Hoofdstuk 24

716 26 2
                                    

Sammy's pov
"dat is mooi geregeld jongens, en meiden! Zie jullie volgende keer" zegt Bart en hij staAt op en loopt het huis uit. "wat willen jullie doen?" Vraagt Nash. "MALL" schreeuwen Jasmin Ruya Mahogany en Yasmina tegelijk. "jullie doen je best daar! Wat is er echt zo leuk aan als je niks nodig heb alleen het eten!" Zegt Benthe. "EINDELIJK EEN MEISJE WAT ONS BEGRIJPT!" roept Taylor en ze doen een high five. "oke kom girls" zegt Mahogany en dan zijn ze weg. iedereen zit een beetje in zijn eigen gesprek. "hee Johnson" zeg ik. en jack J kijkt op en loopt naar mij. "waddup bro" zegt hij. "uhm ik heb nog niks voor Benthe haar verjaardag! Ik wist niet wanneer ze jarig was na ja je weet waarom" zeg ik. "haha bro waar zat je aan te denken" zegt Johnson. "ja iets wat ze niet zomaar kwijt raakt iets bijzonders iets speciaals boeit me niet hoe duur" zeg ik zuchtend. "wow man je houd echt van haar als je dat zegt" zegt Johnson met een glimlach en ik knik alleen maar. "kom ik weet wel wat" zegt hij ik knik. "wacht ff" zeg ik en loop naar Benthe toe die in een gesprek is met Gilinsky en Carter. "hee babe, ik ga even ergens heen met JJ, zie je zo" zeg ik en geef haar een kus. "is goed bye" zegt ze en geeft me nog een snelle kus en ik loop naar de deur. "BYE GUYS WE KOMEN ZO TERUG" schreeuwt JJ. "WACHT NEEM STARBUCKS MEE" horen we Benthe schreeuwen en we knikken ookal kan ze ons niet zien.

*in Mall*

"Oke hier kan je kettings en ringen laten maken doe dat een promise ring ofzo" zegt Johnson. en ik knik. "thanks man" zeg ik en we lopen naar binnen. we kiezen een ring uit en we moeten over een uur terug komen. "food?" Stel ik voor en hij knikt en we lopen naar food-court. Als we daar zijn zien we Lox Yasmina Jasmin en Ruya zitten. we zwaaien en ze seinen heftig dat we bij hen moeten gaan zitten. we lopen er op af en zitten naast hen. "wat doen jullie hier?" Vraagt Yasmina. "Deze fucker had nog geen kado voor Benthe haar verjaardag" zegt JJ. "ppft wij ook niet daarom wouden we naar de mall" zegt Jasmin lachend. "wat hebben jullie anders hebben we zo het zelfde" zegt JJ.
Ruya~
"Allemaal tegoed bonnen voor winkels die ze wel leuk vind en starbucks"
Jasmin~
"5 hoesjes"
Yasmina~
"Penny board samen met Lox zelf design"
Lox~
"Jup"
"Ooh gelukkig ik heb die camera die ze graag wou" zegt Jj en ze knikken. "wat heb jij Sammy?" Vraagt Lox.
"Ik heb een promise ring en heb nog wat in mijn gedachten" zeg ik.
"Wat?" Vraagt Ruya. "mijn nummer Could you be the one weet je wel zingen en dan op het einde zo zeggen YEAH YOU COULD BE THE ONE en dan de promise ring." zeg ik glimlachend "aaaw das zo cute wou dat Jack dat doet voor mijn verjaardag" zegt Yasmina. "haha hij heeft zijn eigen manier Yas" zegt JJ."ben ik achter gekomen!" Zegt ze. "oo Jack we moeten nog de starbucks halen en de ring" zeg ik als ik op mijn telefoon kijk voor de tijd en hij knikt en we staan op en zeggen onze 'tot zo' en dan lopen we weer naar de winkel van de ring en halen hem snel op en betaal. en daarna naar starbucks. en we halen voor ons een starbucks en voor Benthe en mijn naam is Mr.Wilkinson
Die van Johnson is Mr. Third weeler
En die van Benthe Ms. Wilkinson.

Bij Nash*

Ik verstop snel de ring in mijn zak en we lopen naar binnen. "EINDELIJK MIJN STARBUCKS" schreeuwt Benthe en ze komt op ons af rennen en ze pakt de starbucks uit mijn handen en ze neemt een slokje. "aaw Ms. wilkinson!" Zegt Aaron. "wat waren jullie aan het doen?" Vraagt JJ. als hij daarna een slok neemt van die van hem. " aan het vine en zo Benthe vertelde ook....." Zegt Cameron maar Benthe geeft snel haar Starbucks aan Shawn en springt op Cameron. "hoeft hij niet te weten, vertel ik zelf oke" zegt ze eerst boos maar daarna rustig. "Wacht wat is er aan de hand" zeg ik. "bedankt Cameron! Ik wou het eigenlijk later zeggen maar uhm dit vinden jullie denk ik slecht nieuws maar ik kan de volgende magcon niet mee.... ik ben voor twee weken weg dan" zegt ze. mijn hart zakt een stukje. "ik moet helpen bij dansschool, doordat ik daar wel 6 jaar heb gezeten" zegt ze. "kan er niemand mee" vraag ik sip. "ja wel dat kan! Maar ik ga jullie niet tegen houden van wat jullie graag willen doen" zegt ze. "bij jou zijn wil ik graag" mompel ik. "Man het komt goed" zegt Johnson. "ja en ik heb al iemand die op me let dus rustig" zegt ze. "wie? Ookal weer?" Vraagt Nash. "dat heb ik nog niet verteld maar uhm dit gaat Gilinsky niet leuk vinden zeg ik alleen" zegt ze. "Yasmina!" Zegt Gilinsky en ze knikt. "damn" mompelt hij. "HEEY zie het leuke er van in, even geen meisjes! Los gaan! Feesten! Geen girltalk!"" Zegt Matthew als hij spastische bewegingen maakt. "HE HE niet te veel feesten! Ik wil ook feesten" zegt Benthe wat vele doet lachen. en ze knipoogt naar Johnson, waarom?

Real love?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu