Hoofdstuk 20

694 30 4
                                    

Als we het glas horen breken. rennen we met zijn vijven naar binnen. als we binnen aan komen zien we een hele grote cirkel om iets heen staan. we wurmen ons tussen alle mensen door en daar zien we die ene Marcus met Sammy vechten. en de andere jongens proberen hen tegen te houden, uit elkaar te houden. Johnson en Nate houden Sammy tegen en Nash en Cameron houden Marcus tegen, terwijl ze hem geneens kennen.
Uiteindelijk komt Marcus uit de grip van Cameron en Nash en duwt Johnson en Nate aan de kant en geeft Sammy een hoek. Sammy wil terug slaan maar ik schreeuw net op tijd "STOP" en dan kijkt iedereen naar mij, hier kan ik ook niet helemaal tegen, dat alle aandacht op mij is door allemaal vreemde mensen. "Sammy jij gaat met mij mee kom" zeg ik en ik pak zijn hand en alle jongens en Yasmina en Ruya lopen mee naar de auto. "WHIPPED" schreeuwen mensen naar Sammy en hij kijkt pissig. "hij had je fricking zitten aanranden" zegt Sammy pissig. "ja maar ik heb geen zin in dat jij zo in het ziekenhuis ligt" zeg ik als ik hem een kusje geef. "Waarom brak er glas? Is er iemand door een raam gevallen? Zeg van niet want dan wou ik er bij zijn "zegt Ruya. "haha nee ik duwde hem en toen brak er een raar ding op de bar" zegt Sammy lachend. "lets go to car! We moeten morgen vroeg naar de venue" zegt Lox en we gaan weer terug naar het hotel.

Volgende ochtend*

Ik word langzaam wakker. En kijk om me heen en zie niemand meer, bedankt waarschijnlijk zijn ze al ontbijten. ik kijk op mijn telefoon voor de tijd en ja ik denk het wel want over een halfuur moeten we al bij de venue zijn.

Sammy's pov*
We zijn met zijn alle aan het ontbijten als ik me opeens afvraag waar Benthe is. "hee lox waar is Benthe?" Vraag ik. "ze zei dat ze er aan kwam toen we zeiden dat we weg gingen maar ze zei het heeeel erg slaperig" zegt Lox. "jullie weten dat ze antwoord in haar slaap" zegt Gilinsky lachend. "oohw" zegt Lox lachend. "ik maak haar wel wakker" zegt Jasmin, maar volgens mij hoeft dat al niet want ze komt de ontbijtzaal al binnen. ze ziet ons zitten maar ze gaat ergens anders zitten net alsof ze ons niet heeft gezien. "BENTHE KOM ER BIJ" schreeuwt Nash. "FUCK YOU JULLIE MAAKTE ME NIET WAKKER ZO NEE" schreeuwt ze terug. "DOE MAAR BIJ SAMMY" schreeuwt Cameron terug wat alle jongens doet lachen. behalve Johnson en ik.

Even later gaan we naar de venue in twee busjes. niet iedereen past dus Benthe gaat bij mij op schoot, Yasmina bij Gilinsky Jasmin bij Hayes, btw gisteravond heeft Hayes Jasmin gevraagd en ze zijn nu een setje,
Ruya bij Taylor en Lox bij Aaron.
Als we rijden kijkt Benthe zuchtend uit het raam en ze leunt haar hoofd op mijn schouder. ik begin met haar haar te spelen en vraag wat er is. "wat is er babe" vraag ik. "ik ga het gewoon missen met alle boys en girls" zegt ze als ze naar mij kijkt. ik geef haar een kus op haar wang en zeg "rustig we wonen alle maal heel dicht bij elkaar en we gaan veel afspreken" en ze knikt.

"YAAAAAA WE ZIJN ER" schreeuwt Matthew als hij uit hen busje komt. Mijn en Benthe haar handen zijn in elkaar gevlochten en ze leunt lopend haar hoofd tegen mijn schouder, volgens mij is ze erg moe haha. "aww OTP" zegt Carter. en hij kijkt naar ons en vele stemmen in. "kom op mensen door de file staan alle meiden al klaar jullie moeten meteen op het podium" zegt Bart en we rennen naar binnen want we willen onze fans niet teleurstellen.

Als we op het podium ons ding hebben gedaan is het weer tijd voor Q&A en zo gaan er een paar zingen. de meet&greets hebben we al 4 dagen geleden gedaan want anders was er geen ruimte hehe😅.
"Jij daar met het Lox jack aan" zegt Aaron. "hooi ! Ik heb een vraag voor Shawn!" Zegt ze. "vraag raak beautiful" zegt Shawn en ze glimlacht. "is het waar dat je je weet wel zo groot is" zegt ze lachend. "uhmmm" zegt hij awkward. "o ja sorry was voor een dare" zegt ze. "haha en uhm denk het?" Zegt Shawn maar meer als een vraag. "volgende jij met Paradise shirt aan" zegt Benthe. "Ga je nog steeds doen bij Sammy zijn moeder wat je ooit heb getweet en al die andere dingen" zegt het meisje. "Haha al die dingen had Nate getweet MAAR ik wil dat nog wel graag doen bij zijn moeder maar dan wel undercover anders mag ze me denk ik niet meer" zegt Benthe. "babe wat was het ookal weer?" Vraag ik verward. "pfft niks" zegt ze en dan gaan we door naar de volgende vraag. "wie is er allemaal singel" zegt het meisje. "alleen Hayes Taylor Jack G en Sammy niet" zegt Matthew. "MET WIE HEEFT HAYES" schreeuwen er meiden uit het publiek. "o ja ik heb met Jasmin en geef geen haat en ik weet dat jullie haar mochten want dat zeiden jullie allemaal eerst dus wees niet jaloers" zegt Hayes. en iedereen aawt. de volgende is een jongen. "oke ik weet dat Jacob er denk ik niet dit graag wil maar uhm Lox can you be my first kiss" zegt de jongen van 13. "aw babe please he is cuteee" zegt Lox lachend tegen jacob. Jacob knikt lachend. Ze halen de jongen op het podium en ze geven elkaar eerst een knuffel en dan geeft Lox hem een snelle kus. en de jongen bloost. "AAW" zeggen Benthe Ruya en Yasmina en springen op en geven hem een knuffel. "jasmin geef hem ook een knuffel kijk hoe cute hij is" zegt Ruya. en de jongen en Jasmin hebben awkward oog contact. "nope sorry" zegt Jasmin. "whyy not?" Vraagt Hayes. "dat was niet zijn eerste kus" zegt Jasmin. "huh wat dan" vraagt Nash. "uhm Benthe Yasmina hij was het" zegt Jasmin. "OMG HAHAHAH YOU STILL LOOK CUTE MAAR WOW hahahahha" zeggen Yasmina en Benthe. en Benthe en Yasmina geven hem een kus op zijn wang en fluisteren wat is zijn oor waardoor hij rood word. "oke people nu gaat onze lieve getalenteerde Jacob wat zingen" zegt Taylor lachend en iedereen loopt aan de zijkant of achterkant van de stage en ze vragen meteen aan Benthe en Yasmina waar ze het over hadden. en ze zeggen dat hij de ex was van Jasmin en dat ze hem had geslagen omdat hij 'vreemd' ging.

Real love?!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora