Capitol 66

3.8K 175 0
                                    

Misunam in toate directiile, asigurandu-ma ca am pus totul pe lista. Sala o sa fie pregatita asa cum vreau, invitatiile sunt gata si sunt deja trimise, costumatia noastra e aleasa. Singura problema aici e ca trebuie sa ma ocup si eu de sala impreuna cu echipa de organizari, deoarece mi-au spus ca sunt o persoana complicata si nu vor sa greseasca ceva. Cu atatea emotii si stres pe capul meu, nici nu ma mir. Felurile de mancare le-am ales, tinutele domnisoarelor de onoare, florile... Sper ca nu am ratat nimic. Mary misuna pe langa mine, spunand propozitii fara sens, pe care doar mama sa le-ar putea intelege, dar nu si in situatia asta. Ce am facut oare in aceste 5 luni de au ramas atat de multe de facut acum? Off..

- Doamna, ati putea sa nu va mai plimbati de colo-colo? Deja am ametit. - Imi spuse organizatoarea cu un glas destul de sec. M-am oprit si am tras aer in piep, intorcandu-ma spre ea.

- Nu pot, Stella. Sunt atat de stresata... Daca o sa gresesc ceva? Daca nu o sa iasa ceva perfect?

- Pentru numele lui Dumnezeu! Totul o sa iasa bine, doamna!

- Spune-mi M! De cate ori sa iti spun, Stella? Esti cu 7 ani mai invarsta decat mine.

- Dar..

- Nici un dar! Unde e Mary? - Am spus alarmata cand am realizat ca nu ma mai urmarea prin sala.

- In spatele Dum.. tau. - M-am intors si am vazut-o pe micuta Mary stand si zambind. M-am aplecat si am sarutat-o pe frunte, grabindu-ma spre sala imensa.

- De unde incepem?

- Nici nu a venit echipa si nici sotul tau. Asteapta!

- Nu e atat de usor... Nu tu te casatoresti!

- Am organizat sute de nunti si m-am casatorit de 3 ori!

- E prima oara.

- Si asa trebuie sa fie... Calmeaza-te, inspira adanc aer in piept, respira! - Spuse aceasta aproape tipand. Usa mare din sticla se deschide, lasand sa intre un Razvan zambitor, lipsit de griji sau stres. In urma sa era Kim, fara nici un Ashton in preajma. Presupun ca sta cu Anto, baiatul lor.

- In sfarsit! Ati intarziat! - Am spus eu, facand semn spre ceasul de la mana. Razvan isi dadu ochii peste cap si isi arunca sacoul pe unul dintre scaune.

- Nu pierdem trenul, scumpo. Esti mult prea stresata... Calmeaza-te. - Spuse acesta calm si ma saruta pe frunte. - Nici macar nu a venit echipa.

- Off.. Nu si tu. Te urasc...

- Si eu te iubesc.

*

Capul imi exploda cand m-am asezat pe canapeaua din living. Sunt pur si simplu extenuata, iar mancarea prea multa pe care o consumasem imi facea mai mult rau. Razvan cobora scarile, dupa ce o dusese pe Mary in dormitorul ei, deoarece adormise.

- Nu mai pot.

- Culca-te...

- Nu o sa pot sa adorm. Ma doare ingrozitor. Cred ca galagia de acolo m-a facut sa nu observ cat de rau ma doare capul.

- Iti aduc o pastila?

- Da.. - Merse pana in bucatarie si se intoarse cu o pastila si cu un pahar cu apa. Am inghitit pastila cu apa din pahar, dupa care l-am asezat pe masuta din sticla. - E super obositor... Nici nu credeam ca o sa fie atat de greu.

- Esti mult prea stresata, M. Relaxeaza-te si gandeste-te ca totul o sa iasa perfect.

- Incerc.

In ultima vreme deja incep sa am cosmaruri cu mine in fata altarului. Vreau ca totul sa fie perfect in cel mai mic detaliu, iar stresul si gandul asta isi pun sever amprenta pe mine. Abia daca mai pot dormi, iar durerile de cap sunt din ce in ce mai frecvente. Razvan se aseza langa mine si imi trase capul in poala sa, manganindu-mi parul. Am zambit si i-am mangaiat mana si am inchis ochii incercand sa adorm , dar fara vreun succes.

