Capitol 67

3.8K 179 2
                                    

- Deci? - Am intrebat eu nerabdatoare, asezandu-ma pe scaunul din fata vechiului prieten al tatalui meu. Tata cand a fost tanar a inceput facultatea de medicina, dar nu a mai continuat-o. Multi dintre prietenii sai sunt doctori in diferite orase. Norocul meu e ca Dr. Gomez, un mexican destul de adorabil, e doctor in New York.

- Sotul tau a avut dreptate... Esti insarcinata, scumpo. Ai in jur de 3 saptamani sau o luna. - Ranjetul de pe fata se largi. L-am imbratisat, dupa care am dat sa ies din cabinet. - Ai grija cu orele de somn si stresul. E posibil sa ai probleme pe timpul sarcinii daca mai continui astfel, M - Am dat afirmativ din cap. Razvan statea pe un scaun, inclestandu-si degetele. S-a ridicat cand m-a vazut si mi-a luat fata intre palme si m-a sarutat.

- Am avut dreptate. - Nu era o intrebare, ci o afirmatie. Am aprobat cu o miscare scurta a capului si l-am imbratisat.

- Vreau sa fie baiat... Adica presimt ca asta o sa fie. - Am spus si am zambit larg si am iesit din sala de asteptare, indreptandu-ma spre iesirea din spital. Am urcat in Ferrari-ul rosu din fata spitalului si ne-am indreptat spre casa. Desi nu am voie sa fac mult efort, trebuie sa am o nunta perfecta. Si asa o sa fie..

Peste... 2 saptamani:

Am pasit pe covorul rosu, la bratul tatalui meu. Mi-a fost greu sa nu fac vreo scena lacrimogena inainte, dar Kim spune ca imi stric machiajul daca plang. Am incercat sa o ascult si sa imi stapanesc lacrimile, dar sunt mai emotionata ca niciodata. Razvan ma astepta in fata altarului zambind . Si el era emotionat, se vedea asta pe chipul sau, dar macar si le ascundea mai bine decat mine. Sper doar sa nu ma impiedic pana acolo... Am tras adanc aer in piept si am mai facut cativa pasi, dupa care am calcat pe prima treapta, luandu-i mana lui Razvan in a mea. Nu intelesesem ce i-a spus tata, dar cu siguranta ceva gen "Ai grija de ea." . O sa aiba grija de mine mai bine decat a avut oricine altcineva... Stiu asta.

- Pregatita? - Imi spuse acesta in asa fel incat sa aud doar eu.

- Mai bine ca niciodata. - Am facut cativa pasi in fata, oprindu-ne in fata preotului.

Nu imi vine sa cred ca am ajuns pana aici. Mereu m-am gandit ca relatia mea cu Razvan e ceva mai mult spontan si nu stiam daca vrea sa se casatoreasca cu mine. Dar acum... Sunt mai emotionata ca niciodata si aproape imi vine sa plang. Si el e cel care imi da starea asta. Are atatea efecte asupra mea. Il iubesc enorm, indiferent ce s-ar intampla. Sunt atat de sensibila si vulnerabila. Si inainte nu ma lasam calcata in picioare de nimic. Poate nici acum nu ma las, dar Razvan m-a schimbat enorm. Am simtit strangerea de mana a lui Razvan.

- Doamna M Jones? - Intreba nesigur preotul, dupa care repeta intrebarea.

- Da! - Am spus eu sigura pe mine, indreptandu-mi privirea spre Razvan. Din privirea lui puteam citi un "La ce te gandeai, nebuno?" . Bat la pariu ca el se gandeste doar la sex.. L-am cam ignorat in ultima vreme, iar de cateva zile incoace doar asta spune. Ma mir ca Mary nu a invatat cuvantul. Si sper sa nu se intample prea curand.

- Da. - Spuse si Razvan... Nici nu fusesem atenta la preot, decat la el. Ceea ce a intrebat sau a spus preotul a fost total neimportant.

- Puteti.. - Razvan isi lipi buzele de ale mele si ma saruta posesiv. - Sa sarutati mireasa, dar vad ca o faceti deja. Casa de piatra! - Continua preotul... In sala se auzeau numai aplauze, iar eu am incercat sa ma dezlipesc de Razvan, dar se pare ca nu prea are de gand sa imi dea drumul. Intr-un final se desparti, lasandu-ma sa respir.

- Obsedatul meu.. Te iubesc.

- Si eu te iubesc, bunaciunea mea. - L-am plesnit peste spate, fara sa vada nimeni si am chicotit. Mai tarziu urmara zeci de persoane care venisera sa ne felicite. Obositor...

*

- Hai! Spune-mi unde mergem! - Am spus eu tragand de Razvan.

- Trebuie sa aterizam, dulceata. Stai linistita pe scaunul ala.. - Imi spuse Razvan destul de plictisit. E luna mea de miere si nici acum nu vrea sa imi spuna unde mergem. Cel mai mult ma ingrijoreaza faptul ca Mary sta doua saptamani intregi cu Kim. Nici nu vreau sa stiu ce o sa ii spuna nebuna aia. Cu siguranta o sa invete cateva injuraturi, pentru ca e aproximativ la fel ca fratele ei. Doar el a crescut-o intr-un fel.

Am asteptat sa aterizam, dupa care Razvan imi desfacu centura si ma trase afara din avionul personal. Tot nu imi dau seama unde suntem, dar clar e o destinatie exotica. Aeroportul e plin de persoane... E atat de cald aici. Pff.. Trebuia sa ma anunte dinainte.

- Bine ai venit pe Insula Bora Bora, scumpa mea. - Spuse Razvan, punandu-si ochelarii de soare inapoi la ochi.

- Ma impresionezi mereu ca cate o destinatie... Sincer, imi era dor de Europa. - Am spus putin amuzata si m-am ridicat pe varfuri sa-l sarut. Ma saruta scurt, dupa care ma trase spre un Aston Martin gri. Am zambit si m-am urcat in dreapta si am asteptat sa porneasca.

- La ce te gandesti? - Ma intreba Razvan dupa vreo jumatate de ora de mers cu masina.

- La Mary... Oare e bine?

- Da, M... E bine. Ce i se poate intampla?

- Stiu si eu... Cu astfel de parinti, multe. - Am spus oftand. Nu as suporta sa i se intample ceva lui Mary.

- Nu te mai gandi la asta. O sa fie bine... Acum trebuie sa bucuri de vacanta.

- Ai dreptate.

*

- Vreau un masaj... - Am spus eu, trantindu-ma obosita in pat. Deja iubesc locul asta..

- Iubito, dar jos e o petrecere. Nu o sa dormi... - Spuse acesta, tragand de mine. Pff.. Nu am chef de nici o petrecere. Vreau doar sa ma relaxez.

- Doctorul a spus sa respect orele de somn.- Am spus eu sigura pe mine. Razvan ofta si se aseza langa mine in pat. Stiam eu ca o sa il conving cu asta. Imi indeparta sutienul de la costumul de baie si ma intoarse pe spate. - Am spus ca vreau masaj, nu sa stau dezbracata in fata ta.

- In noaptea asta esti doar a mea. Si incepem cu dusul. - Spuse si ma ridica din pat, tarandu-ma pana in baie. Am inceput sa ma plang, dar cand am ajuns in baie am fost trantita intr-o cada plina cu apa. Cand naiba a umplut-o? Ah.. Ce calda e. Se dezbraca si intra si el, tragandu-am in bratele sale.

- Daca adorm aici sa nu ma lasi sa ma inec.

- Eu? Niciodata, iubire. - Spuse pe un ton fals si imi saruta gatul.

- Mhmm...

Presupun ca va fi o vacanta excelenta..

Aventura de o noapteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum