Hoofdstuk 11 first show!

1K 36 1
                                    

At magcon venue. Voordat de fans er zijn*

"Zo Sammy en Benthe jullie praten niet met elkaar oke? Want de fans weten het niet, op het einde vertellen jullie het als het nog niet zoiets gevraagd is bij q&a begrepen" zegt Bart. Sammy en ik knikken.
"Oke de booths zijn
Nate en Sammy
Jack and Jack
Dillon en Taylor
Nash en Cam
Aaron en Shawn
Carter en Matthew
En Mahogany en Benthe" zegt bart iedereen knikt. en hij loopt weg. Sammy draait zich om naar mij en geeft me een kus en loopt dan alvast naar de booth. we beginnen met meet &greet.

Lox en ik kregen bij deze meet &greet gewoon het zelfde, veel mensen zeggen dat we voorbeeld zijn, knap zijn, en hen leven hebben gered, maar ook haat dat we met de jongens om gaan, maar weet je hen zijn dom want in de tijd dat ze bij ons in de rij stonden konden ze ook dan de jongens ontmoeten, sukkels.

Lox en mijn rij was als eerste klaar dus we gingen bij de jongens in de rij staan voor de grap, eerst bij Shawn en Aaron want zij zijn onze Besties voor life you know. toen wij aan de beurt waren gingen we gillen en nep huilen en sprongen we bij hen in de armen, ik bij Shawn en Mahogany bij Aaron "hallo beautifuls" zeggen ze lachend. als we weer gaan staan zien we vele fans ons filmen en je hoort Johnson roepen met een meisjes stem" OMYGOSH ZO CUTE DIT MOET OP VINE EN SNAPCHAT EN TWITTER EN OMYGOSH INSTAGRAM" "TYPICAL WHITE GIRL BE LIKE" schreeuw ik terug wat hem doet lachen. als alle rijen klaar zijn gaan de fans naar de zaal waar we gaan optreden enzo. Als iedereen daar is door de bodyguards heen gestuurd rent Bart het podium op. "WHADDUP GUYS ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR" schreeuwt hij. en je hoort allemaal gejuich wat me doet glimlachen. "hier zijn ze dan:
Cameron Dallas
Nash Grier
Carter Reynolds
Matthew Espinosa
Shawn Mendes
Aaron Carpenter
Taylor Canniff
Dillon Rupp
Jack en Jack
Nate Maloley
Sammy Wilkinson
Onze geweldige Dj Mahogany Lox
En niet te min Benthe Johnson" zegt Bart in de microfoon als we om en om het podium op rennen.
"We hebben deze keer ook een kleine surprise voor onze Nash Grier dames en heren hier hebben we HAYES GRIER" zegt Mahogany in de microfoon als Hayes op het podium rent. hij gaat naar Nash toe en ze doen hen bro-thing. "HASEY POO" schreeuw ik en hij geeft me meteen de grootste knuffel ooit. Hayes ziet mij als zijn grote zus en ik hem als mijn kleine kleine broertje dat niet irritant is, want Jack is soms wel irritant. "Heb je gemist sista" zegt hij. "ik jou ook broertje, de vorige keer was het niet zo leuk dat we elkaar zagen want ja" zeg ik. "ja das waar" zegt Hayes. "awww" doet het hele publiek en de jongens. "sorry guys maar ik had mijn grote zus gemist" zegt Hayes in de microfoon. "BENTHE IS TOCH DE ZUS VAN JOHNSON" word er geschreeuwd uit het publiek. ik pak de microfoon van Hayes en zeg " klopt klopt maar Hayes en ik hebben een speciale broer-zus band achtig iets" zeg in lachend. "LETS DANCE" schreeuwt Matthew en dan komt de lipgloss song op en we beginnen te dansen. "GUYS GUYS DIT KAN NIET DE NAE NAE PLEASE" zegt Carter.
En dan doen we de nae nae en nog meer stuff. "okee guys please Shawn gaat optreden allemaal stilte voor de engelen stem" zegt Ik als Shawn zijn nummer Stitches aan het zingen is dan
Liggen Johnson en ik hem te aanbidden als we op onze knieën zitten. Al snel doet JG mee en daarna Nash Cam Matthew en Hayes ook.

Nu is het tijd voor mij ik ga zingen, ugh word wat de jacks hebben net Paradise gedaan en distance en nu kondigen ze mij aan. "okee guys mag ik een hevig applaus voor mijn lieve zus Benthe" zegt JJ in de microfoon en ik loop naar voren op stage en geef de jongens een high five als zij achter op het podium gaan staan. "hee People! Vandaag ga ik het liedje Real love zingen so lets go" zeg ik en al snel gaan Jack Jack en Shawn zitten met hen gitaar en beginnen het te spelen, Mahogany geeft me de duimen omhoog. En ik begin te zingen.

Oh, you've got the feeling that I wanna feel
Oh, you've got the feeling that I know is real, real, real

It's in the way you look, it's in the way you love
And I can see that this is real
It's in the way you talk, it's in the way you touch
And I can see

Real love?!Where stories live. Discover now