- Pur si simplu nu pot.. Doare ca naiba.

- Mergem la spital?

- E doar o durere de cap, plus ca e miezul noptii. Sigur e de la oboseala, doar ca acum sunt prea obosita ca sa pot adormi. Nu iti fa griji.

- Poate e altceva.

- Cum ar fi?

- O eventuala sarcina? De cealalta ti-ai dat seama abia la 3 luni. Defapt nu tu, ci medicul. - M-am ridicat incet, sprijinindu-ma in coate. O sarcina? Nu prea cred. Adica am folosit protectie mereu si ar fi aproape imposibil.

- Nu cred ca asta e.

- Maine mergem la medic. Daca nu e asta inseamna ca ai ceva. Nu cred faza cu oboseala.

- Tu nu crezi niciodata nimic. - Am spus si am inchis ochii, strangandu-l in brate. Acesta ma ridica, incepand sa urce scarile. Ma aseza usor in pat, punandu-se langa mine si invelindu-ma.

- Dar eu vreau inca un copil... Poate baiat.

- Mary o sa fie geloasa...

- Nu fac diferente, iubire. Acum dormi. - Spuse si inchise lumina, luandu-ma mai apoi din nou in brate. L-am strans puternic si am inchis ochii, incercand sa adorm. Dupa catva timp , nu foarte putin, ochii mei incepura sa se inchida, iar eu sa adorm.

*

Razele soarelui imi luminau fata, facandu-ma sa ma foiesc in asternuturi. M-am intins si am deschis ochii, clipind de cateva ori pentru a inlatura ceata din ei. Locul lui Razvan era gol.. Ma intreb unde o fi. Am dat sa ma ridic din pat, dar usa se deschise, lasandu-l pe Razvan sa intre in camera cu o tava cu mancare.

- Ma gandeam ca inca te simti rau, scumpo. Kim si Ash au scos-o pe Mary in parc, impreuna cu Antony.

- Ma simt mai bine... Cat de ceasul?

- 14:35... Nu am vrut sa te trezesc. Aseara erai mult prea obosita.

- Am dormit prea mult.

- Dar acum trebuie sa mananci, iar mai incolo mergem la spital sa iti faci analizele.

- Nu mai bine fac direct cateva teste?

- Poate ai altceva, asa ca mai bine iti faci analizele. De cand nu le-ai mai facut?

- De cand eram insarcinata.. - Am spus aproape chicotind. Acesta imi aseza tava pe brate si ma saruta scurt pe buze. Am inceput sa mananc omleta asezata frumos pe farfurie, in care se aflau si bucatele mici de legume. Delicios.. Dupa ce am terminat de mancat am asezat tava pe birou si m-am lasat inapoi in pat. - Ce am de facut azi?

- Sa lasi echipa sa se ocupe de organizare si sa te odihnesti. Si sa mergem la medic.

- Dar firma?

- Are cine sa se ocupe. A rezistat atata timp fara mine, poate sa reziste o zi fara tine. - Spuse si se apleca spre mine. L-am luat in brate, strangandu-l puternic.

- Iti plac pisicile?

- Nu.

- Perfect... Mary vrea o pisica si eu sunt alergica la ele. Tu o convingi.. - Acesta incepu sa rada si ma saruta in crestetul capului.

- Dar trebuie sa ii indeplinim toate poftele.

- Fara pisici!

- Cum vrei tu..

*

M-am foit pe scaunul inconfortabil din fata cabinetului... Mai aveam de asteptat inca cateva minute pana la venirea rezultatelor, iar faptul ca Razvan a spus ca e posibil sa fiu insarcinata, mi-a dat o stare de agitatie. Adica as vrea din tot sufletul, dar totul o sa fie mai greu dupa. Firma, Mary, bebelusul, totul... Nu imi vine sa cred ca sunt aproape casatorita si ca am si copil. Adica... Nu m-as fi gandit niciodata ca o sa fiu atat de fericita.

- M Jones. - Striga doctorul. M-am ridicat de pe scaun si am intrat in cabinet.

Aventura de o noapteWhere stories live. Discover now