Capitol 10

7.9K 350 4
                                    

- Scuze.. - Am tresarit si m-am dezlipit de Razvan, privind spre usa, care tocmai se inchidea. Fusese Maya.. M-am ridicat de pe Razvan si l-am privit nervoasa.

- Cine stie ce crede acum Maya!

- Stai calma, pisicuto. Continuam?

- Cat tupeu poti avea! Iesi, acum! - Acesta paru putin nervos si se ridica de pe canapea. - Iesi. - Am mai repetat odata, iar acesta se conforma si iesi nervos din biroul meu. M-am intors si eu la birou, iar un dosar imi atrase atentia. Nu era de al meu, deci il adusese Razvan cand veni in birou. Nu imi amintesc sa fi avut de rezolvat ceva astazi. L-am ridicat si l-am deschis.. Am luat prima foaie din el si am inceput sa citesc. M-am incruntat cand mi-am dat seama despre ce citesc. Transporturi efectuate.. bani bagati in banca.. spargeri.. Ce naiba e asta? Am continuat sa citesc, dar intr-un final le-am trantit pe birou.. In ce naiba esti bagat Razvan? Am luat dosarul in mana si am mers in birou lui. Vorbea la telefon, dar cand am intrat in birou inchisese. S-a incruntat cand vazu dosarul din mana mea. - Ce e asta, Razvan?

- De unde il ai?

- Te-am intrebat ce e asta! Ai lasat-o in biroul meu!

- Nu te intereseaza. Da-o!

- Razvan! Spune ce naiba e asta! - Acesta nu spuse nimic, ci ma privi nervos. - Vrei sa iti spun eu ce e asta? Documente si acte de la niste transporturi efectuate, banci sparte. In ce naiba esti bagat?

- M... Credeam ca tu stii mai bine asta. Chiar vrei s-o auzi din gura mea? - Am oftat si am dat negativ din cap. Nu voiam sa aud asta de la el.. Nu ma asteptam la asa ceva.. Mai ales din partea lui..

- De ce nu mi-ai spus? - Am spus pe o voce stinsa, apropiindu-ma de el. I-am luat mana intr-a mea si l-am privit in ochi. - Sau.. De ce nu vrei sa imi spui? Stiu totul despre asta, Razvan..

- M, asta nu e problema ta. Eu nu o sa iti spun totul despre mine niciodata. Daca vrei.. poti sa pleci acum.

- Nu plec nicaieri! Imi spui acum totul! - Am spus nervoasa si i-am dat drumul la mana.

- Ce sa iti spun? Ca sunt un criminal? O persoana care omoara pentru bani? Sunt un traficant de droguri si de arme! E bine? Te simti mai bine acum ca stii? - Am lasat capul in jos si m-am trantit pe scaunul din fata biroului sau.

- Acum ar trebui sa plec , nu? M-am lovit de trecut.. Dupa ce am crezut ca in sfarsit am scapat de tot ce ma lega de asta, ai aparut tu. Nu am scapat de ceea ce imi era cel mai frica. Mai rau.. Ma simt atrasa de ceea ce ar trebui sa resping. Ironia sortii, nu? - Acesta se puse in genunchi langa mine si imi lua mana intr-a lui.

- Pleaca. Nu vreau sa te bag in asta.. Doar pleaca si nu te mai intoarce niciodata. - O lacrima mi s-a scurs pe obraz, dar nu am facut nici o miscare. Acum ar trebui sa plec.. Sa nu ma lovesc din nou de trecut, de ceea ce am vrut sa scap. Nu pot sa fac asta.

- Nu o sa plec nicaieri. Vreau sa.. Spune-mi de cand te ocupi cu asta.

- De la 18 ani... Sunt seful celei mai puternice gasti care se ocupa cu asta din New York . Max.. E fratele meu.. - Am tresarit si l-am privit uimita. - Si in acelasi timp si cel mai mare dusman al meu.

- Esti la fel ca el, nu?

- Poate... Tu.. Doar pleaca. Cat mai departe de asta, bine? Nu vreau sa te readuc eu in asta.

- O persoana normala ar fugi, nu? Nu vreau sa plec.

- Poftim?

