Hoofdstuk 26

695 23 4
                                    

Lukas👆😂
"Don't cry, you are to beautiful to cry"

Dat doet me een beetje glimlachen, en Sammy ook, zo ik glimlach als er nog een laatste traan valt.
"Zie die glimlach is veel mooier, en leuker" zegt hij en geeft me een snelle kus.
De fans zijn al de hele tijd stil en het aan het filmen.
" HET SPIJT ME DAT IK HET VRAAGDE QUEEN" schreeuwt de fan die het vraagde.
"Geeft niet beautiful" zeg ik. en Sammy gaat weer zitten net zoals Johnson.Shawn zit aan mijn andere kant en hij legt zijn hand op mijn knie als teken dat het goed komt en ik glimlach naar hem, wat hij gelijk terug doet. als ik me wat herinner, De vorige magcon, q&a, shawn zijn tweet, over wie had hij het? Ik ga het zo nog vragen.

"Maar mensen ik denk dat het tijd is om te gaan! JULLIE WAREN AWESOME! Love you Dallas" zegt Aaron en we lopen met zijn alle het podium af als de fans juichen.
Zodra we het podium af zijn geeft Sammy me nog een kus als hij onze handen 'intertwined' en daarna zijn voorhoofd tegen de mijn legt. "ik heb je gemist babe" zegt Sammy. "heb ik gehoord van Lox " zeg ik knipogend.
"En ik heb het ook een keer gehoord!" Zeg ik lachend als ik mijn hoofd naar achter leg aan dat moment.

Flashback*

Twee weekjes ben ik nu weg. het is vroeg in de ochtend en mijn telefoon gaat af.

Facetime call Cameron Dallas

Ik accepteer hem natuurlijk want ik heb hen gemist!
Na het verbinden zie ik Cameron Nash en al de andere jongens behalve Sammy. Maar wel Mahogany en de rest van de meiden zie je in de achtergrond slapen. ik lach zachtjes. "WE MISSEN JE" schreeuwen ze.
"Ik jullie ook!" Schreeuw ik half terug.
"Ik denk iemand in die andere kamer ook!" Zegt Carter lachend.
"Wat is er aan de hand" vraag ik lachend.
"Dit wil je zien" zegt Cameron en hij loopt met de rest achter hem aan naar de kamer er naast. "SST Jack J houd je mond ff" zegt Matthew zacht. ik kijk wat er aan de hand is. maar ik zie niks. maar dan hoor ik wat.
"Mm right there baby" hoor je Sammy kreunen.
En Cameron draait de camera zo dat ik Sammy kan zien. hij ligt te slapen.
"HE HAS A MORNINGWOOD" fluister schreeuwt Hayes.
En dan hoor je een klap.
"NASH" hoor je Hayes boos fluisteren.
"Wacht! LOX wil je wat voor me doen om hem te pesten?! Ik geef toestemming!!" Zeg ik lachend denkend aan een idee.
"Ik ga niet...." Zegt Lox.
"Nee man!!!! Fluister gewoon in zijn oor Babe, baby, en dan voor de grap Daddy, en dan Daddy wilk en geef hem een kus op zijn wang" zeg ik lachend. en de camera gaat nu op Lox als je Sammy op de achtergrond hoort kreunen.
"Ugh oke" zegt Lox lachend.
En ze loopt naar Sammy toe en fluistert het in zijn oor en geeft hem een kus op zijn wang. waardoor hij nog meer kreunt. maar hij word niet wakker. "NATE DOE JE DING" schreeuw ik half en dan Springt Nate vol op hem en hij word wakker. en hij kreunt. Nate rolt snel van hem af en Sammy kijkt op.
"BENTHE JE MOET LES GEVEN KOM JE" word er geschreeuw. "JA IK KOM ER AAN" schreeuw ik terug en dan zie ik Sammy naar de telefoon van Cam kijken met grote ogen. " BABE" schreeuwt hij. "hoi baby ik moet gaan bye love ya en love ya guys! En Sammy btw doe er wat aan" zeg ik en geef hem een knipoog en druk hen weg en loop naar het danslokaal.

Einde flasback*

"Was niet leuk babe!" Zegt Sammy lachend. "wel" zeg ik.
"Wat gaan we nu doen inplaats van naar jullie lovey dovey shit te kijken" zegt Taylor zuchtend.
"Ik weet niet wat jullie gaan doen MAAR ik steel Shawn van jullie" zeg ik en pak Shawn zijn hand en loop weg.

"Wat is er?" Vraagt Shawn als we samen op de gang staan. "vorig Magcon" zeg ik en ik wacht even ik zie dat zijn ogen groter worden.
"Over wie ging je tweet echt? Je zou het tegen me zeggen maar je hebt het nooit gezegd" zeg ik.
"Dat kwam omdat toen allerlei dingen gebeurde" zegt Shawn als hij naar beneden kijkt.
"Ja maar vertel het nu" zeg ik rustig. hij kijkt me aan en zucht.
"Het ging over jou" zegt hij sip en zuchtend.
"Wat?" Vraag ik
"Ik vond Jou leuk, nou vond, vind! Maar je hebt met Sammy! En ...." zegt Shawn hij stopt even maar als hij weer wil spreken, word hij onderbroken doordat alle jongens de deur door stormen, o gosh ze hebben afgeluisterd. Sammy staat voor op van de groep.
"HOE KAN JE SHAWN JE WEET DAT ZE VAN MIJ IS, WSS HEB JE HAAR NET AL GEKUST VOOR DAT IK BINNEN STORMDEN" schreeuwt Sammy. en Nate houd hem tegen.
"WOW Wow wow, nee Sammy dat heeft hij niet, rustig, hij verteld alleen hoe hij zich voelt ja! Iedereen heeft gevoelens ga anders even naar buiten" zeg ik rustig als ik hem aan kijk en ik zie hem meteen relaxen. "Nee hoeft niet ik blijf hier" zegt hij als een eigenwijs kind.
"Ugh laat ook maar ik wou je nog iets vertellen maar dat lukt niet" zegt Shawn.
"Nee kom vertel maar" zegt. sammy terwijl de rest al weer backstage is gegaan.
"sammy ik weet het niet hoor! Maar wat is er gebeurd deze maand? Normaal doe je nooit zo! Laat ons even wil je" zeg ik nors.
Hij kijkt ons aan maar blijft daar staan. ik zie wel een verandering in zijn ogen maar ik pak Shawn zijn hand en wij lopen naar buiten. en we doen de deur opslot zodat hij ons niet kan volgen. "wat is er?" Vraag ik.
"Nou ik wou zeggen, dat ik gewoon blij voor jullie ben! En dat ik mijn gevoelens voor jou aan de kant zet voor Sammy want hij is een van mijn beste vrienden, maar ja hoe het er nu uit ziet doet Sammy raar" zegt Shawn. als hij me aankijkt. ik geef hem een knuffel. "dankje Shawn dat je het begrijpt, kom dan gaan we weer naar binnen en ik los het hopelijk wel op met Sam" zeg ij en we lopen naar binnen als we de deur van het slot halen.
Als we op de gang staan zien we Sam niet meer staan. we gaan backstage en daar treffen we iedereen aan. Shawn loopt naar Aaron en Matt toe en ik kijk Sammy aan en sein dat hij even mee moet komen. wat is er echt met hem?!

"Wat is er dat je zo doet Sammy? Eerst al op het podium dat je me opeens vol zoent nu dit met Shawn, je had je lieve momenten er tussen zitten maar je weet dat je de fans dan jaloers maakte met de zoen en waarom deed je zo met Shawn?" Vraag ik een beetje pissig.
"Het spijt me babe i-ik ugh ik was bang en ik misten je gewoon heel erg" zegt Sammy. als hij zijn handen op mijn heupen legt en naar beneden kijkt zodat ik hem aan kijk.
"Waarvoor ben je bang Sam?" Vraag ik.
"Dat ik verlies aan Shawn....." zegt hij stil. "Sammy, dat doe je niet oke? Ik houd van je wat dan ook! Je bent perfect" zeg ik als ik hem een kus geef maar hij leunt dan weg.
"Nee ik ben een fuck up...." zegt Sammy.
"Wat is er babe" vraag ik.
"Ik heb me dingen realiseren, jij bent veel te goed, in onze relatie heb in het al twee keer verknald een keer al op de eerste dag en daarna dat ik het meisje had gezoend, en toen je weg was.... ik was dronken, Lox en ik hebben gezoend" zegt Sammy en ik lach.
"sammy dat wist ik allemaal al, ook dat van met Lox! Het geeft niet weet je waarom? Ik en Lox hadden een deal! Zij had het verloren en ik zei dat ze de eerste jongen die ze zag moest zoenen en jij was het! Rustig, en al die andere dingen zijn in het verleden ja! " Zeg ik en hij glimlacht. en geeft me een kus wat snel verder uitloopt. "AAAAA IK KWAM ALLEEN KIJKEN OF ALLES GOED WAS" schreeuwt Nash lachend. en we kijken op. en schieten in de lag. Sammy doet zijn arm om mij heen en we lopen terug naar de rest.

Real love?!Where stories live. Discover now