Hoofdstuk 10

91 11 0
                                    

~~volgende dag~~

Iedereen amuseert zich echt! Ik vind het hier ook geweldig. Vandaag gaan we naar het zwembad. 'Hey Angie, welke bikini zal ik aan doen?' Vraagt violetta die men kamer in komt met twee bikini's. 'Deze?' Zegt ze en houdt één van de bikini's voor haar 'of deze?' Zegt ze dan en houdt de andere voor haar. 'Pak die wit met zwarte.' Zeg ik. 'Oke dankje.' Zegt ze en loopt de kamer terug uit. Ik loop naar mijn kledingkast en pak ook een bikini een gewoon simpel witte bikini. Ik kleed me om en loop naar de woonkamer. 'Ga jij je ook omkleden?' Vraag ik aan diego. Hij knikt en loopt dan de kamer in. Na een tijdje is iedereen klaar en lopen we al naar het zwembad. Antonio zei dat we niet moesten wachten dus ja. Als we aan komen leggen we onze handdoeken op een paar stoelen. 'Het water in?!' Vraagt diego. Maar voor ik kon antwoorden pakte hij me op en gooide me het water in. 'Diego!' Zeg ik als ik boven kom. Hij staat aan de kant te lachen. 'Wil je me helpen eruit?' Vraag ik. Hij knikt en steekt zijn hand uit. Ik zwem rustig naar hem toe als ik bij hem kom pak ik zijn hand en trek hem het water mee in. Even later komt hij terug boven. 'Jij durft,' zegt hij en wilt naar me toe komen maar dan komen de andere eraan. We krijgen even een rare blik van lucinda en camilla maar zonder iets te zeggen leggen ze hun handdoek neer. Iedereen komt het water in en het is echt leuk. Na een half uurtje ofzo ga ik het water uit en ga op een stoel liggen om wat te zonnen. We hebben echt geluk dat het goei weer is.

Ik kom net terug van het toilet. Ik ben gewoon aan het stappen naar de rest totdat ik uitschuif. I don't know waar ik met men hoofd op val maar het doet verschrikkelijk veel pijn. Ik hoor nog net mijn naam en dan word alles zwart.

Diego POV

Het is echt leuk hier. We zitten nu aan het zwembad. Ik zie Angie terug komen van het toilet. Ze is echt mooi, haar lichaam is gewoon perfect. Maar dan zie ik haar uitschuiven. Ik roep nog 'Angie!' En loop naar haar toe maar dan sluit ze haar ogen. Iedereen komt erbij staan. 'Word wakker!' Zeg ik wanhopig. 'Diego het komt goed.' Probeert violetta me gerust te stellen. 'Er is een dokter onderweg.' Zegt Pablo. Ik pak angie's hand. 'Alstublieft Angie word wakker. We hebben je nodig, ik heb je nodig. Ik hou van je met heel men hart. Ga niet weg!' Zeg ik. Ik zie dat niet veel mensen er iets van begrijpen van wat ik zonet zei. Bij sommige dringt het door. Het kan me niks schelen wat ze denken. Ze mogen weten dat ik van Angie hou. Het belangrijkste is nu dat Angie wakker word. 'Heb je iets met Angie?!' Vraagt Pablo verbaasd, ik kijk violetta aan ze knikt. 'Ja.' Zeg ik dan. Ik zie de meeste schrikken. 'Ik wist het! Jullie zijn zo schattig!' Roept lucinda zowat. Ik krijg een kleine glimlach. Ik kijk terug naar Pablo die niet zo blij is. Maar verder kunnen we niet praten want daar komt de dokter aan. Hij kijkt naar Angie. En doet wat dingen. Ze word na enkele minuten wakker en pakt naar haar hoofd. Ik begin haar te knuffelen. Ik ben blij dat ze terug wakker is.

Liefde is meer dan alleen woorden.Where stories live. Discover now