Hoofdstuk 13 twitter

1K 38 4
                                    

Mahogany en ik zijn al in onze nieuwe kamer gaan slapen, Sammy slaapt gewoon op onze oude kamer want Jack J wou even niks met hem te maken hebben omdat hij dit heeft geflikt. Waarschijnlijk zou Jack hem flippen.

De nieuwe kamer heeft 2, tweepersoonsbedden wat betekend dat een bed we met zijn drieën moeten delen, maar gelukkig maakt dat ons niet zo veel uit, en Lox kent hen al en zijn ze zijn pittig goede vriendinnen dus komt goed. Ik ga op twitter volg wat fans en retweet wat en tweet dan zelf ook wat.

@BentheJohnson; I thought I was your one and only but I thought wrong 💔💔.

Ik scroll wat door me tijd lijn en zie dat Sammy wat getweet heeft

@Sammywilk ; I am so sorry !I am the stupidest asshole ever, I lost the love of my life, but I am gonna fight for here!

Ik wil er op indirect antwoorden

@BentheJohnson ; Real fight yeah, with you best friend.

Maar tweet het niet, ik verwijder het en scroll door

@Sammywilk; I am sorry @shawnmendes, i was out of control.

@ShawnMendes ; I understand man, it doesnt matter but hearts does

Antwoord Shawn. Ik begin weer te tweeten

@BentheJohnson ; I am not gonna jump back in your arms easy!

Als ik even op de reacties kijk, zie ik vele mensen die vragen of het over Sammy gaat. maar de meeste begrijpen het al en zeggen sterkte.
Als mijn oog valt op twee reacties
@MySammyW; hij heeft het goed in gezien dat je een slet bent en worthless piece of shit, dat je een dik vet lelijk varken bent.
@magconlover2.0; @mysammyw volgens mij heeft hij wat doms gedaan zodat zij het uitmaakte als je hen tweets leest en ze is beautiful funny etc.

Mijn fans zijn echt geweldig! En ik scroll nog wat verder

@Sexyjacks; sorry girl maar ik dacht dat je het moest weten, love ya.

Zij is echt geweldig! She is real with me. Dan leg ik me telefoon weg en ga slapen, lange dag achter de rug, morgen nog een te gaan! Ik probeer te slapen maar het lukt niet, UGH BREAK UPS

Ik word wakker als er iemand op me springt. ik kijk slaperig op en zie Molly Laura Emily en Lox staan. ik glimlach. "zo girl straight to the point. wat is de situatie dat we hier heen mogen" vraagt Molly. "Ugh Manwhore ging vreemd, gister niet op twitter gemerkt zijn tweets" zeg ik. "alleen dat hij sorry zei tegen Shawn, waarom was dat" vraagt Laura. "hij had hem vol op ze neus geslagen, waarschijnlijk omdat hij een feit zei ofzo" zeg ik. "waar was je toen het gebeurde want uhm Sammy heeft eergister nog gezegd tegen ons drie zo van dat jij hem altijd rustig maakt hoe dan ook, hij zal nooit helemaal wild gaan als jij er bent behalve als het slecht is over jou" zegt Laura. en Molly knikt instemmend. "was met JJ" zeg ik. "wat is er Em je bent zo stil" zegt Lox.
"Ugh ik wil geen zus meer zijn met Sammy, hij breekt telkens mijn beste vriendin zijn hart, ik hoopte eigenlijk dat ik wat tijd met hem zou kunnen doorbrengen, maar nu jij en ik haat hen nu maar houd nog wel van hem want ja hij is me broertje" zegt Em. "Em jij gaat nu gewoon naar Sam toe, eerst schreeuw je naar hem en daarna gaan jullie gewoon tijd met elkaar doorbrengen, ookal mag ik hem niet hij is je broertje dus go" zeg ik. "maar jij en ugh" zegt ze. ik sta op en sleur Emily naar Sammy zijn kamer en ik klop aan. hij doet even later open en hij staat nog in zijn onderbroek en zijn haar zit in de war, en hij heeft droge tranen op zijn wangen staan. "uhm hee Asshole ik heb hier een pakketje voor je zo ja bye" zeg ik en leg Emily neer voor hem en loop weg, ze pakt me voet vast en schreeuwt " IK WIL NIET MET HEM PLEASE" zegt ze. "Em hij is je broer go" zeg ik en ze zucht en zegt "ja mam" en gaat toch mee met Sam hen kamer in. Sammy knikt naar me en ik draai me gewoon om en loop naar me kamer toe. als ik in me kamer ben hoor ik al Emily schreeuwen naar Sammy dat hij een domme eikel is. maar na een minuut of 3 stopt het al weer. "okee zo wat willen jullie doen?" Vraag ik aan Molly en Laura. "G&J dag maar alleen Lox mag mee" stelt Laura voor. "oo nee ik ga vandaag wat met Nate Dillon en Taylor doen" zegt Lox en we knikken als ze de kamer uitloopt en doei roept. "okee letS go to de Jacks want er is toch geen Magcon vandaag" zegt Molly en we lopen de kamer uit als ik me besef dat ik nog in me pyama zit. "guys wacht ik zit nog in me pyama" zeg ik en de kamer weer in en doe snel kleding aan en mijn haar goed en loop dan weer naar buiten waar ik Molly en Laura nog zie lachen. "just shut up" zeur ik. Ze stoppen met lachen en ik wil aankloppen bij hen maar de deur ging al open en ik zat niet op
Te letten dus zat op Nate zijn hoofd te kloppen. (A/n heb ik echt een keer gehad bij een vriendin😂) "Ja ik heb hersens Benthe" zegt Nate en dan stop ik met kloppen en we barsten in het lachen uit. "tis niet echt haar dag" zegt Molly lachend als we in hen kamer gaan zitten. "wat dan?" Vraagt Jack G. "ze liep vandaag als eerst in haar pyama en met bed haar naar Sammy toe om Emily af te zetten" zegt Laura lachend. "O daar kwam het geschreeuw vandaan, het was Emily" zegt Jack J. we knikken. "en zo net wouden we naar jullie gaan maar ze besefte dat ze nog in haar pyama was dus ja en net klopte ze op Nate haar hoofd zegt Laura wat iedereen doet lachen. "SHUT UPP PLEASE IK HEB AL HOOFDPIJN VAN GISTER DOOR JJ" roep ik boven hen gelach. dan is iedereen meteen stil. "wat hebben jullie gister gedaan Jack" vraagt Nate lachend. "we waren eerst film aan het kijken toen gingen we gewoon praten toen vroeg zei ; wat zou je nu doen als je niet hier was, en ik antwoordde Sammy in elkaar slaan maar volgens mij gebeurt dat al, want we hoorde allemaal geschreeuw. toen vroeg ik het aan haar. en zij zei, waarschijnlijk Manwhore slaan zoals dit en toen pakt ze een kussen en sloeg ze me met een kussen, hadden we kussengevecht, uiteindelijk was zij haar kussen kwijt en sloeg ik haar de hele tijd" zegt Jack J lachend. "maar ik ga bye guys" zegt Nate en loopt de kamer uit. "wat zullen we vandaag doen?" Vraag ik. "Nou ik heb kaartjes voor een festival zullen we daar heen gaan?"zegt Jack G. "ja kom op maar eerst picture" zeg ik en we maken een foto. Ik zet hem op twitter.

@BentheJohnson; To the festival with mine main babes❤️🎈💁.

"En op naar het festival"zegt Jack.

Sammy's pov*
Mahogany Nate Taylor Dillon Nate en Emily gaan me helpen, ja ze zeiden tegen de rest dat ze wat samen gingen doen, maar ze gaan me helpen om my other half terug te krijgen. we zitten nu samen in mijn kamer. "Zo iemand een idee"zegt Taylor als ik op me telefoon zit Benthe zit te stalken....
Ik kijk op twitter en zie dat ze naar een festival gaat,' Ze kan gewoon zonder mij leven' denk ik. "Gozer dat kan ze niet" zegt Emily. "ik zei het hardop he" vraag ik en iedereen knikt. "ze ziet er hier wel gelukkig uit, en gister wat ze allemaal zei" zeg ik. "oke maak haar dan jaloers" zegt Dillon simpel. "Wowow we gaan dat niet doen bij mijn beste vriendin, ze zei dat misschien maar ze meende het niet, ik weet niet of jij het weet maar had je haar vanochtend gezien?" Vraagt Mahogany. "Ja beautiful as always, haar staat niks in de weg, ze maakt altijd het beste er van en vanochtend ook" zeg ik.
"Nee Sam, Ze had tranen op haar wangen staan, ze schreeuwde ik haar slaap ,ze huilde in haar slaap, Sam ze mist je heel erg nu al,ze houd van je met heel haar hart,ze probeert lol te hebben, omdat ze dan niet hoeft te denken aan dat jullie niet meer met elkaar hebben, dus alsjeblieft als je haar terug wil moet je dat niet doen" zegt Emily zuchtend. ik zucht diep.
"Wat moet ik dan doen?" Vraag ik.
"Ik heb een idee...."zegt Nate.

