Hoofdstuk 22

817 30 1
                                    

Lang hoofdstuk✌️

Whats up Guys! Ik ben hier met mijn beste vriend Hamilton Grier" zeg ik naar de camera. "IK HEET NASH UGH" roept Nash wat ons doet lachen. "maar we wouden graag samen de one lie two truth challenge doen maar we vroegen ook op twitter wat jullie wouden zien en er kwam heel veel dirty! En misschien later doe ik wel een video met mijn roommates en Sammy natuurlijk" glimlach ik naar de camera. "jup maar we doen nu dus dirty one lie two truth bijvoorbeeld dat ik ooit ren keer in liep op mijn ouders ofzo WAT NIET WAAR IS!" Zegt Nash. "haha oke lets get started" zeg ik.
B-wie begint?
N-uhm ik doe wel
B- okay i am ready! Ik ken je te goed voor dit!
N-ja sure! Uhm de eerste ik ben een keer perongeluk in de kamer gelopen waar ik Cameron zag masturberen
B- whahaha dat is waar
N- wacht ik moet er nog twee
2- i am still a virgin
3- ik ben een keer betrapt door mijn oma.
B- whahaha omgod Nash ik weet dat de eerste waar is de tweede geloof ik niet en derde weet ik niet zeker uhm ik denk dat je betrapt bent door je oma vals is.
N- DAMN you are right haha
B- okee okee ik nu

Dan komen de jongens naar beneden. ugh fijn ze gaan op de bank tegenover ons zitten en blijven kijken.
B- oke oke nu komen Nate Jack Jack Sammy en Cameron tegen over ons zitten dit is niet leuk!! Alleen bij mij! Nu weten de andere niet dat Nash was binnen gelopen in Cameron masturberen!
Zeg ik spottend.
N- je bent zo sneu he!
B- ssst
N- jij nu met je dirty lie and truths
B- ugh dit is echt awkward want look JJ Kom is hier
En dan verschijnt JJ in beeld en gaat dan weer weg
B- mijn broer is hier haha maar uhm mijn eerste is uhm ik was geen virgin meer toen ik 15 was
Mijn tweede was ik heb het met alle Omaha boys gedaan behalve mijn broer natuurlijk
N-JIJ SLETTEKE
B-Mijn derde is ugh dit is awkward WACHT! Ik ben een keer binnen de kamer gelopen toen JJ aan het masturberen was op porno! Zeg ik lachend.
N- OMYGOSH WHAHA ik heb geen idee ik weet wel dat de eerste waar is want dat is met..
C&B- houd je mond maar
N- whaha oke uhm ik denk dat de tweede een leugen is
B- uhm hoe kan jij mijn beste vriend zijn?
N- JE ZEI DAT JE OP JACK WAS BINNEN GELOPEN OP BEIDE!
B- JA MAAR NIET TEGELIJK HAHAH
N- Damn dan ben je echt een slet.
B- fuck you
N- ik wil geen speeltje zijn babe
B- hehe grappig Nashlyn! Ik heb Sammy al!
S- ja NASH JE HEBT PECH zegt hij als hij naast me gaat zitten en de boys komen ook in beeld
C- wacht je hebt het ook met Nate gedaan? Zegt hij lachend.
B- IK WAS DRONKEN
PwJJ- JE HEBT A..
Nate- Rustig man ik was het ook haha
B- jup maar ik ga dit er wel uitknippen!
Ng- DOE JE NIET IK GA JE HELPEN EDITEN
B- ugh kay maar GUYS! Dit vond ik wel
Genoeg eigenlijk! De volgende video komt snel en ik hoop zoals ik zei op het begin met Sammy! Of de boys bye
Zeg ik en geef een lucht kus.

