Hoofdstuk 21

719 28 0
                                    

In nieuwe huis*

"Ugh ik heb geen zin meer om te tillen" zeg ik als we nog een paar boxen en koffers naar binnen moeten brengen. "shut up jij hebt telkens de lichtste" zegt Gilinsky. "pfft helemaal niet" zeg ik. "sureeee" zegt hij lachend en hij haalt nog een box. al hij terug komt en de box neer zet zegt hij "dat was de laatste nu uitpakken ik denk eerst koffers" zegt hij en wij vieren knikken. en als je het afvraagt... ja ik deel een kamer met Sammy. En Yasmina Ruya en Jasmin delen een huis een straat verder op en de boys enz die wonen twee straten verder op dus komt goed!.

Ik loop naar mijn en Sammy's kamer en begin niet met mijn koffer maar met een box waar foto's in zitten. "Hee Babe" zegt Sammy als hij mijn wang kust en zijn armen vanachter om me heen slaat en met mij kijkt naar de foto's. "hee Howard! Hoe gaan we het doen met onze spullen die we willen ophangen" zeg ik en ik draai me om en hij heeft zijn handen op mijn heupen. "allebei een muur?" Stelt hij voor en ik knik "alleen geen halfblote vrouwen!" Zeg ik."heb ik niet nodig babe, jij bent prachtig dus daar hoef ik niet naar te kijken" zegt hij en ik geef hem een kus wat al snel uitloopt tot een hevige zoen. "UGH MIJN OGEN" schreeuwt er iemand als we opkijken zien we JJ Jack en Nate in de opening staan van de deur. "nog geeneens een dag en we zien al dit" zegt Nate plagend. "ayee ik gaf hem gewoon een kus omdat hij wat liefs zei" zeg ik. "aahw Sammy zei wat liefs" zegt Gilinsky spottend. "WHIPPED" zingen ze. "wacht we weten geeneens wat hij zei" zegt Nate als hij opeens stopt. "wat zei je zonet man" zegt Johnson als hij samen met G en Nate op het bed gaat zitten en Sammy gaat op een bureau stoel zitten en hij seint dat ik op zijn schoot moet zitten zo doe ik dat. "ugh ik zei dat ik iets niet hoefde omdat zij prachtig was dus dat ik daar niet hoef naar te kijken" zegt Sammy als hij me dan een kusje op schouder. "aw das wel echt cute" zegt Johnson en de andere twee stemmen in. "Wacht ik snap nog steeds niet helemaal" zegt Jack G. "we weten hier wie de domste is" mompel ik en Sammy lacht, volgens mij heeft hij gehoord wat ik zei. "okee ik vroeg hoe we het gingen doen met onze spullen die we wilden ophangen en hij stelde voor allebei een muur. ik vond het goed maar toen zei ik als het maar geen halfnaakte vrouwen zijn en hij zei toen dat" zeg ik. "Je mag wel naakte Sammy" zegt Nate lachend. "oke ik kom dus nooit op jou kamer!" Zeg ik lachend. en ik sta op en probeer de fotos en zo op te hangen. ik pak mijn telefoon steek mijn oortjes er in en begin muziek te luisteren terwijl de jongens daar nog zitten te praten, ze weten niet dat ik hen half kan horen maar boeit me niet, waar zij het over hebben.

Nadat ik al mijn spullen heb uitgepakt, kijk ik Sammy aan of ik ook zijn spullen moet dan en hij knikt lief. en zo pak ik zijn koffer en leg hem voor de kast en maak hem open. als ik een paar kleding heb opgeruimd zie ik een doosje in het hoekje van zijn koffer, ugh boys. ik laat voor de rest zijn koffer staan dat mag hij echt zelf doen nu! En ik pak een box met zijn posters en fotos en shit. ik begin een beetje te dansen op de muziek! Kom op het is Like That. ik kijk in de box en laat die ook maar open staan, ja er zijn ook normale dingen maar ook.... ugh. ik begin zachtjes mee te rappen met Nate zijn stuk. en loop naar de boys toe die mij aan het aan kijken zijn. ik doe mijn oortjes uit en vraag wat er is. "we wisten niet dat je zo kon rappen" zegt Nate en ik word rood. en Sammy trekt mij op zijn schoot. "waarom laat je zijn koffer open en die box?" Vraagt Gilinsky lachend. "die box zitten half blote vrouwen in op een poster! Ook andere maar alsnog dat ga ik niet ophangen en ik denk dat die koffer Sammy zelf wel weet" zeg ik lachend. "huh wat zit er in dan?" Vraagt hij. ik sta op en pak het doosje en gooi het tegen zijn hoofd aan en ga op Johnson zijn schoot zitten. "ugh sis, ga bij je boyfriend zitten" zegt Johnson en hij duwt me van mij schoot af. "nee dankje kijk maar wat voor doosje het is" zeg ik en ga achter de boys op het bed liggen. En dan beginnen de boys te lachen. en als ik op kijk zie ik Sammy rood worden, eigen schuld die motha fricker.
En dan krijg ik een berichtje. ik pak mijn telefoon en ontgrendel hem en lees het berichtje.

Trash Nash;
Hee kom naar het park babe.

Me;
Waarom zou ik💁

Trash Nash;
Omdat ik me verveel

Me;
Je mag hier heen komen als je eten heb

Trash Nash;
Ik heb ijs..

Me;
Goed genoeg kom hier baee

En ik sluit glimlachend mijn telefoon af. Even later hoor ik de achterdeur dicht gaan en ik space hem naar beneden. "HEEE" roep ik en geef Nash een knuffel. ik kijk achter Nash en hij heeft Cameron ook mee genomen "hee hij mag hier alleen naar binnen als hij eten heeft hoor" zeg ik lachend. " hij komt voor de boys" zegt Nash en hij loopt naar boven "WELKE KAMER" schreeuwt Cam dan. "RECHTDOOR EN DAN TWEEDE LINKS" schreeuw ik en dan horen we niks meer. "zo wat wil je doen?" Vraagt Nash. "uhm ijs eten" zeg ik op een duh toon. "en video?" Vraagt Nash en ik knik. "wat voor een?" Vraag ik.

"Uhm two truths one lie?" Zeggen we tegelijk en we lachen. we lopen naar boven en we stormen mijn kamer binnen waar de boys zitten. "hee bro" zegt JJ en iedereen doet dat bro-hug thing. ik pak mijn film spullen en wil naar buiten lopen als Nash wat over pakt en de kamer uit loopt. "wat gaan jullie doen" Zegt Sammy als hij mijn pols vast pakt. "one lie two truth challenge" zeg ik en ik buk een beetje en geef hem een kus op zijn lippen en hij geeft me er dan heel veel achter elkaar als hij mijn wangen vast heeft. "ugh... Sam.... Laat.... Me .... Gaan" zeg ik tussen kusjes door en hij laat me gaan met een grijns en ik loop de kamer uit en loop naar beneden waar Nash al dingen aan het klaar zetten is.

Real love?!Where stories live. Discover now