- Cum ai auzit! Nu plec nicaieri... O sa imi continui viata asa cum a fost si pana acum, bine? O sa ramai seful meu si atat. Nu imi pasa ca esti un.. traficant..

- Nu, M. Nu vreau sa te apropii prea mult de mine.

- Adica?

- Nu vreau sa ma iubesti. - Spuse acesta cu un oftat.. Vorbele lui imi schimbara starea de spirit, dar nu am lasat sa se vada asta.

- Nu te iubesc.

*

Am lasat deoparte legumele si m-am sters repede pe maini si m-am dus pana la telefon. Primisem un mesaj.. "Nu vin in seara asta acasa." . Pff.. Iar o sa fiu singura toata seara. M-am intors la taiat legumele, cand se auzi soneria. Am trantit nervoasa cutitul si m-am sters din nou. Cine ar putea fi? M-am grabit la usa si am deschis fara sa vad pe vizor cine e. Un ranjet plin de aroganta ma intampina, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap.

- Ce cauti aici?

- Pe tine. - Spuse acesta si intra in casa , mergand spre living. Am inchis usa si m-am intors inapoi in bucatarie fara sa il bag in seama. M-am reapucat de taiat legumele. Am tresarit cand am simtit doua brate in jurul taliei, dupa care o respiratie fierbinte pe gat.

- Razvan.. Parca astazi imi spuneai sa plec, nu?

- Nu ai vrut, asa ca suporta consecintele. Nu pot sta fara tine, cand stiu ca esti atat de aproape. Te pui singura in pericol.

- Si care e acel pericol?

- Eu. De mine ar trebui sa iti fie cel mai frica. - M-am intors cu fata la el si privindu-l surprinsa.

- Nu mi-e frica de tine. Doar stii.. Ma simt atrasa de ceea ce trebuie sa resping.

- Recunosti ca esti atrasa de mine? - Spuse pe un ton jucaus si veni mai aproape.

- Razvan! Tu doar atat ai inteles din ce am spus?

- Raspunde-mi, pisicuto.

- Razvan.. - Isi trecu buzele peste ale mele, dupa care cobora pe maxilar, dupa care isi lipi buzele de gatul meu. - De ce ai venit aici?

- Imi era dor de tine. - Spuse acesta cu o tenta de ironie in glas, si isi cobora mainile pe coapsele mele. - Si.. Facem ceva in seara asta?

- Nu!

- Mhmm.. Dar eu vreau.. - Spuse si cobora mai jos..

- Razvan, nu!

- De ce nu? Stim amandoi ca vrei asta. Nu te mai opune.. - Ma trase si ma ridica pe masa, punandu-si o mainile de-o parte si de alta a corpului meu. M-am sprijinit in maini si m-am lasat pe spate, privindu-l. M-am dat mai in fata si mi-am dus mainile dupa gatul sau, lasandu-ma incep in jos, pana am reusit sa trec pe sub mana lui si am fugit in dormitor. Am inchis usa, dupa care am incuiat-o si m-am trantit pe pat. Acum nu are decat sa plece, nu? In cateva secunde visele mi-au fost spulberate, deoarece usa s-a trantit brusc de perete. - Chiar crezi ca ma opresti cu o usa incuiata?

- Vrei sa ne jucam? Atunci vino aici! - Facu intocmai si se apropie de pat. L-am apucat de gulerul camasii si l-am trantit pe pat, dupa care m-am urcat peste el.

- Asa mai merge. - Spuse acesta, dupa care imi prinse mainile si se roti, punandu-se peste mine. Asta nu facea parte din plan.

- Razvan.. Ce ai de gand?

- Iubire, o sa te fac sa uiti orice nu rimeaza cu Razvan sau cu "Ah." .. - Spuse acesta pe un ton jucaus si pervers, dupa care imi rupse tricoul. Am inghitit in sec si l-am privit putin nervoasa.

- Ah, aici erai! Ups.. Scuze.. Nu am vazut nimic! - Am auzit o voce dinspre usa, dar Razvan nu se ridicase de pe mine. De ce imi suna asa de cunoscut? Oh, nu!

Aventura de o noapteWhere stories live. Discover now