Hoofdstuk 44

571 22 11
                                    

Als ik op kijk , kijkt Sam naar mij.
" Weet alsjeblieft dat ik altijd van je zou houden" zeg ik.
"dat weet ik baby, maar waarom zeg je dit?" Vraagt Sammy bezorgd.
Ik laat los van zijn grip en houd zijn wangen vast met mijn handen en kijk hem diep in de ogen aan. ik ga op mijn tenen staan en geef hem een zachte kus. hij pakt mijn heupen vast en duwt mij tegen hem aan en zorgt dat ik niet weg kan gaan.
"Ik wil weg van deze wereld" mompel ik.
"Blijf bij mij please, ik weet dat ik een fuck up ben, maar je hebt me echt veranderd, alleen soms als jij er niet bij ben kan ik ... ik weet niet ik kan niet anders dan naar me normale gewoontes gaan baby zo heb ik het gevoel, please ik zal het echt nooit meer doen, en als
Ik het dan wel doe doen, hoef ik geen kansen meer en wil ik je met iemand zien, die geen fuck up is en die jou blij maakt maar please die aller laatste kans babygirl" zegt Sam zacht als we wegtrekken.
"HIJ HAD EEN REDEN" schreeuwt Emily.
ik lach zachtjes over wat Emily zei.
"En jij was degene die elke keer dat het uitging zei dat ik met iemand anders *kuch kuch nate kuch kuch* moest nemen" zeg ik dan als ik me omdraai en zachtjes tegen Sam aan leun.
"Kom op B, we weten allemaal dat jij en Sam voor elkaar gemaakt zijn" zegt Nate.
ik draai me terug naar Sam en zucht.
"Volg je hart babygirl" zegt Sammy lief.

"Mother fucker ik haat mijn hart" zeg ik en geef Sam een kus, en ik voel de tintelingen zoals elke andere kus met Samuel Howard Wilkinson, zoals nooit te voren.

This is REAL LOVE

--------------------------------------------

Einde?😁? Idk..

Real love?!Where stories live. Discover now