Hoofdstuk 16

792 33 0
                                    

na de show zijn we naar de jacks hen kamer gegaan met zijn alle want die is het groots, tijdens de show zijn Emily Molly en Laura weer terug naar huis gegaan in verband met school en shit. wel echt jammer. Yasmina blijft nu wel bij ons en komt ook mee naar de volgende shows. "BABEE" schreeuwt Sammy uit de badkamer. "WAT ASSHOLE IK GA NIET OPSTAAN IK ZIT VEEL TE LEKKER" schreeuw ik terug. dan komt hij uit de badkamer en alle jongens barsten in het lachen uit. Sammy heeft iets achter zijn rug.. oke dan?"ik voel de liefde kom please hier" zegt Sammy. "nope" zeg ik. en dan komt hij langzaam naar me toe lopen. " Sammy doe dat niet bij mijn beste vriendin" zegt Lox. hij haalt zijn hand achter zijn rug en zie allemaal scheerschuim op zijn hand en hij komt nog steeds rustig naar me toe. "if you touch me you are fucking dead" zeg ik waarschuwend. en ik draai me om maar hij slaat me vol, en dan ook echt hard, dat word denk ik een blauwe . "ASSHOLE NU KRIJG IK EEN  FUCKING BLAUWE PLEK" schreeuw ik en er komen tranen in mijn ogen te staan. "dudeeee" zegt Nash als hij tegen over me komt staan en het scheerschuim van me wang afhaalt. " dit is denk niet goed" zegt Cam die achter Nash staat. ik ren naar mijn kamer toe en kijk in de spiegel. "FUCK" schreeuw ik , het is helemaal paars! ik heb een plan om hem terug te krijgen. "YASMINA KOM HIER HEEN" roep ik en dan hoor ik wat voetstappen en een deur open gaan. "wow" kan ze er alleen uit krijgen als ze mijn wang ziet. "kan je het helpen bedekken"  vraag ik en ze knikt en doet haar ding.





"oke ik wil hem terug pakken maar ik heb daarvoor Ruya nodig... Wil je haar please bellen? want ze woont hier toch een straat verder op volgens mij" zeg ik en ze knikt pakt haar telefoon en belt Ruya.

(R= Ruya Y= Yasmina B= Benthe)

B- hee bitch

R- Hee fuckboi waarom bellen jullie

Y- Benthe wil revenge op Sammy.

R- wacht wacht je haat hem toch? dan weet ik een goede revenge

B- no man he is my boyfriend but he slap cammed me and now is my cheeck purple

R- oo ik help wel je bent toch in Hilton hotel?

B- Juppers

R- Coming!

en dan hangt ze op.


"MAN HET WAS PAARS EN JE HEBT HAAR NET TERUG" hoor je Jacob schreeuwen, denken ze nu echt dat ik aan het janken ben en het uit ga maken? Lachen!

"I am here Bitches" hoor ik Ruya schreeuwen op de gang. ik ren op de gang op en sein dat ze onze kamer moet binnen komen en ik leg haar het plan uit en geef haar de spullen.





Sammy's pov*

dat was misschien iets te hard....

ik zag tranen in haar ogen staan.. Fuck.

"MAN HET WAS PAARS EN JE HEBT HAAR NET TERUG" schreeuwt Jacob. "ik weet man het was niet mijn bedoeling!!" en dan beginnen ze gewoon waar iedereen mee bezig was voordat het gebeurde, rare wisseling.

"hee chicks" zegt Benthe die de kamer binnen komt met Yasmina en nog een meisje. iedereen kijkt op. "o dit is Ruya" zegt ze. en ze gaan zitten Ruya heeft een plastic tas bij haar, oke dan....?

" hee Babe wil je even hier komen" zegt Benthe als ze gaat zitten. ik sta op en loop naar haar toe en kijk naar haar wang. "het spijt me nog van je wang" zeg ik en geef haar een kus op haar lippen en dan voel ik wat op mijn rug. "JE PAYBACK MANWHORE" schreeuwen het meisje Ruya, Yasmina en Benthe tegelijk en de rest barst in lachen uit. ik ben ondergespoten met silly string.

als ik me weer terug omdraai naar Benthe slaat ze me vol met platte hand. "LOVE YOU BABY" schreeuwt ze als ze weg rent. en iedereen lacht nog steeds.





even later komt Benthe weer binnen en gaat op mijn schoot zitten. "nu passen we bij elkaar want we hebben allebei een blauwe wang""  zegt ze en geeft me een kus op mijn andere wang. "RUYA!!" schreeuwt Benthe dan en Ruya kijkt op, ze is een best chille meid in die kleine tijd dat ik haar heb leren kennen. "wat?" vraagt Ruya "kom mee naar de volgende stops want daarna ja je weet wel" zegt Benthe. "is goed fuckboi vermaak me hier wel" zegt ze grijnzend als ze naar Taylor kijkt. Benthe en ik lachen en we praten wat verder. "wat was het van je weet wel" vraag ik na een tijdje. " oh uhm het was eigenlijk een surprise maar na de tour verhuis ik met jou Nate en de Jacks mee naar LA. en ga bij jullie wonen want nu kan het maar jullie hebben geen gastenkamer meer" zegt Benthe. "JEEJ" roep ik en iedereen kijkt op maar laat het dan gelijk gaan. "maar je kan ook gewoon samen met mij een kamer delen he babe" zeg ik en geef haar een zachte kus. ze giechelt, het is zo schattig! "oke dan"zegt ze en geeft me nog een snelle kus. "Maar wil je misschien met mij op dubbeldate met Yasmina en Jack want Jack heeft haar gevraagd zonet en ze zei ja." zeg ik en ze knikt lachend. "DUDE MOGEN WIJ OOK MEE" schreeuwt Taylor naar ons. "wie is wij?" vraagt Jack G. "uhm uh Ruya en ik date al een tijdje, maar ik wist niet dat ze jou vriendin was"zegt Taylor blozend. "whaha tuurlijk" zeggen wij vieren tegelijk.

"Fancy or Casual?" vraagt Benthe. "hehe Casual" zeg ik grijnzend. Benthe begrijpt me meteen en schreeuwt "IK NEEM EEN HAPPY MEAL BABY" waardoor iedereen keihard lacht.











iets kleiner hoofdstuk dan normaal met heb iets minder inspiratie zo ja ga mee with the flow you know x bye coolkids.

Real love?!Where stories live. Discover now