Hoofdstuk 5

116 7 1
                                    

Angie POV

We komen aan. Iedereen is echt enthousiast. Ik kijk er ook wel naar uit. Antonio gaat alles regelen en even mater komt hij terug. Hij geeft me een sleutel van het huisje waar ik in zit. Violetta, Fransceca, Leon, Marco en diego komen naar me toe en samen gaan we naar het huisje. Als we er zijn steek ik de sleutel in het sleutelgat en draai de sleutel. We stappen binnen en het is echt een mooi huisje. 'Ik slaap hier! Met Leon!' Zegt violetta, ik kijk verbaasd. 'En ik hier met Marco!' Zegt fran en loopt ook naar een kamer. Ik kijk diego aan die staat te glimlachen. 'Dan moet jij bij mij.' Zegt hij. 'Dan gaan ze het zeker te weten komen.' Zeg ik. 'Maak je geen zorgen. We zullen het hun vertellen wanneer jij er klaar voor bent.' Zegt hij. Ik glimlach naar hem. 'Vind je het erg om bij diego te slapen?' Vraagt violetta die haar kamer uitkomt. Ik draai me om naar haar. 'Nee tuurlijk niet.' Zeg ik en loop naar de kamer die nog over is. Ik pak men koffer uit en diego doe hetzelfde. Als we klaar zijn gaan we naar de woonkamer en gaan in de zetel zitten. De rest is nog aan het uitpakken. Diego slaat een arm over me heen. 'Diego!' Zeg ik. 'Wat?' Antwoord hij. 'Je weet het best.' Zeg ik. 'Maar het is gewoon moeilijk. Kunnen we het niet tegen hun zeggen? Alleen tegen hun.' Zegt hij. 'En als violetta dan boos word?' Zeg ik. 'Dan heb je mij toch.' Zegt hij. Ik moet lachen. Hij komt dichter en dan ineens voel ik zijn lippen op die van mij. 'Angie?! Diego?!'

Violetta POV.

Leon en ik zijn onze koffers aan het uitpakken. Ik ben blij dat we er zijn. En dat ik in een huisje bij men tante en beste vriendin zit en men vriendje natuurlijk. 'Ben je klaar?' Vraag ik aan Leon. Hij knikt. 'Zullen we naar de woonkamer gaan?' Vraag ik. 'Is goed.' We lopen de kamer uit en op dat moment komen fran en Marco ook uit die van hun. We wandelen naar de woonkamer maar dan hoor ik Angie en diego praten. Ik hou de res tegen. 'Wat is er?' Vraagt fran. Maar dan hoort ze Angie en diego ook (je weet hun gesprek en anders moet je nog eens terug gaan naar angie's POV :) )
'Angie?! Diego?!' Zeg ik wanneer ze kussen. Ze laten meteen los en Angie kijkt me verschrikt aan. 'Het is niet wat je denkt. Oke ik weet niet wat je denkt. En misschien is het wel wat je denkt maar laat het me uitleggen.' Zegt Angie snel. 'Rustig.' Zeg ik en loop naar hun toe en ga naast hun zitten. De rest volgt me. Angie kijkt naar diego en hij knikt en dan terug naar mij. 'Ik heb iets met diego.' Zegt ze dan. Leons, Marco's en Frans monden vallen open. 'Ik wist het!' Zeg ik. Angie kijkt verbaasd. 'Ben je niet boos?' Vraagt ze dan. 'Nee waarom zou ik boos zijn?! Diego is verandert en men tante is gelukkig dan ben ik ook gelukkig.' Zeg ik. Ze glimlacht en geeft me een knuffel. 'Maar willen jullie het nog even geheim houden? We willen het graag zelf zeggen.' Zegt Angie dan en kijkt ook naar Leon, Marco en fran. We knikken me zen vieren. 'Jullie zijn best wel schattig samen.' Zegt fran. Angie moet glimlachen. 'Ik ben blij dat jullie het accepteren. Ik was zo bang dat je boos ging zijn vio en dat jullie het raar gingen vinden.' Zegt ze. 'Oke ja hij is je leerling maar na het school is hij gewoon diego en jullie schillen maar drie jaar.' Zegt Jorge. We praten nog een lange tijd en het is echt gezellig.

Diego POV

Ik ben blij dat violetta het weet, nu is Angie ook al wat geruster en kan ik haar gewoon een kus geven als we in het huisje zijn. Er word op de deur geklopt en fran gaat open doen. 'Deze avond hebben we een klein feestje in het huisje waar Pablo zit.'hoor ik antonio zeggen. 'Oke we zullen er zijn.' Zegt fran en doet de deur terug dicht. 'Deze avond is er een feestje.' Zegt ze. 'Leuk!' Zegt vio. Ze gaan terug naar hun kamer om hun al klaar te maken. 'Zie je? Je moest je voor niks zorgen maken.' Zeg ik tegen Angie en kijk haar aan. Ze glimlacht. 'Ik ben blij dat ze niet boos was.' Zegt ze. 'Ik hou van je!' Zeg ik. 'Ik ook van jou!' Antwoord ze en komt op me schoot zitten en begint me te kussen. Ze is gewoon geweldig! 'Angie is dit kleedje....ow....ik stoor.' Zegt violetta die met een kleedje aankomt. Angie kijkt op en kijkt naar het kleedje. 'Het is mooi. Doe die maar straks aan.' Zegt ze tegen violetta. 'Oke dankje! Sorry voor het storen.' Zegt ze en loopt terug weg. We moeten samen lachen. 'Ik ga me ook klaar maken. Ga je mee?' Vraagt ze. 'Is goed.' Zeg ik. Ze stapt van me schoot af en dan lopen we samen naar onze kamer. Het doet me goed dat ik kan zeggen ONZE kamer.

Liefde is meer dan alleen woorden.Where stories live. Discover now