Hoofdstuk 14

832 32 2
                                    

Sammy's pov*
"O gosh" zeggen Nate en Jack J tegelijk. "wat is er?" Vraag ik aan ze. "Benthe is neer gevallen, maar ze uhm ja laten we haar maar gewoon naar een andere kamer brengen" zegt Jack G nerveus. en Jack J tilt haar op en begint weg te lopen.

Als Jack J weer terug is in de kamer hoor je geschreeuw van de andere kamer. " de Jacks Emily Laura Molly en Nate zuchten. "hoe weet iedereen van de Omahasquad wat er aan de hand met Benthe is behalve Sammy." vraagt Nash. "omdat we er achter zijn gekomen toen ze Sammy haatte en ze wilden niet dat hij er dan er mee kon plagen" zegt Jack J zuchtend. " ik snap het niet, zij deed altijd dat bij mij, ik antwoordde daar altijd alleen op" zeg ik. "nee Sam dat deed je niet, je weet het niet maar ugh uhm ze was een tijd depressief omdat jij het zo erg deed een tijd" zegt Emily, "Oo, maar wat is er eigenlijk aan de hand" vraag ik. "uhm ze gaat schreeuwen in haar slaap als ze dronken in geweest, maar alleen als ze zich dronken schoot als ze verdrietig is" Zegt Molly. "ASSHOLE, MANWHORE, ............ BABE, ASSHOLE" hoor je haar schreeuwen En dan huilen. "ik moet naar haar toe" zeg ik als ik de kamer uit wil. "nee Sam, ze heeft flashbacks, van hoe het was tot nu" zegt Emily. "Laat me please bij haar" zeur ik aan de boys. ze zuchten en knikken. ik ren de kamer op en zie haar heen en weer draaien en huilen. ik ga naast haar zitten en houd haar vast. ze word wat rustiger, ze huilt nu nog zachtjes. ik geef haar een kus op haar kruin, "rustig babe, ssst" zeg ik als ik haar nog een kus geef maar dan op haar neus. ze word langzaam wakker en ze kijkt wie haar vast houd, als ze ziet dat ik het ben springt ze zowat op. "Benthe, babe laat het me uitleggen, ik wou eigenlijk morgen bij de show allemaal foto's van ons laten zien en allemaal zeggen hoe dom ik ben, hoe erg ik van je hou en dat ik aan jou dacht. Hoe mooi je bent, hoe lief, grappig en al die loveydovey shit, daar zat ik aan te denken toen kwam er een meisje naar me toe maar ik dacht dat jij het wat omdat ik in gedachten bij jou zat, toen zoenden ze me, ik zoende eerst terug maar toen wist ik dat jij het niet was en ik duwde haar van me af en toen liep ik weg, het spijt me heel erg babe, ik zal nooit meer vreemd gaan, ik houd te veel van je" zeg ik met tranen in mijn ogen als ik haar tegen houd, omdat ze de deur uit wou lopen. "please Benthe ik weet het ik ben dom, geef me de volgende kans en ik zal het niet verknallen" zeg ik als ik haar bij haar taille vast houd en van achter tegen houd. "Sammy, ik weet niet.." zegt ze zuchtend. ik geef haar een snelle kus . "Sam, laat me alsjeblieft even denken ik-ik Zeg het je morgen" zegt ze en geeft me een kus op mijn wang. ik laat haar gaan en ze loopt de kamer uit naar de rest van de boys. ik loop achter haar aan de kamer in. "Em kan ik met je praten" vraagt ze aan Emily, en ze knikt en staat op. Benthe trekt Molly Laura en Mahogany ook mee, en ze lopen de kamer uit, waarschijnlijk hen kamer in.
"Normaal is ze nooit zo snel stil" zegt Jack J. "je hebt een effect op haar Sam, ik vergeef je maar als dit nog een keer doet ben je dood" zegt JJ. en ik knik snel en hevig.

Benthe's pov*
"Wat moet ik doen, hij heeft sorry gezegd, hij heeft uitgelegd hoe het is gebeurd, en ik houd van hem, maar ik wil niet zo weer terug in zijn armen springen als een verloren puppy" zeg ik als ik zuchtend op het bed plof. "Laat hem voor jou werken, hij moet bewijzen hoe erg hij van je houd enzo" zegt Laura en de meiden knikken instemmend. "okay" zeg ik en sta op en loop eerst naar de automaat want waarom niet, kom op, VOEDSEL! Ik koop wat sour patch kids en dan loop ik naar de kamer waar alle jongens zijn als ik op me telefoon kijk.
ik. Schop de deur open want hij stond op een kier en ik kijk op. en zie iedereen naar mij kijken. "Bewijs het" zeg ik en plof naast Lox neer, waarschijnlijk zijn ze hier meteen heen gegaan toen ik naar de automaat ging. "wie moet wat bewijzen" vraagt Aaron. "diegene weet zelf wel waar over ik het heb" zeg ik zuchtend. en leg mijn hoofd op Lox haar schouder.
ik gaap.
"Ben je moe Babygirl" vraagt Lox en ik knik.
"Come on we gaan! Bye guys" zegt Lox als ze me probeert op te tillen van me stoel. "Bye guys en asshole" zeg ik en ik sta op en we gaan naar bed toe.

Sam's pov*
"Wie moet wat bewijzen" vraagt Nash dit keer als Benthe de kamer uit is met Lox.
"Sammy moet het bewijzen, en ook dat hij niet meer zoiets doet want ze is mijn beste vriendin en dan als ze weer huilend thuis zit ofzo door jou, trek ik bij hen in want dan ben jij mijn broer niet meer, en ik weet dat het mag" zegt Emily, "Ja Em, ik weet het ik ben een domme asshole maar please help me met een idee om haar terug te winnen voor de tweede keer" zeg ik.
"Waarom doe je gewoon niet het idee wat we hadden gepland vanmiddag" zegt Nate.
"Omdat ik dat al had verteld aan haar" zeg ik zuchtend.
"Wat boeit het!" Zegt Laura.
"Veel, want ze is speciaal" zeg ik.
En je hoort gegiechel van de andere kamer. "JIJ OOK HOOR SAMMY ZEGT BENTHE" schreeuwt Mahogany
Door de muur.
"LOX HOUD JE MOND DICHT" hoor je Benthe dan schreeuwen.
"JULLIE GINGEN SLAPEN" schreeuwt Cameron. "JA VADER" schreeuwen ze weer terug en daarna is het stil.
"WACHT HEBBEN JULLIE OP HEY BEGIN GEHOORD" schreeuwt Taylor. "NEE ALLEEN DAT IK SPECIAAL BEN MAAR HOUD JE FUCKING MOND DICHT LOX SLAAPT AL EN IK WIL SLAPEN BYE" schreeuwt Benthe. "je kan het nog doen man"zegt Dillon en ik zucht en knik dan oke.

Wie zie ik bij Jacob Whitesides concert?😏

Real love?!Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon