Hoofdstuk 10

937 40 1
                                    

Benthe's pov*

Mahogany en ik lopen terug naar onze kamer. We lopen door verschillende gangen om bij onze kamer te komen.

" Weten de fans eigenlijk al van jou en Sammy?" vraagt Mahogany.

" Nee, ze dachten dat de foto van Sammy dus een dare was, voor de rest hebben we ook niet veel getoond op social media." zeg ik en ze knikt als ze een slok neemt van haar overgebleven Starbucks.

" De snapchat van Matt toen?" zegt Mahogany als ze mij aankijkt.

" Volgens mij denken ze dat het ovet Johnson gaat" zeg ik en ze knikt.

" Ben je klaar voor de hel?" vraagt Mahogany en we beginnen te lachen als we voor mijn hotelkamer deur staan.

We horen de jongens al schreeuwen.
We doen de deur hard open en iedereen is gelijk stil als ze ons aankijken.
Ze hebben mijn kleding aan getrokken, echt alles overhoop gehaald.

" Ugh echt een hel" zeg ik tegen Mahogany en ze begint te lachen

" Okay iedereen uit de kamer nu" zeg ik omdat ik moe ben.

" En ohja bedankt JJ dat je ze tegen hield, woo beste broer award gaat naar de broer met mijn bh op zijn hoofd" zeg ik sarcastisch, ik ben nu wel een beetje pissig.

" Je moet blij zijn dat we niks ergers gingen pakken dan bh's" zegt Johnson en ik schud mijn hoofd.

" Zulke lingerie heb ik geeneens" zeg ik. " Oeh jammer, pech Sammy" zegt Cameron als hij Sammy op zijn schouder klopt.

" Oke, even serieus, ga uit mijn kamer! Iedereen" zeg ik tegen de jongens. Ze doen het allemaal braaf behalve Sammy.

" Sammy ga alsjeblieft bij de omaha squad slapen" zeg ik met een pruillip en hij zucht. " Okay alleen voor jou, maar volgende nachten gaan wij gewoon samen" zegt hij en ik knik. Hij geeft mij dan een kusje.

Ik loop naar mijn kast toe voor mijn pyama en word dan vol op mijn kont geslagen door Sammy.
Ik kijk met een ruk om, hij grinnikt en verlaat de kamer.

" Hier kan je in slapen Lox, hoef je niet terug" zeg ik en Mahogany bedankt mij.

" Wie heeft je spullen in de kast gelegd? Want jij bent altijd te lui om het uit je koffer te halen, en dan word het een bende" zegt Mahogany lachend.

" Klopt klopt, heeft Sammy gedaan" zeg ik. " Aw dat is echt schattig" zegt Mahogany en ik glimlach breed.

" Hoe is het eigenlijk gebeurd dat jullie samen zijn? Alles in detail graag!" zegt Mahogany. Ze trekt de pyama aan net zoals ik en we doen beide onze telefoon op de oplader en ik vertel het hele verhaal aan haar;

Van de dare, tot aan Katherine, tot aan Nash en Cameron, tot aan dat hij mij vroeg.

Ze luisterd aandachtig en hier en daar stelt ze een paar vragen.

Ze staat op als ik alles heb verteld en ik kijk haar raar aan. " Ik moet hem eventjes slaan omdat hij al zo een domme move maakte de eerste dag" zegt Mahogany en ik begin te lachen.

Ze loopt naar de kamer van de jongens toe. Ik volg haar en  ze opent de deur met de sleutel. De jongens kijken allemaal op terwijl Mahogany de kamer doorkijkt voor Sammy. Ik zie dat alle vier de jongens in hen onderbroek staan.

Als ze hem spot gaat ze gelijk tegenover hem staan en geeft hem een klap voor zijn gezicht. Ik begin hard te lachen met de rest van de jongens en Mahogany verlaat dan de kamer zonder ene emotie te tonen.

Als ze we uit de kamer zijn en de deur is dicht beginnen we te lachen, ik nog luider dan zonet.



Als Mahogany en ik klaar zijn om naar bed te gaan en we in bed liggen, gaat mijn telefoon af. ASSHOLE ALERT ASSHOLE ALERT. "je hebt nog steeds die ringtone?" Vraagt Mahogany. "had hem veranderd toen moest ik weer veranderen voor Magcon" zeg ik lachend en neem op en zet hem op luidspreker.
S- Hee babe, waarom sloeg Lox me net was voor een dare of zo?
B- haha nee! Ik vertelde over wat jij domme asshole had gedaan en toen vond ze het nodig om je te slaan
N,JJ,JG -OEH DOMME ASSHOLE
M-ze heeft wel gelijk hij is een domme asshole wat ook nog eens een fuckboy is en haar Ringtone klopt wel zegt ze lachend
S- ik voel me gewaardeerd babe
B-love you babe
S- too maar ik moet je wat vertellen dus kom even naar de gang
B- ugh dan moet ik opstaan maar oke bye Natie En kleine broertjes
J's&N-BYE