"Zo je wil een video met mij doen babe?" Zegt Sammy en ik knik glimlachend. hij glimlacht naar me en geeft me een kus op mijn wang. ik sluit de camera af en sluit hem aan op mijn laptop en ik en Nash beginnen meteen met editen. and the boys are messing around. " je hoeft denk ik niet te editen want alles ging goed en dat stuk ga je er niet uit halen hahah" zegt Nash.
"Nash ze gaan allemaal denken dat ik een slet ben!" Roep ik zowat uit. "dat ben je niet Benthe!" Zegt Jack G. "dat gaan ze wel denken! Ze weten nu ook al dat Cam mijn v-card heeft genomen en ik het met iedereen van de Omaha squad heb gedaan behalve me kleine broertje! Nee ik ben geen slet! Ik ben volgens hen al een slet ik moet mezelf al vermoorden ! Nu word het erger! Ik ga hem ook niet posten ook!" Zeg ik boos maar tegelijker tijd ook verdrietig en ik krijg tranen in mijn ogen. en dan valt er een traan. "sst baby girl ben je niet echt niet! Je hoeft hem niet te posten maar is wel leuk babe.... Maar je moet niet luisteren naar hen want zij weten het verhaal er allemaal niet achter! Met cam je wou dingen uitproberen Jack gebeurden gewoon en met Nate wist je niet wat je aan het doen was en met mij na ja ik ben je boyfriend" zegt Sammy als hij naast me komt zitten en me diep in mijn ogen kijkt en me op het einde een kus geeft. en hij veegt mijn tranen weg. "hee heeft gelijk sis je bent het niet! Klopt geen zode mieter van en ik wet dat sommige van die meiden daar uit het met meer hebben gedaan alleen jij met je beste vrienden en dat zijn net mensen die veel volgers hebben" zegt Jack. "Ik haat jullie" mompel ik. "wat zei je daar?" Vraagt Sammy wetend wat ik zei. "ik zei dat ik jullie haatte" zeg ik iets harder en dan duwt Sammy me rustig op de bank neer en gaat boven mij hangen en begint me te kietelen. "SAMMY..... STOP... BABE..... ALSJEBLIEFT STOP...... IK .... HOUD.... VAN.....JULLIE...WHAHA.....STOP" schreeuw ik tussen het lachen door. Maar ze stoppen niet" .... ZWEER.... IK.... TRAP..... JE .... ZO.... PERONGELUK....." schreeuw ik weer tussen het lachen maar hij blijft doorgaan. en ja ik had gelijk ik trap hem net op het plekje waar de zon niet schijnt en hij rolt van de pijn van de bank af. "OEEH" Schreeuwen de jongens als zij gezien hebben wat er gebeurde. "ugh babe..... ik denk dat je droom over later niet uit gaat komen" zegt Sammy maar je hoort de pijn in zijn stem. "o je wel hoor ik verlaat je dan gewoon" zeg ik lachend als ik over hem heen hang en geef hem een kus op zijn lippen. hij pakt me bij mijn heupen en zo zorgt hij ervoor dat ik letterlijk op hem lig. "Sammy! wij zijn er ook nog!" Schreeuwt Cameron. "cam je verpest hen cute moment ik heb hier jaren op gewacht om hen samen cute te zien dus houd je mond" zegt Nate. wat Sammy en mij doet lachen. "Sammy baby kan je me please los laten" zeg ik als ik hem in de ogen kijk. "voor 2 voorwaarde" zegt hij en ik kijk hem verward aan. "1 dat je meer van mij houd 2 je hem post maar laat mij nog een stukje filmen oke?" Zegt hij en ik knik rustig "oke dan laat ik je los" zegt hij en hij geeft me nog een kus. hij laat mij los en ik rol van hem af en sta op. ik pak de camera van het standaard als Sammy opstaat. "en Sammy, i love you more than them maar JJ even veel" zeg ik als ik hem aan kijk en hij glimlacht. "aaw fucking OTP" zeggen Nash Cameron Jack G en nate en Jack J glimlacht alleen maar.
"Oke kom hier ik film wat je gaat zeggen" zeg ik tegen Sammy en hij gaat voor de camera staan. "oke go" zeg ik en ik klik op het start knopje.
"Oke hallo people! Ik wil dit even zeggen over de nieuwe video die Benthe gaat plaatsen! Ze is geen slet! Elk ding heeft een rede ervoor gehad je moet het maar gewoon kijken maar alsjeblieft geef geen haat er over! Geef gewoon geen haat! Je doet haar niet alleen pijn maar ook mij! En Johnson! En Jack Nate Nash Cameron gewoon alle boys! En dat heeft geen zin als je een echte fan bent! Ja je bent misschien jaloers en daarom ga je haten! Maar dat houd mijn gevoelens niet tegen voor haar! Ik houd ontzettend van haar! En het gaat onze liefde niet breken! Je breekt eerder ONS van binnen. na ja dat wou ik even zeggen! Bye love ya guys" Zegt Sammy pratend uit zijn hart. Ik doe de camera uit. "dat was echt lief Sammy" zegt Yasmina die in de deuropening staat. "het is waar! Ik houd ontzettend veel van haar" zegt Sammy en de jongens kijken in aw. Yasmina loopt naar binnen en geeft mij een knuffel. "Jack zei wat er gaande was" fluisterd ze in mijn oor. "en Sammy is the right guy for you babe! Vroeger heb ik wel gezegd dat hij een asshole was maar he dat zei jij ook! En denk er niet aan dat je het bent " zegt Yasmina. "Echt waar Bammy is OTP" zegt Nate. "hee guys wij gaan weer see ya later en we love you Benthe" zegt Cameron en ze lopen naar buiten. "hee wij zijn geen OTP?" Vraagt Jack g spottend als hij zijn armen om Yasmina slaat van achter en hij haar een kus op haar wang geeft. "NOPE WIJ ZIJN BETER" roepen Sammy en ik tegelijk. wat ons doet lachen. "Happy Benthe!!" Zegt Johnson. "wat kunnen jullie dan wat wij niet kunnen" vraagt Yasmina. "uhm misschien twerken en wij laten veel meer zien dat we van elkaar houden dus we zijn cuter" zegt Sammy. "laat dan zien dat jullie kunnen twerken" zegt Nate lachend en hij zet lipgloss op. Sammy begint te twerken en ik blijf daar maar staan. "Benthe kom op!!" Zegt JJ. "ugh fuckers" zeg ik en ik begin ook te dansen.

