11:00 p.m. Ies incetisor din camera si cobor scarile cu mare atentie. In sufragerie, pe canapea doarme Misha si cu Issac. Ea sta peste el si il tine in brate. Bob si cu Abby nu-i vad. Cred ca s-au dus in camera parintilor ei. Oare ce nebunii au facut? Ies pe usa cu mare atentie si ma duc acasa ca sa vad ce mai este pe acolo. Sper sa fi ajuns acasa mama si cu tata ca diseara e balul si trebuie sa fie prezenti. Intru in casa si-l vad pe fratele meu in bucatarie cum mananca lapte cu cereale.

-Buna, Mil! Pofta buna!

-Hey! Cum a fost petrecerea, spune el zambind si cascand.

-A fost foarte bine, zic asezandu-ma pe un scaun in fata lui.

-Bob cum arata? S-a schimbat?

-Da' tu de unde stii ca a venit? A trecut aseara pe aici?

-Am vorbit cu Andy si mi-a spus ca vine si i-am promis ca tin secret fata de tine, zice in timp ce se ridica de la masa si-si duce castronul la spalat.

-Ah!

-Si ce ati facut aseara?

-Am dansat, am cantat, am mancat, intr-un singur cuvant ne-am distrat. Nu am facut nimic iesit din comun. Tu la ce te asteptai?

-Aveti 16-17 ani si in tara aceasta se accepta multe, spune el ridicand din sprancene si zambind.

-Numai la prostii iti sta gandul. Acum nu am timp de gandurile tale, in seara aceasta este balul si trebuie sa ma pregatesc. Pantofi nu-mi mai cumpar ca am. O sa gasesc o pereche in dulap si parul o sa ma duc mai pe seara la coafor. Rochita e inca in camera mea.

-La ce ora e balul?

-La 7:30 p.m. vine Andy si ma ia si pe la 8-8:30 incepe. Voi atunci puteti veni. Sa intrati prin fata si dupa veniti in sala de sport. O sa fie acolo niste elevi sau profesori ca sa va indrume. Debia astept aceasta seara.

-Cu regina balului cum ramane? Mai vrei sa castigi?

-Eu nu m-am mai ocupat de voturi sau sa pun afisuri pe peretii scolii. Cred ca Amber a stat de dimineata pana seara la scoala pentru a strange voturi. Cine o sa castige, o sa castige, doar e o bucata de plastic care nu semnifica nimic pentru mine.

-Am fost pe la scoala si au fost anuntate fetele nominalizate pentru regina.

-Da? Eu nu am mai trecut pe la scoala de cand am iesit din spital. Oricum nu se mai fac ore ca e sfarsit de an. Si cine sunt nominalizate?

-Tu ai cele mai multe voturi, Amber a doua si Elinor a treia, dar ea a renuntat.

-Elinor, nu stiu sa fi candidat. Cred ca a renuntat din cauza lui Amber, ea a pus-o sau mai exact a obligat-o.

-Asa cred si eu si restul scolii. Amber e vazuta acum de toti ca o fata rea din ziua in care ai venit la scoala si ai ciufulit-o putin.

-Si acum are nervi pe mine. Nu stiu la ce sa ma astept in noaptea aceasta de la ea. Trebuie sa-mi faca ceva sau are un plan.

Jurnalul unei pustoaice |In curs de editare|Where stories live. Discover now