Hoofdstuk 16

87 9 8
                                    

~~week later~~

Angie POV

Vandaag komt de klas van violetta terug van Italië. Ik heb ze zo gemist en vooral diego dan. Gelukkig dat antonio me belde om terug te komen, want ik vond echt niks van werk. Ik heb wel gevraagd om het nog geheim te houden. Ik zal ze graag willen verassen. Ik zit nu tv te kijken en men gsm gaat.

//begin gesprek\\

Ik: met Angie carrara

Onbekende: Hey Angie! Met antonio hier.

Ik: Hey antonio! Wat is er?

A: we zijn zo net geland! Dus kan je erover tien minuten zijn?

Ik: ja tuurlijk! Ik kom meteen.

A: oke tot sebiet!

Ik: doeii

//einde gesprek\\

Ik loop naar boven voor men tas. 'Herman! Ik ga naar de studio he.' Zeg ik. 'Oke, bye.' Antwoord hij. Ik woon nog steeds bij hun. Men huis heb ik verkocht! Gelukkig mag ik blijven.

~~tien minuten later~~

Ik kom aan bij de studio en ze zijn er al. Ik zie violetta en haar vriendinnen op een afstandje staan. Ik glimlach en loop naar ze toe. 'Vio! Fran! Cami!' Zeg ik als ik bij ze kom. 'Angie!' Roepen ze samen en geven me meteen een knuffel. 'Kom je terug?' Vraagt violetta. Ik knik. De meisjes zijn blij en geven me nog een knuffel. 'Waar is diego?' Vraag ik. Fran wijst naar de zaal. 'Dankje.' Zeg ik en loop naar hem toe. Hij staat met zijn rug naar me toe. Leon heeft me gezien en ik doe een teken dat hij moet zwijgen. Hij knikt onopvallend. Als ik bij hun kom doe ik men handen voor diego's ogen. 'Wie ben ik?' Zeg ik dan met een lach. 'Angie!' Zegt hij en draait meteen om. Als hij me ziet geeft hij meteen een knuffel. Wat heb ik die gemist. En het was maar een week. 'Ik heb je zo gemist!' Zegt hij. 'Ik jou ook.' Zeg ik en hij geeft me een kus. Zijn zachte lippen. 'Mag je terug komen werken?' Vraagt hij. Ik knik. Daarna krijg ik nog van de andere een knuffel. 'Hey Angie!' Zegt antonio die binnenkomt. Ik glimlach naar hem en geef hem een knuffel. 'Jullie hebben het vast al wel gemerkt dat Angie terug is!' Zegt hij. Iedereen knikt. 'Ik heb haar gevraagd om terug te komen werken als lerares en gelukkig zei ze ja.' Zegt antonio erna. Ik krijg nog van iedereen een knuffel en dan gaan we onze eigen gang. 'Kan ik jullie nog even spreken?' Vraagt antonio die naar mij en diego komt. We knikken. We lopen naar zijn kantoor. 'Wat is er?' Vraag ik. 'Ik ben blij voor jullie! Maar willen jullie in de les gewoon leerkracht, leerling zijn?!' Vraagt hij. 'Ja tuurlijk.' Antwoorden we. 'Maar na jullie lessen mag je doen wat je wilt.' Zegt hij. 'Oke.' Antwoord ik. Ik geef hem nog een knuffel. En dan lopen we naar onze les. Nu heb ik alles wat ik wil! De studio dat voor me mijn tweede huis is, diego waar ik gewoon mee samen mag zijn! Maar ik heb nog één probleem! Pablo! Ik wil terug vrienden met hem zijn. Morgen ga ik praten met hem!

Liefde is meer dan alleen woorden.Where stories live. Discover now