Hoofdstuk 6

119 7 0
                                    

~~avond~~

Diego POV

We zijn klaar met ons klaar te maken en ik kijk naar Angie, ze ziet er echt goe uit. 'Wat? Wat is er?' Vraagt ze. 'Je ziet er prachtig uit.' Zeg ik. Ze moet blozen en wil het verbergen met haar hoofd te draaien. 'Je bent nog mooier als je bloost dus kijk me gewoon aan.' Zeg ik en draai haar hoofd naar mij. 'Angie! Diego! Komen jullie?' Horen we violetta roepen. 'Ja we komen!' Roept Angie terug. Ze wilt naar de deur lopen maar ik draai haar terug. 'Nu het nog kan.' Zeg ik. Ze kijkt me vreemd aan. Maar wanneer mijn lippen op die van haar zijn moe ze glimlachen en kust me terug. 'Nu kunnen we gaan.' Zeg ik na de kus. We lopen onze kamer uit en zien de andere wachten op ons. Ik sla men arm om Angie en vertrekken naar het huisje waar Pablo zit. We komen aan en violetta enzo gaan al naar binnen. Angie geeft me nog snel een kus en dan laat ik haar los en dan lopen wij ook naar binnen.

Angie POV

We lopen naar binnen en iedereen is er al. 'Hey Angie!' Zegt Pablo en komt naar me toe. Ik glimlach naar hem. 'Het gaat hier echt top worden!' Zegt hij. 'Ja.' Antwoord ik. Het lijkt me gier echt leuk! Er is een groot zwembad en niet zo ver is de zee er ook er zijn ook allemaal winkels en een voetbalveld, basketbal veld, tennisveld,.... Enzo. Er is hier gewoon zoveel. Ik kijk rond en iedereen is blij. Ik ga op een stoel zitten met wat drinken. Ik voel dat iemand naar me zit te kijken ik kijk rond en zie Pablo kijken, ik glimlach zachtjes naar hem, hij glimlacht terug en kijk ik terug weg. Dan blijft men oog op diego hangen, hij kijkt jaloers van Pablo naar mij. Ik krijg een grote glimlach, hij ziet me en glimlacht terug. Dat hij zo jaloers kan zijn. Hij kijkt weer naar Pablo en ik zie dat hij ook terug kijkt. Ik sta lachend op en loop naar diego en duw hem naar achter. 'Wat is er ?' Vraagt hij als we in een kamer komen. 'Je moet niet zo jaloers zijn, Pablo is alleen men beste vriend.' Zeg ik. 'Wat ik jaloers? Pffft wat zeg je nou?!!' Zegt hij. Ik moet lachen. 'Ik hou alleen van jou!' Zeg ik en doe men arme om zijn nek. 'Ik ook van jou! En ben je zeker dat Pablo alleen vrienden met je wilt zijn?' Vraagt hij en doe zijn arme om men zijde. Ik hef men schouders op. 'Ik weet niet. Maar hij heeft pech want jij bent te enige voor mij.' Zeg ik en geef hem een kus. Hij gaat met zen hand naar onder. Hij komt vanonder bij men kleedje en gaat eronder. Ik duw hem weg. 'Niet hier.' Zeg ik. 'Oke.' Antwoord hij. 'Straks krijg je meer!' Zeg ik. Hij krijgt een glimlach. 'Dat is gezegd.' zegt hij. Ik moet lachen. Ik geef hem nog snel een kus en dan gaan we zo onopvallend mogelijk de kamer uit. We krijgen even een blik van Pablo maar hij kijkt al snel terug weg.

Diego POV

'Dus jij hebt iets met men tante?' Vraagt violetta die naar me toe komt met Leon. Ik knik. 'Je vind toch echt niet erg?' Vraag ik onzeker. 'Nee tuurlijk niet, ze houdt echt van je en ze is gelukkig met je. Dat zie ik.' Zegt ze. Ik glimlach. 'Jullie passen wel bij elkaar.' Zegt leon. 'Dankje.' Zeg ik. 'Maar wil je me één ding beloven?' Vraagt vio dan. 'Welk?' Vraagt ik nieuwsgierig. 'Wil je der alstublieft niet kwetsen?! Ze geraakt snel aan mensen gehecht.' Zegt ze. 'Ik zal haar nooit kunnen kwetsen.' Zeg ik. 'Dankje.' Zegt ze glimlacht. Daarna praten we nog wat verder enzo. En het is echt gezellig.

We zijn onderweg terug naar ons huisje. Violetta en fran zijn echt moe. We komen aan en zeggen eerst nog tegen violetta, Leon, Marco en fran Slaapwel en gaan dan naar de kamer. Angie kleed haar om en wil haar pyjama truitje aandoen maar dan loop ik naar haar toe. 'Ben je niks vergeten?' Zeg ik en pak haar langs achter vast en geef een kusje op haar schouder. Ze draait zich om. 'Euhm....nee ik denk het niet.' Zegt ze en probeert haar lach in te houden. 'Dan zal ik je erbij aandenken.' Zeg ik en doe haar broekje naar beneden. Daarna kussen we weer. Ik leg haar op het bed. (Je weet wel hoe het verder gaat)

Liefde is meer dan alleen woorden.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu