Capitol 44

4K 183 0
                                    

- Sa nu ma intrerupi.. - Spuse aceasta si se aseza pe un scaun. - M-am intalnit cu Max anul trecut dupa o cearta cu parintii mei, pe motiv ca s-au certat cu sora mea doar din vina mea si ca eu am fost cea rea si nu ea. Si i-am spus toate problemele mele si parea ca ma intelege. O perioada de cateva luni imi fusese cel mai bun prieten, iar cu timpul ne-am transformat in prieteni cu beneficii. Si intr-o zi, din pura intamplare am aflat cu ce se ocupa si i-am cerut niste explicatii. Ei bine.. Totul s-a schimbat de atunci. M-a amenintat ca ma omoara daca plec de langa el si daca spun ceva cuiva. Eu nu ma bag in afacerile lui, dar inca ma antreneaza pentru situatii limita.

- Interesant. Si ce ziceai de parintii tai?

- M-am certat cu ei... Acum le pare rau ca s-au certat cu sora mea care in liceu tot cu asta se ocupa. Acum nu mai stiu nimic de ea, dar stiu ca e in oras. Nu ne-am intalnit de cand am venit aici.

- Aha.. Eu trebuie sa plec.

- Sa nu spui nimanui ca ti-am spus asta. Daca afla Max ma omoara.

- Nu spun. Ne vedem diseara.. - Am spus eu si i-am facut din ochi, dupa care am iesit din dormitor. Deci.. Trebuie sa o sechestrez pe ea inainte sa actionam. Cand o sa plec de aici din casa o sa o iau si pe ea cu mine, fie ca vrea, fie ca nu. Dar cel mai posibil o sa vrea sa scape de Max. Daca totul o sa mearga bine o sa pot sa iau nenorocitul ala de laptop din biroul lui si sa plec. Si dupa incepe tot ce e mai greu. O sa fie aproape imposibil sa spargem parolele alea. Cine stie cine i-a facut codurile de securitate. Cu siguranta nu el.


M P.D.V. 

Am mai verificat o data mesajul de la Aiden si am parcat masina in fata clubului la care ne chemase. Razvan inca era suparat ca nu l-am lasat sa conduca, dar Garret a spus clar sa nu faca efort cu el. Am coborat din masina si am mers dupa Razvan, care o luase inainte. L-am prins din urma si i-am luat mana intr-a mea , zambind copilareste. Acesta ofta si o lua inainte, tragandu-ma dupa el. L-am zarit pe Aiden asteptand intr-un colt, asa ca ne-am apropiat de el.

- Sa mergem intr-un separeu. Aici e prea mult zgomot.

- Ok. - Am intrat pe o usa metalica, intr-o sala nu foarte mare in care nu se auzea aproape nimic, decat vibratia puternica a boxelor.

- Ce ai aflat?

- M-am uitat pe inregistrari si se pare ca micul Max e destul de vulnerabil. Si debusolat.. Nu stie de ce nu actionezi. In principiu trebuie sa ii luam laptop-ul si sa ii spargem parolele pana gasim tot ce ne trebuie.

- Si cand o sa fie asta?

- Cu putin noroc saptamana viitoare. Sora ta ma urmareste la orice pas, dar o am la mana, asa ca nu o sa ii spuna lui Max nimic. Sper.. O pregateste pentru situatii limita, deci e posibil sa trebuiasca sa te lupti cu ea. - Spuse acesta, pe un ton putin mai scazut.

- Vreau doar sa ii bag in inchisoare , nu sa-i omor.

- Si daca sora ta ar vrea sa vina de partea noastra? Doar Max o tine sehestrata.. Si mi-a spus ca s-a certat cu parintii tai pentru ca lor le pare rau ca au crezut-o pe ea in copilarie, nu pe tine.

- Nu am de gand sa iert pe nimeni.

- Cum crezi.. Dupa ce iau laptop-ul si pe Jessica, pentru ca nu o pot lasa acolo vin la sediu. E arma secreta a lui Max.. Si nu stiu de cine e antrenata.

- Cand asta?

- In cateva zile. O sa anunt.. Stiu ca saptamana viitoare Max are un transport privat si isi ia doar garzi de corp, deci pe cei din casa. Eu o sa inventez ceva si nu o sa merg si o sa pot lua laptop-ul. Si o sa vorbesc cu Jessica sa vad daca ar vrea sa vina. Daca nu, o iau cu forta.

Aventura de o noapteWhere stories live. Discover now