Hoofdstuk 15

878 32 3
                                    

Een nieuwe dag, nieuwe mensen, nieuwe problemen... Ugh!

Vandaag hebben we weer een show. ik loop naar de kamer van de Jacks en Nate waar Sammy nu ook slaapt. Laura en Molly kloppen als malloten op de deur en schreeuwen dat er wat met mij aan de hand is die sukkels. Emily komt er nu ook bij en begint te schreeuwen. "BENTHE OMYGOSH BENTHE ER LIGT ALLEMAAL BLOED" schreeuwt Emily. "HELP HELP OPEN DIE FRICKING DEUR" schreeuwen Molly en Laura. en dan doen een half naakte Gilinsky Johnson en Sammy de deur open. als je in de kamer kijkt zie je Nate. Lachen, ja Nate wist er van doordat ik hem aan het sms'en was. dan gaan alle deuren open van de jongens en ze rennen de gang op. "WTF EM, MOLLY LAURA WE DACHTEN DAT ZE DOOD GING" schreeuwt Johnson.
"Ga ik vanbinnen "zeg ik sip, acterend.
"wat te fuck je staat nu heel stabiel" zegt Taylor.
"Ja dat klopt maar uhm ja ik heb een miskraam gehad" zeg ik nog steeds acterend. "WACHT JE WAS ZWANGER" schreeuwt Johnson een beetje pissig en hij geeft Sammy een dodende staar. "Gozer wij hebben nog nooit zoiets gedaan" zegt Sammy als hij Johnson zijn staar ziet. "wie te fack was het dan" zegt Johnson. dan staat Nate op, hij begrijpt mijn plan. "uhm
Ik was het" zegt Nate. iedereen kijkt ons verbaasd aan. en dan barsten Emily Laura Lox en Molly in het lachen uit wat Nate en mij ook doet lachen. "WAT TE FUVK IS ER AAN DE HAND" schreeuwt Hayes die zijn kamer uit komt. "Benthe was zwanger van Nate..." zegt Nash verbaasd. "snappen jullie het niet we maakten een grapje" zegt Nate lachend. "er is helemaal niks aan de hand ee moesten jullie alleen wakker maken" zegt Lox nog steeds lachend. "OKEE MAAR OP NAAR HET EVENT" schreeuwt Molly en iedereen kleedt zich snel om en loopt naar beneden waar het event word gehouden. ik blijf sip achter, de vorige Magcon zeiden Sammy en ik dat we van elkaar hielden en zeiden we het tegen de fans, en nu is het uit. ik zucht Johnson merkt het en loopt naar me toe. "het komt goed sis" zegt hij als hij zijn arm om mij heen slaat en me een kus op mijn slaap geeft. en we lopen zo naar het event.

Als we bij het event aan gekomen zijn en backstage zitten, krijg ik een berichtje.

Yasmina tha chick
Heei Pijpslet❤️😂, kan je weer eens snel afspreken.

Yasmina is ongeveer een van de enige vrienden die ik heb want de rest wil me gewoon voor de fame. Maar jammer genoeg was ze verhuisd.

Benthe;
Hee chick, kom naar het event ik regel wel dat he backstage komt😏. Ben toch in da city.

Yasmina tha chick;
OKAY, ONDERWEG BYEE.

ik sluit mijn telefoon af en glimlach.
"Why plotseling zo smiley?" Vraagt Jack G als hij naast me op de bank gaat zitten.
"O Yasmina komt zo" zeg ik.
"ECHT?!" VraAgt Jack overenthousiast je merkt gewoon aan hem dat hij haar leuk vind. Ze zouden wel echt leuk samen zijn! yasmina vind Jack ook leuk dus komt mooi uit.

"Hee Bart!" Zeg ik als ik naar hem toe jog als ik hem zie. "Hee Benthe" zegt hij. "uhm er komt zo een vriendin van mij en ik wou vragen of ze backstage mocht" vraag ik aan hem. "oo ja je moet even aan de beveiliger Tommy zeggen die regelt de rest wel even" zegt Bart en ik knik en loop naar Tommy toe. "hee Tommy, je moet zo even Yasmina mijn vriendin binnen laten" zeg ik en hij knikt en ik loop weg en zucht diep, hopelijk geeft Yasmina me een beetje afleiding van het Sammy gedoe.