en we hangen op. En ik verander snel weer mijn ringtone naar 'real love'
Ik kijk Lox aan en ze knikt ik loop de gang op en zie Sammy al staan. "hee babe" zegt hij als hij zijn handen op mijn onderrug plaats dicht bij mijn kont😂. "Hee baby" zeg ik als ik op me tenen ga staan op zijn voeten en hem een kus geef. "waarom wou je praten?" Vraag ik.
"Ugh er gaat een rumoer rond op twitter dat ik met een meisje heb gezoend vandaag en er is een foto, maar de foto is gefotoshopt. en jij bent altijd bij me geweest vandaag alleen toen je naar starbucks ben geweest maar toen zijn we alleen in de kamer gebleven" zegt hij en wilt nog meer zeggen maar ik onderbreek hem door een kus. "Rustig baby ik geloof je" zeg ik. hij zoent me dan hard en duwt me zachtjes tegen de muur aan. en hij gaat langzaam naar mijn kont toe. maar ik stop de zoen optijd. "Sam"zeg ik.
"Sorry babe ik wil gewoon naast je liggen en in me armen houden zometeen" zegt hij. "i love you" zeg ik.
"I love you more" zegt hij.
"Ik ga niet zo een loveydovey discussie hebben want ik houd meer van je goodnight" zeg ik en geef hem een kus. "goodnight bae" zegt hij lachend en we lopen onze eigen kamer in.
Ik plof op het bed en merk dat Lox al aan het slapen is. ik ga liggen en probeer in slaap te vallen.

Volgende ochtend word ik wakker,ofcourse. ik kleed me snel om en die shit. ik zie Mahogany dat in vrede liggen slapen, erg rustig,ik schrijf eerst even queen op haar voorhoofd en dan spring ik vol op haar en begin Wrecking ball te zingen, oud nummer iknow maar blijft lachen. als Mahogany wakker word en me met een dodende staar aankijkt ik weet wat ik moet doen, IK REN VOOR ME LEVEN. ik kijk om me heen en zie een kamerdeur open die van Taylor. ik ren naar binnen en zie alle jongens daar zitten en ik verschuil me snel onder het bed, de jongens kijken me raar aan. "BENTHE YOU HOE" schreeuwt Mahogany als ze de kamer in komt. Ze heeft de queen er al afgehaald, snel! "is Benthe hier" vraagt ze. de jongens schudden hen hoofd. "ugh heb geen zin om te zoeken, waarschijnlijk is ze met Sammy aan het zoenen ofzo" zegt ze als ze op het bed gaat zitten waar ik onder zit "ik ben hier dus nee dat kan niet" zegt Sammy. en ze praten nog wat verder tot dat iedereen stil is, PLEASE NIET, ja ik nies. "wie was dat?" Vraagt Mahogany. "Benthe" zegt JJ lachend, ugh broertjes.
"Waar is ze" zegt ze. ik probeer sneaky onder het bed vandaan te tijgeren en weg te tijgeren maar het lukt niet en iedereen begint me uit te lachen en Mahogany gaat op me zitten. "LOXIE het spijt me Wil je van me af gaan" zeg ik. "alleen als jij alles uit je zak aan mij geeft"zegt ze,ik heb vanochtend alles wat in me zak van gister zat in deze zak gedaan dus bye bye money. "ja is goed" zeg ik en ze gaat van me af en ik geef alles wat in me zak zit. "WHAHA JE HEBT HET NUMMER" Zegt ze. ik begin ook te lachen. "CUTIE BOY ALERT" beginnen we te schreeuwen. "nee hij was best wel cute" zeg ik.
"Ja jammer van zijn plan dan" zegt Lox en ik knik lachend. "we kunnen bellen" zeg ik voor de grap. "guys doe je girlstalk niet hier" zegt Nash. "sorry, kom we gaan cutieboy bellen" zegt Lox. ik kijk haar met grote ogen aan. "NEE NEE NEE hij is echt een player, er staT op het briefje, hee babe hier is me nummer kan je me bellen en misschien wel wat meer, bij ons beide hij is de grootste fuckboy ooit" zeg ik. "Benthe je weet dat je vriendje hier zit in de zelfde kamer" zegt JJ. "Nope was vergeten, kom lox" zeg ik en geef Sammy een kus maar hij houd me tegen en duwt me op zijn schoot. "nu heb je nog je zin Benthe" zegt Lox lachend. "FUCKBOY 2.0" schreeuwen we. "jullie zijn de raarste meiden echt waar" zegt Aaron. Sammy begint me in me nek kusjes te geven. "Sam stop" zeg ik. "alleen als je me geen fuckboy meer noemt" zegt hij.
"Maar je bent mijn fuckboy" fluister ik in zijn oor. en ik geef hem een kus en sta op en loop de kamer uit. "LOX KOM WE GAAN WEG VAN DIE ASSHOLES EN MA BROTHA" roep ik en we lopen samen naar haar kamer voor haar kleding.
Here we go, first magcon van deze keer.

Real love?!Where stories live. Discover now