"En vertel dan wat jij tegen ons zei, dat je aan haar zat te denken en toen praatte er iemand en jij dacht dat zij het was omdat je zo aan er dacht en toen begon ze jou te zoenen en toen merkte je dat zij het niet was" zegt Nate. en ik knik. "Maar ik weet wel zeker je moet het met ons doen, heel misschien helpt Shawn nog maar de andere niet want die mogen je niet meer omdat je dit hebt gedaan" zegt Taylor. "jup, zullen we Shawn vragen?" Vraagt Mahogany en we knikken. we staan op en we lopen naar Shawn zijn kamer, ik klop aan. En Aaron doet de deur open. "asshole ga weg! En dat jullie nog met hem praten" zegt Cameron van achter hem vandaan. "is Shawn hier?" Vraag ik. "Ja maar hij wil niet met je spreken" zegt Carter. "Ho Nash dat wil ik wel en ik denk jullie ook laat hem spreken, want ik denk niet dat Mahogany en Emily zomaar met hem gaan helpen als hij hen beste vriendin haar hart heeft gebroken" zegt Shawn als hij ons er in laat. "thanks Shawn. "no problem ik wil gewoon niet dat mijn beste vriendin er zo dood uit ziet" zegt hij lachend.

We leggen het plan uit en alles en alle jongens willen toch helpen behalve de Jacks en Nash maar die zijn maar het festival en Nash weet niemand waar die is. als ik even snel op twitter kijk zie ik een foto die ik liever niet had gezien

@BentheJohnson ; High with deze bitches, BE FREE #careless.

En ik de foto er bij is van hen allemaal en Benthe en een random gozer zoenen. maar ik heb het fout als ik goed kijk zie ik dat het Nash is. Ik laat me telefoon vallen. "FUCK" schreeuw ik. "whats up dude" zegt Dillon. "ze heeft al fricking iemand anders want ze is fucking aan het zoenen met Nash" zeg ik als ik iedereen mijn Telefoon laat zien. "Bro, ze is High de vorige keer sat wij samen high waren zaten we ook zo" zegt Nate lachend. en ik geef hem een dodende staar. "nog steeds dude" zeg ik. "man ze weet niet wat ze doet, ze houd echt van je ze heeft hem al verwijderd" zegt Mahogany als ze op haar telefoon kijkt want ze kreeg een berichtje.
"Zie ik krijg nu allemaal dronken berichten van haar en ze zegt nu dat ze zoenen met Nash dom was" zegt Mahogany lachend.
En dan krijg ik een berichtje
B- I AM IN LOVE WITH THE COCO
B-O wacht I AM IN LOVE WITH AN ASSHOLE, MAAR HIJ HEEFT HET VERKNALD MAAR IK HOU VAN HEM
B- JA DAT KLOPT, SMOKE WEED EVERYDAY
B- SMSEN IS LEUK WHOOP.

En dan stopt ze ik glimlach. "oke jullie hadden gelijk" zeg ik. "wat dan dude" zegt Matthew. "ze smste me net
In capslock
I am in in love with the coco
O wacht I am in love with an asshole maar hij heeft het verknald, maar ik houd wel van hem
Ja dat klopt, smoke weed everyday
Smsen is leuk Whoop" zeg ik met een glimlach.
"Zie je dude" zegt Dillon.

Even later komen de Jacks Molly Laura Nash en Benthe binnen, Benthe is de enige dronken of high. Nash een klein beetje, Laura en Molly houden Benthe staande."OMYGOSH WIE ZIJN DIT?! HET ZIJN ALLEMAAL HOTTIES IN DEZE KAMER!! NASH KIJK" zegt Benthe giechelend. "wat heeft zij gedaan?" Vraagt Cameron. "zij is stoned en dronken maar Sammy dude het spijt me van dat we zoende Benthe kwam op eens naar me toe en ik dacht boeien het is een hotte chick maar ik wist niet dat Benthe het was" zegt Nash. "geeft niet dude" zeg ik als we onze bro-hug doen. "Weet je..... Hij daar lijkt op mijn ex-vriendje! Zijn jullie tweeling?" Vraagt Benthe.
"Nee ik ben het" zeg ik sip. "oo jij bent hotte asshole" zegt ze. ik lach en ik knik. "wat jammer dat het uit is hottie" zegt ze en dan valt ze neer op de grond.

Real love?!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora