Hoofdstuk 17

99 9 6
                                    

~~volgende dag~~

Vandaag ga ik met Pablo praten! Ik kan niet eeuwig op hem boos blijven en ik werk nu toch terug bij de studio dus. Ik kleed me om doe de andere dagelijkse gewoontes. Dan loop ik naar beneden en zie iedereen al aan tafel zitten. 'Goeiemorgen.' Zeg ik en geef violetta een kus op haar voorhoofd. 'Goeiemorgen.' Zegt ze en ook Herman doet dat. Ik ga bij aan tafel en pak wat eten.

~~bij de studio~~

We komen aan bij de studio en violetta gaat meteen naar haar vriendinnen. Ik wil naar de lerarenkamer gaan wanneer ik tegen iemand opbots. 'Oh sorry.' Zeg ik en kijk op. Pablo ziet me en wil dan weglopen. 'Wacht Pablo ik wil met je praten.' Zeg ik en pak zijn arm. 'Wat is er?' Vraagt hij en draait zich om. 'Het spijt me dat ik zo deed.' Zeg ik. 'Het spijt mij dat ik het tegen antonio zei.' Zegt hij. 'Terug vrienden?' Vraag ik bijna smekend. Hij knikt. We geven elkaar een knuffel en gaan dan naar de lerarenkamer. Men beste vriend heb ik terug :).

Men lessen zitten ervoor vandaag op en ik ben men klas nog aan het opruimen. 'Hey Angie!' Zegt violetta die binnenkomt. 'Hey!' Zeg ik en kijk om. Ze helpt me wat opruimen. 'Ga je mee naar huis?' Vraagt ze. 'Ja.' Zeg ik. We lopen naar huis.

Violetta POV

Ik ben zo blij dat Angie terug is! Ik weet of dat antonio door mij van gedacht is veranderd maar dat maakt niks uit! Dat ze terug is, dat is het belangrijkste! Ik zit in zetel wat na te denken wanneer de deurbel gaat. Ik kom uit men gedachten en wil gaan open doen maar Olga is me voor. 'Hoe durf je hier nog te komen?!' Zegt Olga. Ik kijk naar de deur en zie diego staan. 'Je hebt men klein meisje pijn gedaan!' Zegt ze. Ik moet lachen en loop naar de deur. 'Wat is er hier aan de hand?!' Vraagt papa die zijn kantoor uitkomt. 'Niks papa.' Zeg ik. Angie komt de trap af. 'Buiten!' Zegt papa tegen diego. Angie komt naar de deur. 'Maak je geen zorgen Herman, hij komt niet voor je dochter maar voor mij.' Zegt ze en pakt diego bij zijn hand. 'Of mag ik al niemand meer uitnodigen?! Dan moet je het zeggen.' Zegt ze tegen papa. 'Nee maakt niks uit.' Zegt hij. Diego en Angie lopen naar boven. 'Ze zijn samen.' Zeg ik tegen papa, omdat ik zag dat hij er niks van snapte. 'A oke.' Zegt hij en loopt terug naar zijn kantoor. 'Waarom wist ik er niks van?!' Zegt Olga die met haar arme zwaait en de keuken in loopt. Ik moet lachen en loop naar men kamer.

Angie POV

'Wat kom je doen?' Vraagt ik aan diego als we op men kamer zijn. 'Gewoon, ik wou je zien.' Zegt hij. Ik krijg een glimlach. 'Wat was dat met Pablo deze morgen?' Vraagt hij. Ik ga op men bed zitten en hij komt naast me zitten. 'Ik wou gewoon met hem praten en het is terug goed.' Zeg ik. 'A oke.' Zegt hij. 'Ik ben blij dat je bent gekomen.' Zeg ik en ga op zijn schoot zitten. 'Ik ben ook blij dat ik ben gekomen.' Zegt hij en wrijft over men wang. 'Ik hou zoveel van je.' Zeg ik en begin hem te kussen. 'Ik ook van jou!' Zegt hij na de kus. Hij maakt een beweging, I don't know hoe hij het doet maar nu ligt hij boven op mij. 'Weet je waar ik zin in heb?' Zegt hij. Ik schud men hoofd. 'Oke, dan zal ik het je laten zien.' Zegt hij en begint men nek te kussen. Hij gaat onder men t-shirtje en even later is ie uit. 'Weet je het nog niet?' Vraagt hij onder het kus van men nek door. 'Ik denk het.' Zeg ik. En even later liggen al onze kleren op de grond. (Je weet wel hoe het verder gaat :') )

Is het boek nog leuk?

Liefde is meer dan alleen woorden.Onde histórias criam vida. Descubra agora