Capitol 50

4K 175 2
                                    

- Ce se intampla aici? - Se auzi o voce. M-am intors si l-am vazut pe Aiden. - De ce ai tipat?

- A avut un cosmar.. Du-te si termina. Cred ca noi o sa plecam. Trebuie sa ne facem bagajele. - Spuse Razvan, strangandu-ma mai tare in brate. Nu stiu de ce, dar ma simteam ca un copil. Aiden iesi din camera oftand. Se putea vedea pe fata lui ca e obosit.

- De ce ai plecat?

- Nu mai aveam somn. Mai bine mergem acasa sa facem bagajele si mai dormi in avion.

- Vreau sa vorbesc mai intai cu Bonnie.

- Faci ce crezi tu. Du-te si fa-ti un dus daca vrei. Te astept jos. - Spuse acesta, dupa care iesi din camera. Am intrat in baie si m-am privit in oglinda. Aveam ochii rosii, iar parul meu arata ca un cuib de pasari. Am oftat si am inceput sa ma dezbrac. Am dat drumul la apa calda, dupa care am intrat sub jetul de apa. Muschii mi se relaxau sub atingerea picaturilor de apa, dar gandurile inca imi erau la cosmarul de mai inainte. Daca chiar o sa se intample asta? Nu... Mi-am indepartat gandurile de la cosmar si m-am clatit, indeopartand spuma de pe corp, dupa care am iesit in dus, stergandu-ma si imbracandu-ma cu hainele in care fusesem. Mi-am prins parul intr-o coada de cal, dupa care am mers pana in dormitor si mi-am luat dermatograful, eyeliner-ul si rimelul din geanta. Mi-am aplicat un machiaj simplu, dupa care le-am pus la loc si am iesit din camera, indreptandu-ma spre sala in care ma astepta Razvan. L-am vazut stand langa Aiden, explicandu-i ceva. M-am oprit in spatele lui si mi-am pus o mana in jurul sau si m-am ridicat pe varfuri sa-l sarut. Termina propozitia si isi zdrobi buzele de ale mele, punandu-mi o mana dupa ceafa si tragandu-ma mai aproape.

- Hm,hm.. Mai sunt si eu pe aici. - Am auzit vocea lui Aiden si m-am departat de Razvan, zambind inocent. Acesta ma atinti cu privirea, razand de expresia fetei mele.

- Bine.. Faci cum ti-am spus. Noi plecam. - Spuse Razvan si ma arunca peste umarul sau, tinandu-si una dintre maini intentionat pe fundul meu.

- Perversule.. Ia mana de acolo! - Am spus eu, dandu-i cu pumnii in spate,dar se pare ca nu simtea nimic. M-a asezat pe bancheta din spate, dupa care s-a urcat la volan si a pornit masina. - De ce m-ai pus in spate?

- Pentru ca nu aveam chef sa inconjor. - Spuse acesta plictisit si accelera.

*

- De ce m-ai chemat, M? - Intreba Bonnie, in timp ce intra in living.

- Ăă.. Vreau sa spun ca iti accept scuzele si... Voiam sa vorbesc cu tine pentru ca nu stiu daca o sa mai apuc sa fac asta. - Am spus eu, inclestandu-mi degetele si jucandu-ma cu mainile.

- Scuze, dar nu inteleg...

- Avem o misiune si nu stiu daca o sa supravetuiesc, Bonnie.

- Cum? Nu te duce!

- Imposibil.. O sa ma duc.

- Dar.. - Lacrimi i se adunara in coltul ochiului, dand senzatia ca vor cadea imediat.

- Sa nu plangi! Poate o sa ma intorc, dar nu plange.

- Imi promiti ca o sa vii inapoi? - Spuse aceasta si agatandu-si bratele de gatul meu , si punandu-si capul pe umarul meu.

- Nu pot sa iti promit nimic. Acum... Cred ca ar cam trebui sa plecam. Te rog sa nu ma suni! Orice ar fi, nu ma suna si nu incerca sa ma contactezi in nici un fel.

- De ce?

- In primul rand nu o sa am timp sa vorbesc si in al doilea rand mi-ar putea fi ascultat telefonul. Si nu vreau sa risc...

- Bine,bine.. Cand va intoarceti? Daca nu o sa..

- Maxim cateva saptamani.

- O sa imi fie dor de tine. Imi pare asa de rau ca am fost atat de proasta si ca nu am apucat sa petrecem mai mult timp impreuna.

- Si mie de tine.

- Si.. Matt? - Intreba aceasta ezitand putin. Am oftat si am lasat capul in jos.. Daca il iubeste, clar nu va vrea sa auda ce ii voi spune.

- Merge cu noi. Avem nevoie de el si... Nu stiu ce se va intampla. Dar nu incerca sa afli.

- Bine. Vreau sa vorbesc cu el inainte. Unde e?

- Afara cu Razvan.. Cred ca il ajuta cu bagajele.

Aceasta iesi din casa, dar nu inainte sa ma imbratiseze. M-am asezat pe unul dintre scaunele din living, privind in gol. Trebuie sa fiu optimista. Macar acum, daca nu am fost in toata viata mea. Trebuie sa cred ca noi suntem cei mai buni si ca nu o sa ne invinga nimeni. Planul este deja pus in aplicare. Dupa ce o sa facem rost de acte, le depundem la politie si le dam locatia in care ne vom intalni cu Max. Vom fi doar 5 persoane pentru ca sa ne fie usor sa scapam de politie. Clar se va lasa cu o lupta si vom fi depasiti numeric, ceea ce va fi cel mai greu.

- Ce s-a intamplat? - Se auzi vocea lui Razvan aproape de mine. Am clipit de cateva ori si mi-am intors privirea spre el.

- Nimic.. Ma gandeam. Mergem?

- Da... Dar trebuie sa il asteptam pe Matt. Bonnie vrea sa vorbeasca cu el.

- Stiu.- Am spus eu oftand si m-am ridicat de pe scaun, punandu-mi o mana in jurul lui Razvan si mergand la masina. Am urcat in fata, asteptand cateva minute pana a venit si Matt. Parea destul de abatut, dar nu l-am intrebat ce are. Cu siguranta inca nu vrea sa vorbeasca.

*

Mi-am sprijinit capul de umarul lui Razvan, asteptand ca avionul sa decoleze. Urma sa avem un zbor lung. Matt,Aiden si Dominic sunt mai in spate, prinzand doar acolo locuri libere.

- Sper ca o sa supravietuim.

- Nu te mai gandi la asta. Gandeste-te ca o sa scapam si o sa fim fericiti si o sa avem o familie. Sa stii ca vreau multi copii.

- Iti ajung doi.

- Doar atat? Eu ma gandeam la 10..

- Glumesti, nu?

- Nu.. Dar sa fie perechi de gemeni.

- Taci ca esti obosit.. - Am spus eu, iar acesta chicoti.

- Vreau o fata si un baiat. E bine?

- Asa da. A gasit Aiden ceva?

- Numele fisierelor au legatura intre ele.. E un fel de cod. Inca nu a reusit sa descopere, dar se pare ca e un fel de adresa.

- Eram sigura... Era complet sigur ca daca cineva ar fura laptop-ul ar incerca sa sparga parolele tuturor fisierelor.

- Nu e asa prost pe cat pare.

- Chiar crezi ca a facut asta singur? Eu una nu prea cred. Fara Mark sau fara oamenii lui e complet mort. Nu poate face nimic singur.

- Il subestimezi.. Il cunosc de cand eram mici, M. Nu e cel mai bun pe cont propriu, dar in situatii limita se descurca.

- Ma faci sa te leg de ceva si sa te tin inchis pana terminam asta, Razvan.

- Mie unul mi-ar place sa ma legi de pat.. Cu catuse. - Sopti acesta pervers.

- Viseaza.

- Vrei sa-ti amintesc ce am facut la sala de forta?

- Nu!

- Dar de ce iubito? A fost bestial. Chiar tu ai spus-o..

- Ce sa spun. Ai stricat tu totul cu replica aia a ta.

- Proaspat fututa? Dar exact asa erai si aratai, iubito.

- Mai taci.

- Ma scuzati. - Am intors capul si am observat ca era... 

Aventura de o noapteWhere stories live. Discover now