Capitol 62

3.5K 178 1
                                    

M-am trezit buimaca, sarind din pat din cauza micilor tipete ale lui Mary. Mi-am infasurat un halat in jurul meu si am iesit usor din camera si inchizand usa dupa mine. Am intrat in camera Anne-Mariei , aplecandu-ma si luand-o in brate. A incetat sa planga si a scos un chitait fericit. Am zambit si eu si m-am intors inapoi in camera, asezand-o intre mine si Razvan, facandu-i semn sa faca liniste.

- Tati... - Spuse incet, punandu-si mana pe bratul lui Razvan.

- Shh... Tati doarme , scumpo. - Am spus eu incet, luand-o in brate, in asa fel incat doar sa-l poata privi. Ma simt atat de fericita si implinita..

Nu imi vine sa cred ca dupa aproximativ doi ani a venit inapoi... Inca sunt pur si simplu buimaca de tot ce s-a intamplat, dar macar stiu ca e realitate si nu e unul dintre multele mele vise. Razvan isi misca incet mana, asezand-o pe piciorul meu. Am zambit si am asezat-o pe Mary langa el, aceasta urcandu-se in bratele sale. Am zambit larg cand am vazut ca o strange in brate si deschide ochii.

- Neata! - Spuse si se intinse sa ma sarute scurt, dupa care o saruta si pe Mary pe frunte. Aceasta zambi, dand cu palma in abdomenul sau gol.

- Tati! - Tipa deodata destul de tare pe un ton hazliu. Acesta rase si ii lua mana, sarutand-o.

- Ce facem astazi? - Intreba Razvan cu o voce ragusita, care suna mai mult sexy.

- In primul rand eu trebuie sa ajung la firma.

- Si crezi ca te las? Cand ne intoarcem in New York?

- Chiar trebuie sa ne intoarcem?

- Eu trebuie sa ma intorc la firma si la sediu. Si singura aici nu te las, sa stii.

- Oricum nu am de gand sa stau fara tine. Dar cu firma mea?

- O poti controla si de la distanta si vii aici doar cand e necesar. - Spune si isi pune o mana pe coapsa mea si se apleaca sa ma sarute, dar Mary scoate un tipat frustrat si incepe sa-l loveasca incet cu palmele. Acesta incepe sa rada, indepartandu-se de mine si sarutand-o pe obraji. Aceasta imi arunca o privire mai mult gen "Ciuda!" si se intinse pe abdomenul sau. Stie cam multe pentru o fetita de numai un an. In scurt timp inchise ochii, adormind din nou. Razvan zambi si o aseza in pat langa el, dupa care se intoarse spre mine. Ranji si isi izbi buzele de ale mele, desfacand incet halatul. Mi-am pus mainile pe pectoralii sai si l-am impins la locul sau, legandu-mi din nou halatul in jurul taliei.

- Avem si altceva de facut, Domnule T. - Acesta ofta si se aseza in pat, inchizand ochii. Mi-am dat ochii peste cap, ridicandu-ma si mergand spre baie.

*

Dupa cateva ore de lucru am iesit din firma, urcand grabita in masina si mergand spre casa. Razvan imi promisese ca o sa aiba el grija de Mary, dar nu m-as mira daca mi-ar da foc la casa sau la bucatarie in cel mai bun caz. Dupa cateva minute am intrat in casa, lasandu-mi geaca in cuier si intrand fara sa ma descalt. Razvan statea pe canapea, tinand-o pe Mary in poala si jucandu-se cu ea.

- Hei! - Am spus si m-am trantit pe canapea langa ei. Mary isi intoarse privirea spre mine si chitai.

- Am cumparat bilete pentru saptamana viitoare.

- Ok. Mi-o dai? - Am spus facand semn spre Mary. Se incrunta si o ridica in brate, fugind cu ea spre scari. - Nu-i corect! - Am spus aruncandu-mi pantofii prin living si fugind dupa ei. Am intrat in camera inainte sa incuie usa si i-am smuls-o din brate. Aceasta incepu sa rada... Am sarutat-o pe frunte si m-am trantit in pat.

- Cum a fost la servici?

- Plictisitor..

- Nu vrei sa te bine-dispun? - Spuse si dadu din sprancene... Am ras, lasandu-ma pe spate si asezand-o pe Mary langa mine.

- Nu acum. Abia astept sa vad ce o sa faci atunci cand o sa avem mai multi.

- Angajez bona si cumparam un apartament separat si o sa ti-o trag acolo de cate ori am chef.

- Perversule...

- O spui de parca acum ai descoperit-o.

- Hei! De aproape 2 ani nu mi-a mai facut nimeni astfel de comentarii.

- Si ala de ieri?

- Parintii mei vor ca eu sa ma casatoresc cu el, dar pur si simplu nu imi pasa. E doar un obsedat... La inceput era de treaba si eram prieteni si treptat a inceput sa imi spuna ca ma iubeste, parintii ii cantau in struna sa spunem asa si dupa a inceput sa controleze tot ce fac.

- Vrei sa ma ocup eu de el? - Spune cu un ranjet destul de sadic pe fata, pocnindu-si articulatiile degetelor.

- Nu e nevoie, momentan.

- Daca spui tu...

- Kim a trecut pe aici?

- Cred ca inca e in stare de soc dupa ziua de ieri, deci nu. Dupa cum o cunosc eu, in cateva ore o sa fie la usa.

- Daca spui tu...

Aventura de o noapteKde žijí příběhy. Začni objevovat