Hoofdstuk 25

635 28 3
                                    

Sorry voor time skips ben beetje lui maar anders vergeet ik mijn idee.

Een maand later*

En ja een maand later ze hadden gevraagd of ik langer bleef. Mijn verjaardag hebben ze hier erg mooi gevierd. en de jongens zijn nu op Magcon. "BENTHE!" Schreeuwt Cassidy een lerares hier. "ja?" Vraag ik als ze in mijn kamer staat. "je mag gaan schat het gaat ons lukken dankje nog voor je hulp" zegt ze en geeft me een vliegtuigticket. "aahw altijd! dankje was weer eens leuk!" Zeg ik en pak mijn koffer en ga. ik heb tegen de jongens gezegd dat ik 4 weken extra ging maar ik ga Johnson en Sammy vooral verassen ik heb alles met Bart en de meiden geregeld, Mama wilk wou ook helpen met de verassing dus die haalt me op.

Time skip naar dat ze in Amerika is in Dallas want daar is Magcon.

Ik sta te wachten met mijn starbucks in mijn handen en mijn koffer in mijn andere op De moeder van Sammy. Zij zou me ophalen na dat zij de boys heeft afgeleverd bij de venue. ik krijg een berichtje.

LOXIE;
Hee chica! Veilig geland? Ik zou je zeggen Mama wilk zou er nu elk moment kunnen zijn!
Sammy heeft niet gestopt om over jou te praten! En Johnson mist je heel erg! Net zoals de rest maar ik denk hij wel een van het meest! Zie je zo babe❤️

En als ik het berichtje heb gelezen hoor ik Mama Wilk mijn naam roepen. "BENTHE" en ik kijk op. zie Haar staan en we lopen dan samen naar de auto! Wat een wonder dat geen Fans me hebben opgemerkt.

Op venue*

"Oke jij mag hier blijven, ze zijn nu toch allemaal op het podium! uhm heb je de fans ingelicht? dan kan je op podium achter iemand gaan staan ofzo als ze q&a doen!" Zegt Bart tegen mij.
"Ja ik heb ze ingelicht! En de meiden! Waar zijn zij?" Vraag ik en op dat moment komen vier meiden op me afrennen. Jasmin Ruya Yasmina en Lox en ze geven me om hen beurt een knuffel en ze vragen hoe het was enzo en ik vertel alles. "MOGEN WIJ VRAGEN YASMINA RUYA JASMIN EN LOX VOOR DE Q&A" Hoor je Jake in de microfoon en ze rennen naar het podium als ze zich zelf excuseren.
En ik tweet.

@BentheJohnson; iedereen zo als ik op podium kom please stil❤️

En dan hoor je in de zaal veel piepjes. aahw ze hebben mijn notifications aan. gelukkig hebben de jongens hen telefoon hier liggen backstage!

Na een paar vragen pak ik een microfoon en ga ik stil het podium op en ga stil achter Sammy staan en de fans blijven stil. aghw ze begrijpen mijn plan.

De volgende fan mag een vraag stellen.
" Sammy waarom was Benthe weg? En Sammy mis je Benthe?" Vraagt de fan als ze naar mij knipoogt. en ik glimlach.
"Ik denk dat alle boys dat kunnen antwoorden natuurlijk missen we haar" zegt Hayes. hoe kunnen ze mij niet opmerken ik begin een beetje raar te dansen want ik verveel me. en de fans beginnen een beetje te lachen doordat ik nog steeds achter Sammy sta.
"Ze moest weg omdat ze ging helpen bij haar oude dansschool waar ze zes jaar had gezeten en natuurlijk mis ik haar! Ik houd echt van haar en ik wil haar het liefst nu in mijn armen houden" zegt Sammy en ik leg mijn hand op mijn hart. en begin mijn nep tranen weg te vegen. en de fans beginnen weer te lachen goddamn.
Johnson kijkt om zich heen en ziet mij achter Sammy staan. "omy" zegt hij in de microfoon laat zijn microfoon vallen en duwt zijn kruk aan de kant en geeft mij de grootste knuffel ooit.
Alle jongens kijken op en ze beginnen als mongolen te gillen , rond te springen en mij een knuffel te geven terwijl Johnson en ik nog steeds knuffelen. "GUYS WAT IS ER AAN DE HAND IK KAN NIKS ZIEN WANT JULLIE DIKKE ASSEN ZITTEN ER VOOR" zegt of ja wel schreeuwt in de microfoon. "Aw Sammybear kan je niks zien babe, en by the way ik heb jou ook gemist" zeg ik. en dan beseft Sam het. hij laat zijn microfoon vallen. en duwy iedereen aan de kant en Johnson laat dan ook los en Sammy pakt me op in een knuffel en zwaait me in het rond.
"GUYS IK WAS MAAR EEN MAAND WEG" schreeuw ik. en dan geeft Sammy me een kus en iedereen juicht. "Een maand te lang" zegt Nate als hij me nog een knuffel geeft als Sammy en ik wegtrekken.

