Capitol 12

7.5K 314 0
                                    

- M... S-a intamplat ceva? - Am auzit vocea lui Razvan din spatele meu. - Ce cauti tu aici? - Spuse din nou pe un ton rece, cand il zari pe barbatul din fata mea.

- Nu te bucuri sa ma vezi, fratioare? - Spuse ultimul cuvant in batjocora. - Am venit sa te vizitez.

- Max, tu nu veneai in New York ca sa ma vezi pe mine.

- Ai dreptate.. Avem afaceri de incheiat, Razvan.. Si cred ca M nu va fi o problema in asta, nu?

- Sa nu indraznesti sa o implici in asta din nou, Max!

- Da.. Defapt o vrei pentru tine, nu? Ce sa spun.. Se pricipe tipa, plus ca e si buna.

- Sunt si eu aici. Si ce vrea sa spuna prin "ma vrei pentru tine".

- Nu stii? Te vrea de partea lui. Pentru el si afacerile lui, asa cum erai pentru mine acum cativa ani.

- Are dreptate, Razvan?

- Vorbim alta data, M. Pana la urma.. Nu mi-ai spus ce vrei. Noi doi nu suntem parteneri si nici nu vom fi vreodata, Max.

- De ce esti atat de pesimist? Mda... Stiu asta... Dar daca o ai pe ea, asta nu inseamna ca vei fi mai bun ca mine. Acum.. Scuza-ma, dar cum am spus.. Am venit aici pentru afaceri. - Spuse acesta si pleca. Inca eram bulversata.. De asta ma voia Razvan langa el? Voia sa ma bage din nou in chestiile alea tampite.

- Razvan.. Spunea adevarul? Vrei sa.. De asta.. - Nu imi gaseam cuvintele, dar se pare ca intelesese ce voiam sa spun.

- Da.. Vreau sa te implic in afacerea mea, M. Asta daca vrei si tu, desigur. Nu imi da un raspuns acum , o sa te las sa te gandesti.

- Dar..

- Ce ti-am spus?

- Sa nu iti dau un raspuns acum, dar nu o sa ma gandesc. Nu vreau sa ma mai implic in chestia asta.

- Si cand Max o sa vina dupa tine si o sa te ia cu forta, tot nu o sa ma vrei pe mine in locul lui? - Avea dreptate, dar.. Nu voiam... Nu mai voiam nimic legat de asta, dar totusi, stau jumatate din zi , sau mai mult, cu un barbat care se ocupa cu asta. Ironia sortii, nu? Trecutul mereu o sa te urmareasca.. Prost a fost cel care a spus ca "Trecutul ramane trecut". Nu.. El o sa te urmareasca toata viata, si odata ce ai facut ceva, poate nu mai ai a doua sansa. Eu o am.. A doua sansa in ce? A doua sansa pentru a reusi sa omor un om?

*

- Auci.. - Am spus, dupa care am bufnit in ras. Ma izbisem de peretele clubului. Razvan ma privea sceptic, dand negativ din cap.

- Doar am spus ca nu te lasi sa te mai imbeti. Hai.. Te duc acasa.

- La tine? - Am spus si m-am apropiat de el, inconjurandu-i gatul cu mainile, clatinandu-ma putin. Al naibii fi tu Razvan, cu ochii tai verzi. O sa ma omori intr-o zi..

- Nu, pisicuto. La tine..

- Nuu.. Eu vreau la tine.. - Am spus si l-am sarutat scurt pe buze, luandu-i buza inferioara intre dinti. Acesta a gemut incet si si-a pus mainile pe soldurile mele.

- M... Nu te juca cu focul. E posibil sa te arzi, scumpete.

- Mhmm.. Atunci vreau sa ma ard. - Am spus pe un ton senzual si mi-am infipt unghiile in umerii sai. Acesta a scos un marai gutural si m-a privit din nou in ochi.

- O sa iti para rau maine.

- Simti ca imi pasa?

- In momentul asta nu.

- Asa spuneam si eu. Mergem? - Am spus, in timp ce ii descheiam un nasture de la camasa.

*

Capul meu.. Sa-mi bag.. Stai ca n-am ce. Nu mai gandesc limpede.. Mai nou ma cert cu mine insami. M-am intors in cealalta parte, stand ghemuita in bratele cuiva. Mhmm.. L-am strans mai tare in brate. Stai putin! Ce cauta o persoana in patul meu? Oh, nu! Nu din nou.. Am ridicat capul, in ciuda faptului ca ma durea ingrozitor si l-am zarit pe Razvan dormind. Off.. Din nou.. Bun.. De data asta chiar eram inconstienta, asa ca ..

- Te-ai trezit pisicuto?

- Nu.. Ti se pare.

- Mda.. Ti-am spus eu..

- Scumpule, daca ai uitat.. Nu stiu ce mi-ai spus pentru ca eram beata, sau ai uitat?

- N-am uitat, dar imi place cand esti beata. Nu mai esti o pisica, ci o leoaica. - Spus acesta si imi facu cu ochiul, dupa care se ridica din pat. Mi-am dus mainile la ochi, dupa care mi-am bagat capul in perna. - Oh, haide.. Nu e ceva ce nu ai vazut.

- Eram beata.. Tigrule.. - Acesta pufni in ras. Nu mi-am scos capul din perna, dar peste vreo doua minute am simtit o greutate pe picioare. - Idiotule! O sa imi rupi picioarele.

- Eh.. Asta e..

Mi-am scos capul din perna si l-am privit nervoasa. Privirea mi s-a atintit spre usa, unde statea...

Aventura de o noapteWhere stories live. Discover now