hoofdstuk 17

803 33 1
                                    

Benthe's pov*

" Waar zijn Ruya en TayTay?" vraag ik aan Sammy en Jack als we naar onze date lopen, kuch kuch Mac donalds kuch kuch. " zij gingen skate hadden niet zo trek zei Taylor"zegt Jack. "okay" zegt Yasmina.


"wat willen jullie hebben" vraagt die gozer achter de kassa. "uhm ik een patat en een hamburger en cola" zegt Sammy. "en ik een chili chicken en kipnuggets en fanta alsjeblieft" zeg ik. hij knikt en pakt de spullen en legt het op het dienblad. "dat is 14 euro" zegt die gozer weer. ik wil hem het geld geven maar Sammy heeft al betaald. Typisch jongens gedrag. ik pak geld uit mijn portemonnee en prop het in mijn hand en als Sammy spullen neer zet op de tafel waar Jack en Yasmina zitten geef ik hem een kus wat ietsjes meer uitloopt en zo kan ik makkelijk mijn geld in zijn kontzak stoppen. als we wegtrekken heeft Sammy een grote grijns op zijn gezicht. en we gaan zitten. "zo zo Sammy dat kreeg je mooi"zegt Jack. ik weet waar hij het over heeft want hij zag dat   ik wat geld in zijn kontzak stopte net zoals Yasmina en dan lachen ze als Sammy grijnst. "je weet dat ze geld in je kontzak stopten he daarom zoende ze je" zegt Yasmina lachend. "Babeeee" zegt Sammy zeurend en pakt het geld uit zijn kontzak en probeert het op tafel te leggen. "oke dan niet.  gratis eten is goed" zeg ik als ik een patatje van Sammy steel en hem half in mijn mond doe. "dat is mijn eten!" zegt Sammy. en neemt een hap van het frietje wat uit mijn mond steekt. en dan *flits* er word een foto genomen. "zieke OTP foto"zegt Jack en slaat zijn arm om Yasmina heen. "ga jij maar je hamburger en kipnuggets eten Yasmina, veel beter dan eten stelen" zegt Sammy wat hen doet lachen.





"JIJ FRICKING ASSHOLE" horen we opeens iemand schreeuwen. als Yasmina en ik om ons heen kijken ,want we hebben niks beters te doen want 1 het lijkt net of de jongens samen een date hebben ze praten alleen maar over Football en 2 we hebben geen leven. Maar we zien een meisje vol een jongen slaan. "OEH" schreeuwen Yasmina en ik en dan kijken de jongens ook op. de jongen wat het meisje sloeg rent als een vierjarige huilend de Mac uit en het meisje gaat zuchtend zitten en pakt een frietje en propt hem in haar mond. Yasmina en ik kijken elkaar aan en we denken volgens mij precies het zelfde want we staan allebei op en lopen naar haar toe. "YASMINA BENTHE" schreeuwen Jack en Sammy. "GA MAAR  WEER MET VERDER MET JE DATE SAMEN" schreeuwen we tegelijk en geven hen een luchtkus. en we barsten in het lachen uit als we bij het meisje gaan zitten en onze spullen op haar tafel zetten "hee we zagen wat er net gebeurde wij waren ook de gene die OEH schreeuwden haha wat is er gebeurd girl" zeg ik lachend. "haha die asshole ging 'vreemd' ik had mijn vriendin in geschakeld om hem te zoenen vond hem niet meer leuk maar wilde het leuk uit maken" zegt ze lachend. Yasmina en ik barsten in het lachen uit. "maar wat zijn jullie namen ook al weer hoorde het de eerste keer niet denk ik" zegt het meisje. "huh oo we hebben ons niet voorgesteld I AM YASMINA" zegt Yasmina. " you can call me Benthe" zeg ik als ik James Bond na doe met een 'pistool'in mijn handen. "en wats your name gurlll" zegt Yasmina. "JASMIN ONZE NAMEN LIJKEN BEST OP ELKAAR" zegt 'Jasmin'. ÖMYGOSH JUP" schreeuwt Yasmina en iedereen kijkt ons aan. ook Sammy en Jack en ze geven me een speelse dode staar als ze me zien kijken. "LOVE YA ASSHOLES" schreeuw ik naar hen en Yasmina lacht als ze hen ziet kijken en .Jasmin kijkt ons raar aan en we leggen het uit.


