Capitol 19

6.7K 291 3
                                    

- M! - L-am auzit pe acesta strigand in urma mea, dar m-am indreptat spre bucatarie. Da.. Aveam de gand sa il las acolo... in suferinta.. O merita pe deplin. Am ranjit diavoleste si mi-am scos o sticla de suc de portocale si mi-am turnat intr-un pahar. De sus nu se auzea absolut nimic.. Ciudat.. Dar nu o sa ma duc sa vad ce face. Cu siguranta nu.. Si-o merita pentru toate replicile perverse. Mi-am luat paharul cu suc si m-am dus in living pe canapea, deschizand televizorul si butonand telecomanda. Nimic interesant la televizor.. Ceva ma tot tenta sa merg sus si sa vad ce face, dar m-am abtinut. M-am ridicat de pe canapea si mi-am dus paharul in bucatarie punandu-l in chiuveta. Am simtit o atingere fina pe talie si am tresarit. Nu,nu... 

- Chiar credeai ca nu pot scapa, iubito?

- Cum sa iti spun eu.. Da.. Asta credeam. - Am spus zambind angelic, facand o fata inocenta. Acesta ma privi pervers si se apropie tot mai mult de mine, lipindu-ma brutal de corpul sau. Am inghitit in sec si am incercat sa ma dau mai in spate, dar am atins bufetul. Fir-ar... - Stii... Am putea discuta.

- Despre cum voiai sa ma lasi acolo, scumpo? Eu zic sa discutam in alt mod.. Ce zici?

- Daca ma gandesc mai bine, am uitat sa imi hranesc cainele. Bietul de el.. Trebuie neaparat sa plec.

- Tu nu ai caine. - Spuse acesta cu o tenta de amuzament.

- Am sanse sa scap?

- Cam cate aveam eu sa raman acolo.. Deci nule.. - Am oftat si am incercat sa ma strecor pe sub mana sa, dar nu am reusit. M-a luat pe sus si s-a trantit pe canapea, cu mine deasupra. Mi-a strans fesele in palme, facandu-ma sa imi infing unghiile in umerii sai. Si-a bagat brutal o mana in parul meu si m-a tras mai aproape, sarutandu-ma cu foame. S-a departat de mine, iar o mana i-a alunecat spre interiorul coapsei drepte. Punct sensibil.. Da.. Interiorul coapselor este una dintre zonele mele erogene. Mangaie zona cu pricina facandu-ma sa gem si sa imi afund capul in gatul sau. Ii puteam simti ranjetul diavolesc de pe fata cand imi stranse si fesa stanga in palma. M-am ridicat, atingand din nou punctul sensibil, ceea ce ii cauza un alt geamat. De data asta eu am fost cea care a ranjit.

- Razvan... - I-am soptit numele, in timp ce imi saruta clavicula, dand breteaua sutienului la oparte. Pff.. Iar pierd jocul... Cat de mult ma enerveaza cand face asta!

*

- Am ajuns.. - Spuse acesta iesind din masina. L-am urmat, intrand pe usa metalica a sediului. Pe dinafara nu arata chiar rau, iar inauntru arata superb.. Aproape ca o casa normala, iar incaperile erau destul de mari. Baietii s-au ridicat cand Razvan a intrat in prima sala. Acesta facu un salut scurt si se indrepta spre sala urmatoare.. Pff.. Pistoale.. Din nou.. Ce e drept, la asta mi-am cam pierdut indemanarea. Lua un pistol, nu cred ca la intamplare.. L-am urmat pana in spatele sediului, unde totul era amenajat pentru antrenamente si trageri la tinta.

- Din nou?

- Ultima oara daca te descurci bine.. Vreau sa fii in stare sa omori o persoana.

- Nu vreau sa omor pe nimeni, Razvan.

- Dar va trebui.

- Daca spui tu.. Da odata pistolul. E incarcat? - Acesta dadu afirmativ din cap si mi-l inmana. M-am pus la o distanta destul de mare de tinta, spriinindu-mi piciorul de un suport. Razvan se dadu la o parte, facandu-mi loc spre tinta. Am apasat pe tragaci si am tras de mai multe ori la rand, incercand sa ignor sunetul produs de pistol. Cand s-au terminat gloantele l-am lasat jos, asteptand sa verifice Razvan daca au fost la tinta. - Nu imi place chestia asta.. - Am murmurat eu, stiind ca nu ma aude. Se intoarse inapoi cu un zambet pe fata. - Deci?

- Inafara de unul, toate la tinta. Mai bine decat ma asteptam.. Mai incercam o data?

- Haha.. Nu-ti merge cu zambetul ala, Casanova. Nu mai incercam. Nu mai am nici un chef de antrenamente azi, ok? Deja am avut destule in ultimele doua luni, plus ca nu mi-am pierdut indemanarea.

- Cum vrei...

- Doar atat? M-ai tarat pana aici, la un drum de cateva ore doar ca sa imi incerci modul de a trage cu un pistol? Imi puteai da tu unul si daca te nimeream in cap , aveam un 10 . Nu era mai usor? - Am spus cu o tenta de ironie in glas.

- Nu,scumpo.. Nu ar mai avea cine sa ti-o traga.

- Gaseam altul.

- Dar nu-l iubeai.

- Off.. Doar nu ai de gand sa ma santajezi cu asta de acum incolo, nu?

- Ba da.. - Spuse acesta si ranji. - Mergem in vacanta.

- Poftim?

- Da.. Cum ai auzit.

- Unde?

- Ei bine.. Asta ramane secret. Plecam cand vrei tu..

- Chiar si maine dimineata? - Am intrebat eu zambind. Acesta se apropie si ma saruta pe frunte, strangandu-ma in brate.

- Chiar si acum daca vrei.

*

M-am trantit extenuata in pat.. Urasc sa merg la cumparaturi cu Razvan. E mult mai epuizant decat de obicei.. Bonnie o sa mi-o plateasca pentru asta. A intrat dupa mine in fiecare cabina, iar oamenii ne priveau ciudat de fiecare data cand ieseam, deoarece ori Razvan avea pete de ruj pe fata, ori eu aveam parul in toate directiile.

- Razvan! Nu mai mergi niciodata cu mine la cumparaturi!

- Hei... Si mie care incepea sa imi placa. - Spuse acesta oftand.

- Lasa asta.. De Max ce se mai aude?

- Face planuri.. Crezi ca de ce te tot antrenez? Deja vrea sa si le puna in aplicare. Dar mai are de asteptat cateva saptamani, pentru ca nimeni inafara de mine si pilotul avionului nu stie destinatia.

- Aha.. Si.. Ce are de gand?

- Ne vrea morti.. Pe amandoi. Sa nu-l subestimezi.. E mai inteligent decat pare.

- Serios? Pentru ca pare atat de prost incat nu distinge lumina de intuneric. - Am spus sarcastica. - Stiu la ce ma pot astepta din partea lui, Razvan.. Am petrecut ceva timp alaturi de el. Doar de la el stiu aproape tot.

- Si de la mine, desigur.. Eu fac imbunatatirile.

- Uneori esti asa arogant.

- Dar ma iubesti..

- Da.. Te iubesc.. mult.

- Si eu te iubesc, pitico.

- Mult sau putin?

- Mult e putin spus.

Aventura de o noapteWhere stories live. Discover now