"Haha jullie zijn OTP" zegt Yasmina na het nummer. "Aye ik post ff die video op alles en ook op youtube" zegt Sammy en hij gaat op zijn telefoon en post het overal op want Nate had het ook met Sammy zijn telefoon gefilmd.
"Dankje babe" zeg ik en hij legt zijn handen op mijn heupen en ik vlecht mijn handen in elkaar achter Sammy zijn nek, terwijl de rest in een eigen gesprek is. "i love you baby" zegt hij en hij geeft me een kus. "i love you more my king" zeg ik en ik leg mijn voorhoofd op die van hem als ik op mijn tenen ga staan. "can't en je bent echt mini" zegt hij als hij me een kus op mijn neus geeft en hij mij bij mijn boven benen pakt en me zo optilt zoals een koala. "hee boys wij gaan naar bed bye" zegt Sammy en hij loopt naar boven met mij in zijn armen.
En hij legt me rustig neer op het bed. als ik even om mij heen kijk zie ik dat hij alles van zijn spullen heeft opgeruimd van middag en hij heeft een foto van de squad van huis naast zijn bed. Deze foto is net voordat we weg gingen van huis naar Magcon genomen. Ik Emily Laura en Molly zitten bij de boys op hen rug. ik bij Sammy als ik hem een kus op zijn wnag geef. en hij breed glimlacht. Emily zit bij Nate op zijn rug en ze glimlachen allebei. Molly zit bij JJ op zijn rug en ze glimlachen ook gewoon en Jj doet alsof hij een vliegtuig is. en Laura zit bij JG op zijn rug en glimlachen ook gewoon.

Als Sammy en ik allebei omgekleed onder de dekens liggen leg ik mijn hoofd op zijn blote borstkast en hij heeft zijn arm om mij heen en ik heb een hand met zijn hand in elkaar gevlochten. en mijn andere hand ligt op zijn sixpack. "good night beauty" zegt hij als hij me een kus op mijn kruin geeft. "good night babe love ya" zeg ik slaperig en even later val ik in slaap.

Real love?!Where stories live. Discover now