"oohw!!" zegt ze als we klaar zijn met uitleggen."Maar Yasmina hebben jij en Jack nou wat?" vraag ik. "hij heeft me niet gevraagd maar ja" zegt ze. "wacht...... Pikkelikker?" vraag ik. "WHOO WHOO DAAR GAAT HET TE VER MEID" schreeuwt Yasmina en we lachen ons dan kapot. "YASMINA KIJK IN JE KIPNUGGET DOOSJE" schreeuwt Sammy. "huh oke"zeg ze als ze haar schouders op haalt. en kijkt in haar doosje en daar zit een briefje 'would you like to be my girlfriend ~xJack' "ZE ZEGT JA" schreeuwen Jasmin en ik als Yasmina haar hand voor haar mond heeft. en Jack glimlacht. "IK WEET BIJ WIE JASMIN PAST!!" schreeuw ik random. "omygosh ja! ik ook" zegt Yasmina. "die van mij is sowieso beter als die van jou die bij haar past" zegt Yasmina. "pfft zoiezo niet hoor, ze zijn nu al mijn OTP en dat worden de sowieso van iedereen" zeg ik. "wacht zeg allebei gewoon over wie jullie het hebben" zegt Jasmin. "HAYES" zeggen we allebei erg hard. en we lachen. "wat is er met Hayes?" vraagt Sammy die nu naast mij komt zitten en Jack naast Yasmina.

"o hey ik ben Jack" zegt Jack tegen Jasmin en ze geven elkaar de hand. wat cliche. "jasmin" zegt ze en ze doet het zelfde met Sammy. "maar wat is er met Hayes?" vraagt Jack. "die past goed bij Jasmin" zeg ik en ze kijken naar Jasmin en ze knikken. "maar eh zullen we gaan?" vraagt Sammy. "Jasmin gaat mee"zeg ik. "wacht wat? ik ga mee?" vraagt Jasmin "jup"zegt Yasmina als ze haar optrekt en zo haar laat opstaan. "wacht eerst je telefoon nummer" zeg ik en we wisselen telefoon nummers uit.


"OP NAAR JE TOEKOMSTIGE VRIENDJE" schreeuwen Yasmina en ik en we lopen de Mc uit en we laten Jack en Sammy onze spullen tillen. ze lopen zuchtend achter ons aan als we Jasmin mee sleuren. "IK WORD GEKIDNAPT HELP" schreeuwt Jasmin lachend en veel mensen kijken ons raar aan maar ze laten het gaan. en dan bereiken we het hotel.





"EINDELIJK HIER" zegt Jack overdreven zuchtend als we de kamer bereiken waar iedereen is. "whaha wat hebben ze gedaan?" vraagt Nash. "niks maar we hebben hele tijd moeten luisteren naar die drie meiden die gingen praten de hele weg" zegt sammy als hij ze schouders ophaalt. "ja wie is de derde beauty?" vraagt Hayes. en ik zie uit mijn ooghoek dat Jasmin bloost. "ik ben Jasmin en jij?" zegt ze. "Hayes Grier." zegt Hayes.

"oke jullie hadden gelijk! ik doe het nu zelf ook" zegt Jasmin lachend wat ons vier ook doet lachen. "wat is er aan de hand? na dat ik me naam heb gezegd zegt ze dit" zegt Hayes. "Wij zeiden..." zegt Yasmina. "zeg het en je bent zuur" zegt Jasmin. "WIJ ZEIDEN DAT ZE GOED BIJ JOU PASTEN" schreeuw ik als ik achter Johnson verschuil. en iedereen lacht keihard en Hayes en Jasmin blozen. "maar ff vertel hoe het ging!! hoe jullie elkaar kennen enzo" zegt Cameron als hij me aan mijn arm trekt. en we leggen alles uit. "YASMINA EN JACK HEBBEN WOOOHOOOOO" schreeuwen Sammy en ik op het einde na het teken dat we zelf hebben verzonnen.

Real love?!Where stories live. Discover now