Capitol 28

5K 218 1
                                    

 Cum vrei. - Spuse Matt si isi atinti privirea spre usa. - Uite cine vine.. - Spuse acesta, asa ca mi-am intors privirea si eu. Era o tipa roscata, inalta, care semana cu o papusa de plastic. Epic.. Razvan si-a intors si el privirea spre tipa roscata si si-o intoarse plictisit.

- Cine e? - Am intrebat eu, privindu-l pe Matt. Acesta se uita cateva clipe la Razvan, dupa care isi intoarse privirea spre mine.

- O fosta aventura de-a iubitului tau. A stat vreo doua saptamani cu ea, pentru ca banuia ceva in legatura cu meseria lui si il santaja. - Spuse acesta. Cand spusese meseria, se uita la Bonnie, dar aceasta era prea ocupata sa o analizeze pe tipa roscata care tocmai se asezase la o masa din apropiere.

- Si cum ai scapat de ea?

- I-am spus ca va fi in pericol cu mine si ca poate sa moara in orice clipa. Si i-am spus ca daca spune cuiva ce banuieste isi poate lua adio de la viata.

- Nu-mi place tipa. - Razvan chicoti putin. Poate mi-ar fi placut de ea, daca nu ar fi avut o relatie , daca o pot numi asa, cu iubitul meu. I-am aruncat o privire fugara si am observat ca si ea priveste spre masa noastra, mai bine spus spre Razvan. In momentul de fata, pot spune ca imi clocotea sangele in vene de nervi, cand am vazut-o ca se ridica si ca vine spre noi. I-am strans mana lui Razvan, iar acesta se uita incurcat la mine. Tipa se opri in fata mesei si isi indrepta privirea spre mine.

- Buna , Razvan! Ce coincidenta ca ne intalnim. - Spuse aceasta pe un ton putin cam pitigaiat. O punga , va rog! Cred ca o sa vars tot ce am mancat astazi.

- Buna, Alessandra. Vrei ceva?

- Nu. Am vrut doar sa vin sa te salut . Vrei sa iesim undeva, intr-o zi? - Spuse pe o voce rugatoare. Cred ca acel undeva e o camera de hotel. Cat tupeu poate sa aibe tipa. Razvan ma tinea strans de mana. Mda.. Nu de alta, dar cred ca i-as rupe o mana sau ceva. Dar nu sunt geloasa. Nu! De ce as fi? O roscata siliconata doar vine si ii cere iubitului meu o intalnire. Chiar nu as avea motiv sa fiu geloasa.

- Nu cred ca ma lasa iubita. - Spuse acesta si ranji, dupa care privi spre mine. I-am aruncat tipei o privire plina de venin. Daca privirile ar putea ucide...

- Ah.. Bine atunci. - Spuse si se intoarse pe calcaie si pleca. Mi-am inclestat maxilarul si l-am privit nervoasa pe Razvan.

- Iubito... S-a intamplat ceva?

- Nu! - Am spus eu acid si mi-am luat mana dintr-a sa.

- Esti sigura?

- Ce ar fi putut sa se intample? Cred ca ar fi cazul sa o consolezi pe roscata. Presupun ca e trista pentru ca nu i-ai acceptat invitatia.

Acesta chicoti, iar Bonnie incepu sa rada. Razvan s-a ridicat de la masa , imi plati cafeaua, dupa care ma trase dupa el spre usa. M-a impins in masina, dupa care a inchis portiera si s-a urcat la volan. M-am incruntat si mi-am intors capul spre geam.

- Esti atat de dulce cand esti geloasa.

- Nu sunt geloasa! Nu am nici un motiv sa fiu! Nu imi pasa de nici o aventura de a ta. - Am spus eu, inca tinand privirea spre geam. Mda... Sunt geloasa. Nu.. Foarte geloasa! Tipa aia arata mult mai bine decat mine si a fost cu Razvan. De unde stiu eu ca nu va incerca sa il ia inapoi? In scurt timp am ajuns in fata casei sale. Parca masina in garaj si imi deschise portiera sa cobor. Am coborat si am luat-o inainte, lasandu-l cu mult in spate. Acesta fugi dupa mine si ma ridica in brate, intrand in casa si incepand sa urce scarile. - Razvan! Lasa-ma jos. Ce crezi ca faci? - Acesta nu spuse nimic, ci deschise usa dormitorului sau . In scurt timp am simtit salteaua moale sub mine si corpul sau deasupra. Imi prinse mainile deasupra capului si isi trecu buzele peste ale mele.

- Nu iti pasa? Nu esti geloasa, scumpo? - Spuse acesta si imi saruta lent gatul.

- N-nu.. - Am reusit eu sa spun, dar nu prea imi iesi. Ii puteam simti ranjetul de pe buze...

Aventura de o noapteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum