Hoofdstuk 14

76 11 0
                                    

Violetta POV

Vandaag ga ik praten met antonio. Hij moet inzien dat hij Angie niet zomaar kan ontslagen! 'Antonio kan ik even met je praten?' Vraag ik als hij ons huisje inkomt. 'Ja tuurlijk!' Zegt hij. We lopen naar buiten. 'Waar wil je over praten, meisje?' Zegt hij. 'Wel euh over Angie.' Zeg ik. 'Dat is voorbij.' Zegt hij. 'Nee alstublieft luister!' Zeg ik. 'Oke.' Zegt hij. Ik neem diep adem. 'Iedereen is er niet goed van. We houden van haar! En ze is een top zanglerares.' Begin ik. 'Ja dat weet ik. Maar ze heeft zelf kunnen kiezen.' Zegt hij. Ik zucht. 'Dus je laat angie's en diego's geluk in de weg staan? Ze houden van elkaar. Zie je het dan niet?! Angie werd steeds gekwetst door men vader en nu heeft ze eindelijk haar liefde gevonden en moet ze haar tweede liefde laten vallen?! Ze houd van de studio! Het is haar thuis. Ze houdt van de leerlingen. Ik dacht dat Angie net een dochter voor je was, maar dat was verkeerd gedacht van mij.' Zeg ik en loop terug naar binnen. Waarom ziet hij niet in, dat het best kan?

Antonio POV

Ik heb zonet met violetta gepraat. Ik denk na over wat ze allemaal zei. En misschien heeft ze gelijk! Ik heb Angie al een tijdje niet meer zo gelukkig gezien. En nu laat ik haar gewoon kiezen? Ze houdt super veel van de studio, ze zei altijd: door de studio heb ik het gevoel dat Maria en papa bij me zijn, we hadden met zen drieën dezelfde passie! Door te zingen heb ik bij ze, de studio is ons tweede huis.
Misschien heb ik te vroeg beoordeelt. Ik denk nog eens goed na over de woorden van violetta. Dan zie ik er beeld voor me van Angie en diego samen toen ze afscheid namen, ze keken elkaar zo liefdevol aan. Ik heb een foute beslissing genomen en die moet ik recht zetten!

Liefde is meer dan alleen woorden.Where stories live. Discover now