Hoofdstuk 1

229 13 14
                                    

Het begon allemaal bij die ene keer. Die ene keer toen hij in men ogen keek. Ik smolt gewoon weg. Zijn mooie ogen. Ze glinsteren gewoon. Telkens als hij naar me kijkt smelt ik weg. Maar het kan niet en mag niet. Hij heeft violetta pijn gedaan en hij is men leerling. Jap, ik heb het over diego. Oh zijn naam zo mooi. Nee Angie niet aandenken. Maar ik kan er niks aandoen. Ik hou van hem. Ik hou van zijn lach, zijn ogen, zijn stem, alles. Maar ik ben zijn leerkracht. Mensen zullen me nog al bekijken als ik zeg dat ik verliefd op hem ben. 'Angie moet je niet naar je les?' Vraagt Pablo die de leerkrachten kamer in komt. 'Ow is de bel al gegaan?' Vraag ik verbaasd. 'Al zeker vijf minuten.' Zegt hij. Ow shit, ik was weer eens te ver in men gedachten. Ik sta op en pak men map en loop dan naar men klas. Wanneer ik binnenkom heb ik pas door dat het de klas van violetta is dus ook die van diego. 'Sorry dat ik laat ben.' Zeg ik en ga op men bureau zitten in kleermakerszit. 'Maakt niet uit.' Zegt fran. Ik glimlach naar haar en begin dan met de les.

De les is zonet gedaan en ik ben het lokaal wat aan het opruimen. Er word na een paar minuten geklopt. 'Binnen!' Zeg ik. Ik hoor de deur open gaan en dan terug dicht. Ik kijk naar de deur en zie diego staan. 'Oh hoi.' Zeg ik best stom. Hij glimlacht naar me. 'Kan je me helpen met een liedje?' Vraagt hij. 'Ja tuurlijk.' Zeg ik. Hij stapt dichter naar me toe en geeft me een blad. Ik kijk er naar en hij kijkt ook mee we staan nu echt dicht bij elkaar. Ik kijk hem aan en hij mij ook. 'Wil je het zingen?' Vraag ik. Hij knikt en pakt een gitaar. Hij begint het liedje te zingen. Hij kijkt steeds in men ogen. Ik voel het warm vanbinnen worden. Angie hou op. Hij stopt met het liedje en ik denk even na. 'Wel ik zal deze zin in het refrein wat lager zingen, anders ga je het einde niet halen.' Zeg ik. Hij knikt begrijpend. 'Wil je het nog eens spelen?' Vraag ik. 'Oke.' Antwoord hij en begint te spelen. Ik begin te zingen met de aanpassing en kijk hem aan.

Diego POV

Ik kan het niet meer langer aan. Ik moet Angie zien. Ik pak men liedje en loop naar haar lokaal. Ik vraag of me kan helpen en gelukkig wil ze dat. Ik zing het lied en kijk haar diep in de ogen aan. Ze zegt wat ik eraan moet veranderen en dan moet ik het nog eens spelen. Nu zingt zingt zij het lied. Haar stem is echt beautiful net als haar. Het klinkt misschien raar maar ik ben echt verliefd op haar. Ja ik weet dat ze men lerares is maar we schillen maar drie jaar. Ze kijkt me aan in men ogen tijdens het lied. Ze weet niet dat het over haar gaat. 'Snap je het?' Vraagt ze als ze klaar is. Ik knik. 'Dankje.' Zeg ik en zet de gitaar weg. 'Is niks.' Zegt ze en kijkt me glimlachend aan. We kijken elkaar lang in elkaars ogen aan. 'Angie kom je nog naar de vergadering? We wachten al zeker tien minuten.' Zegt Pablo die ineens haar klas in komt. Ze wenkt haar ogen van me af en zegt dan. 'Oh ja ik kom.' Pablo gaat terug weg. 'Sorry maar ik moet gaan.' Zegt ze en kijkt me weer aan. 'Geeft niks en nog eens dankje.' Zeg ik. 'Is graag gedaan.' Zegt ze. Ik stap naar haar toe en geef der een kus op haar wang. Lijkt misschien vreemd maar ik zie haar rood worden. Zal ze ook iets voor mij voelen? Nee vast niet. Angie loopt het lokaal uit en ik oefen het lied nog eens met men gedachten aan Angie.

Zo dit is het eerste hoofdstukje? Vind je het wat? Ik hoop het wel want heb nog wel wat ideetjes voor het boek. Laat je mening aub achter in de reacties :)

Liefde is meer dan alleen woorden.Where stories live. Discover now