"HEE GURL" roept Yasmina van achter me net voordat ik het podium op moet. "hee kom ook" zeg ik en dan word ik door Johnson op het podium geroepen. Ik ren op het podium met Yasmina. ik krijg een microfoon naar me toe gegooid ik spring en vang em. "HEE GUYS dit is mijn goede vriendin Yasmina als jullie dat nog niet wisten, zeg haai Yasmina" zeg ik in de microfoon en Yas zegt Haai. "so we start met" zeg ik want ik was toch als laatste maar ik word onderbroken door Lox. "Nee Benthe we beginnen met wat anders een keertje" zegt Mahogany en ze zet Real love op het nummer. en op het beeld worden fotos van mij en Sammy geprojecteerd. op het begin hoe we ooit een keer naar elkaar schreeuwden en daarna al onze selfies en cute selfies en zo en de laatste foto dat we zoenen. dan begint Sammy te spreken. "uhn hallo guys, ik wil hier mee zeggen Benthe, dat het me heel erg spijt dat wat ik heb gedaan,ik hou heel erg van je! En ja al die loveydovey shit, please ik kan niet aan zien hoe jij zo gelukkig bent, maar ik ben niet de gene die je gelukkig maakt please Benthe be my girl again" zegt Sammy smekend als hij tegen over me gaat staan met een roos. ik zucht, sla de roos uit zijn handen en pak zijn wangen en geef hem een kus. en kust meteen terug. je hoort het publiek juichen. "BAMMY BAMMY" schreeuwt Yasmina samen met de Jacks en Nate. en uiteindelijk begint iedereen het te schreeuwen en Sam geeft me nog een kleine snelle kus. en hij glimlacht, de glimlach waarvan ik houd. "okay mensen wat Benthe op het begin wou zeggen was dat Shawn gaat zingen OWOE GEEF HEM EEN APPLAUS MENSEN DE ANGEL VOICE" schreeuwt Jacob in de microfoon. Shawn gaat klaar staan en de rest gaat random ergens op een stoel op het podium zitten ofzo. uiteindelijk zingt Shawn Life of the party en Yasmina en ik beginnen voor de grap te schuifelen, maar het lukt niet echt. "mag ik deze dans anders van u" vraagt Gilinsky aan Yasmina en ze knikt. ik knipoog naar haar en Ik ga op Sammy zijn schoot zitten. "wil jij ook dansen" zegt Sammy als hij moeilijk op gaat staan en ik knik en we beginnen lachend te schuifelen. Lox en Jacob schuifelen en Cameron en Molly. en Laura en Taylor en Emily en Nate en de rest schuifelt met Fans.

En dan is het weer tijd voor de q&a.
"Jij daar met Het Dallas shirt aan" zegt Jacob.
"Oo uhm wat had Sammy gedaan?" Vraagt ze verlegen.
"Ugh uhm, het is prive" zeg ik.
"Nee nee ze mogen het weten, uhm ik was een domme kluns en dacht aan Benthe, hoe erg ik van haat hield en zo terwijl ik in taco bell was toen kwam er een meisje naar me toe en begon me te zoenen en ik dacht dat het Benthe was dus zoende terug, tot dat ik wist dat het Benthe niet was" zegt Sammy heel eerlijk.
"YOU ARE AN ASSHOLE FOR DOING THAT TO HER" schreeuwt er een meisje en zo nog wel meer. "mensen mensen, het is nu allemaal goed oke? Ik houd van hem dus please geen haat" zeg ik en het is stil. "WIE IS HET MEISJE NAAST BENTHE OOKAL WEER EN HOE KENNEN ZE ELKAAR" schreeuwt er iemand.
"Dit is Yasmina mijn goede vriendin, ik ken haar van school vroeger, zij was een van de weinige die me niet voor de fame gebruikte dus ja en ze is hilarisch" zeg ik en zo worden er meerdere vragen gesteld.

Real love?!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz