Capitol 34

4.4K 203 0
                                    

- Am eu o idee.. - Spuse o alta persoana care aparu in camera. Matt.. Mi-am intors privirea spre el. Cum a intrat in casa daca nu are cheile de la intrare? Ah.. Am uitat ca Razvan are angajati.

- Uimeste-ma, geniule. - I-am spus eu, batand cu unghiile in partea din lemn a scaunului.

- Pai.. Nu stiu cum sa ia legatura cu Max, dar dupa ce o ia sa ii spuna ca nu il suporta pe Razvan si ca are documente incriminatorii asupra lui.

- Da.. Parca nu mai esti asa de idiot. - I-am spus eu, dupa care m-am intors spre Razvan care se gandea .

- Da.. Matt vorbeste cu Aiden. De poimaine punem planul in aplicare.. Zii sa faca tot posibilul sa ii castige increderea. Sa faca ce stie el mai bine. Eu trebuie sa plec la firma.

- Bine. - Spuse Matt dupa care iesi din incapere.

- Nu ti se pare ca stai cam mult in ultima vreme la birou? - L-am intrebat eu, pe un ton acuzator. Acesta chicoti si veni langa mine, sarutandu-ma pe funte.

- Iubito.. Vreau sa pun din nou firma pe picioare. Nu m-am ocupat mult timp de ea si a coborat cateva locuri pe piata. Trebuie sa ajung din nou pe primul loc, intelegi? Plus ca nu vreau sa banuiasca nimeni ca m-as ocupa de altceva. Nu am nevoie de jurnalisti pe la poarta in fiecare dimineata.

- Cum spui tu. Dar eu tot o sa o concediez pe secretara aia. - Am spus eu si am iesit din incapere, indreptandu-ma spre usa de la intrare.

*

Am pasit pe coridorul lung care ducea spre biroul lui Razvan. M-am oprit in fata biroului secretarei, deschizand usa. Nu era nici urma de ea pe acolo.. Am inghitit in sec si m-am indreptat spre biroul lui Razvan. Am deschis usa si am intrat.. Tot ce am vazut a fost mana lui Razvan la baza spatelui secretarei sale, imbracata mult prea sumar.. Sau mai bine spus, dezbracata, pentru ca rochia de pe ea nu acoperea mare lucru .

- Hm,hm.. - Mi-am dres eu glasul, iar Razvan isi intoarse privirea spre mine si zambi. Tasha iesi din birou, iar eu continuam sa il privesc furioasa. Prin faptul ca ea nu il atinge pe el, cred ca iesea si faptul ca nici el nu are voie sa o atinga.

- S-a intamplat ceva, iubito? - Spuse acesta, vizibil debusolat cand imi vazu fata crispata.

- Asta cred ca ar trebui sa imi spui tu. Nu crezi?

- Ce am facut?

- Ce cauta mana ta pe curva aia? - I-am spus eu raspicat , facand cativa pasi spre el.

- Poftim?

- Cand am intrat in birou, mana ta era la baza spatelui ei. Cand am spus ca nu are voie sa te atinga, ma asteptam sa intelegi ca nici tu nu ai voie sa o atingi!

- Iubito..

- Nu imi spune asa!

- M, termina! A fost doar un gest nesemnificativ. O conduceam spre usa!

- Doar ti-am spus sa o concediezi! Pana tarfa asta nu dispare de aici, cu mine nu ai ce vorbi!

- M! - Striga acesta, dar eu am iesit pe usa si am trantit-o in urma mea.


Razvan  ~P.D.V~

Off.. Cat de complicata poate fi. Nu am pe cine sa angajez ca secretara, plus ca Tasha se descurca excelent. De ce nu vrea sa inteleaga ca nu e nimic intre mine si ea . Nu e atat de usor sa ma duc la Tasha si sa o concediez pur si simplu.. Nu sunt asa idiot, plus ca nu a gresit cu nimic, inafara faptului ca se da la mine de cand am angajat-o. Oare de ce e atat de incapatanata ? Nu putea fi si ea o fata normala? Nu.. A trebuit sa ma indragostesc de cea mai incapatanata, irascibila si intepata dintre ele. Poate asta m-a atras la ea.. Felul ei de-a fi.. Nu se lasa calcata in picioare pentru nimic in lume si stiu ca pana la urma tot va trebui sa o dau pe Tasha afara. Mi-am luat telefonul si am apelat-o pe M, dar imi inchisese.

- La dracu'! - Am format numarul lui Kim si am apelat-o.

Convorbire telefonica: 

"Da, Razvan.."

" Poti sa o suni pe M sa va intalniti undeva? Ne-am cam certat si acum nu imi raspunde la telefon si o cred in stare de orice."

"Ce ai mai facut?"

" Problema cu Tasha. M-a pus sa o concediez.."

"Concediaz-o.. Si asa nu imi place tipa."

"Bine,bine.. Tu vorbeste cu M. Dupa ce va intalniti trimite-mi mesaj cu locul in care sunteti."

"De ce as face asta?"

" Pentru ca sunt fratele tau si pentru ca stii ca o iubesc pe M. Acum taci si fa ce ti-am spus. " Am spus eu si am inchis telefonul.

Am iesit din birou, indreptandu-ma spre biroul Tashei. Bun.. Trebuie sa o concediez in cel mai subtil mod. Off.. Ce ma pui tu sa fac, M!

- S-a intamplat ceva, Domnule T? - Spuse Tasha pe o voce pitigaiata, ridicandu-se de pe scaun. Oare asta nu mai are haine pe acasa?

- Da.. Poti sa incepi sa iti strangi lucrurile. Esti concediata.

- Poftim? - Sari aceasta ca arsa si se indrepta spre mine.

- Cum ai auzit. Acum scuza-ma, am si alte treburi de facut. Pana maine sa eliberezi biroul.

- Dar..

- Nici un dar. Nu ma fa sa repet! - Am spus eu, dupa care am mers in birou si mi-am luat telefonul si sacoul, dupa care am plecat de la firma.

M ~P.D.V.~

- Si.. De ce v-ati certat? - Intreba Kim in timp ce scria un mesaj. Lui Ashton presupun.. Si mai spune ca nu se iubesc. Nu.. Cuvantul asta imi aduce aminte de Razvan , deci nu o sa-l mai folosesc.

- Cand am intrat in biroul lui avea pana pe secretara aia.. Si nu are voie sa o atinga. Aia ar sari pe el cu orice ocazie.

- Haide, M. Ar trebui sa ai mai multa incredere in el.

- Nu e asa usor.. Adica.. stiu ca nu m-ar insela, dar pur si simplu nu imi place sa atinga si alte femei.

- Doar nu a facut nimic cu ea, M! Esti geloasa..

- Nu sunt.

- Ba esti.

- Cum spui tu. - Mi-am intors privirea prin restaurant si am ramas masca. La una dintre mese se afla Bonnie , impreuna cu Jessica, sora mea.

- S-a intamplat ceva?

- Ah.. Nu, nimic. - Am spus eu, inca tinandu-mi privirea spre cele doua care parca se cunoasteau de o viata. M-am incruntat si mi-am intors privirea spre Bonnie care se uita si ea spre masa aceea.

- Cine sunt? Tipa aia seamana izbitor cu tine.

- Da.. E sora mea.. Impreuna cu o fosta prietena. - I-am spus eu pe o voce stinsa. Am simtit o mana pe umar si am tresarit. Razvan.. - Ce cauti aici?

- Vreau sa vorbim.

- Mai intai trebuie sa vezi ceva.

- Ce? - Mi-am intors din nou privirea spre masa aceea, dar nu mai era nimeni. - Unde au plecat?

- Cine?

- Bonnie si Jessica.. Erau acolo la masa.

- Esti sigura?

- Da! Intreab-o si pe Kim.

- Cum spui tu..

- Ai concediat-o?

- Da.

- Bine.. Acum sa mergem. Scuze ca te las Kim, dar avem ceva de vorbit.

Aventura de o noapteWhere stories live. Discover now