"okee guys ga gewoon door met vragen ik kom er bij zitten" zeg ik en alle boys pakken weer alles op en gaan weer zitten. en ik zit op Sammy zijn schoot als hij zijn armen om mij heen slaat en we onze vingers in elkaar vlechten.
"Jij daar met die blauwe pet op waar op staat Het Lox teken" zeg ik.

"Omygosh uhm hoe ben je hier eigenlijk gekomen enzo" zegt ze.

"Nou... ik zei tegen de boys dat ik langer bleef wat dus een leugen was omdat ik ze wou verassen, uhm ik heb alles geregeld met de meiden Bart en.... tromroffel dam dam damm Mama wilk" zeg ik.
"DAT HIELDEN JULLIE VAN ONS ACHTER" zeggen Jack en Jack tegelijk, creepy. "wacht mijn moeder wist hier van? Ze heeft helpen regelen?" Zegt Sammy als hij me glimlachend en half lachend aan kijkt en ik knik met een glimlach. "THANKS MAM" schreeuwt hij. " ze staat backstage you know, ze heeft me hier heen gebracht" zeg ik. "oke met zijn alle Thanks mama Wilk" zegt Nate en dan zeggen alle fans het tegelijk.

Na een paar vragen vraagt er iemand of ik wat dancemoves wil laten zien.
"Uhm ik ga niet alleen! Yasminaaaaaa... doe please mee! Je kent die routine toch! Ruya weet hem ook doe mee" zeg ik zeurend. en Yasmina stemt Lachend in en Ruya knikt maar je ziet aan haar gezicht dat ze expres gaat falen.
Ik loop naar de Dj tafel zet hey nummer op en we beginnen te dansen.

(Niet nummer hier boven maar i am out van Mega jam! ik heb zelf dit nummer ook gedanst en zelfde cheografie! Vond ik wel leuk om te zeggen!)

En ik had gelijk Yasmina wist hem nog en we hadden hem ook Ruya later aan geleerd maar ze deed expres slecht.

Op sommige momenten schreeuwden Nash Carter Matthew en Cam "THA BOOTY IS SHAKING"

Na het nummer word er hard geklapt en we gaan weer zitten. en dit keer is er wel een kruk voor mij neer gezet. als ik er op wil gaan zitten worden mijn heupen gepakt en ik word op de schoot van Sammy gezet. hij geeft me een snelle kus en het boeit hem die fans nu even niet meer. en zoent me vol. ik trek wel weg en hij kijkt quasi-boos.
Ik geef hem een kus op zijn wang en draai me weer om. als ik met zijn vingers begin te spelen komen er nog meer vragen.
"Benthe heb je gehoord wat ze zei?" Vraagt Jasmin.
"Huh ooh sorry nee... Kan je het nog een keer vragen! Ik zat met deze asshole zijn vingers te spelen" zeg ik met een glimlach en dan fluistert Sammy in mijn oor. "en denken wat ze vanavond met je kunnen doen"
Ik sta op en ga snel op de andere stoel zitten en hij lacht alleen maar en ik geef. Hem een kus op zijn wang.
"O ja mijn vraag was wie de jongen was die je op je insta had staan waar mee jij bij stond en daar staat bij my OTP" zegt ze en laat haar telefoon zien.
"O uhm, dat was Lukas, dat was mijn ex vriendje, mijn vriendje van de dansschool het is al hele tijd geleden zeg pfoe, uhwm..." zeg ik.
"Benthe je hoeft het niet te vertellen" zegt Gilinsky. "nee nee ze mogen het weten.... Lukas dus ja uhmw" zeg ik en en er rolt een traan over mijn wang.
Johnson staat op en geeft me een knuffel en Sammy pakt mijn hand vast ook al weet hij niet wat er aan de hand is.
"Moet ik het vertellen?" Vraagt Yas en ik knik.
"Nou ja Lukas was haar ex, op de dansschool, haar eerste soort van liefde, je zag aan hen dat ze van elkaar hielden maar ze wisten het zelf niet, hij is dood, doordat hij uhmw hoe kan ik het zeggen, ze gingen op een date en er was een jongen die Benthe niet mocht en hij haar niet, hij wou haar het liefst dood. Lukas vertrouwde hem niet en hij was hen ober, Lukas nam Benthe haar eten, er zat gif in en daardoor was hij overleden, hij had zich opgeofferd voor haar" zegt Yasmina sip, het was ook haar beste vriend en ik..... het was mijn fout.... er komen tranen over mijn wangen rollen, vele tranen. en Sammy hurkt zich voor mij neer terwijl Johnson mij van achter knuffelt. Sammy heeft mijn handen vast en dan laat hij rustig een hand los en veegt mijn tranen weg. "don't cry, you are to beautiful baby girl"

Real love?!Where stories live. Discover now