Capitol 15

7.2K 290 0
                                    

- Sa te vad. - Am spus pe un ton provocator, muscandu-mi buza inferioara.

- Nu-ti mai musca buza, iubire.. Asta e treaba mea. - Spuse si urca o mana de pe coapsa mea, pe spate, trasand linii fine cu degetele. Ce naiba fac eu aici? De ce il provoc? O mana inca i se afla impleticita in parul meu, tinandu-mi fata mult prea aproape de a lui. Imi lua buza de jos intre dinti si o musca destul de tare, incat sa simt gustul sangelui in gura. Am scos un sunet care semana cu un marai nervos.. Huh.. Sunt mai rau ca un caine. I-am luat mana din parul meu , dupa care i-am dat tricoul jos. Am ranjit admirativ la vederea abdomenului bine lucrat, si mi-am trecut unghiile peste el. - Ai de gand sa salivezi in continuare , pisicuto? Sau ma lasi sa imi fac treaba?

- Tu nu o sa faci nimic... - I-am spus si m-am tras mai in fata, trecandu-mi buzele peste ale lui. Nu a facut nici o miscare, ci imi privea cu foame buzele. L-am sarutat in coltul gurii, dupa care am trecut in jos, spre maxilar, dupa care spre gat. L-am muscat la baza gatului, lasandu-i un semn rosu, care presupun ca nu va trece prea curand.

- Putem sa trecem la lucruri mai interesante? - Spuse acesta.. M-am ridicat si l-am privit in ochi. L-am sarutat suav pe buze si i-am dat drumul la maini, pe care nu stiu cand le-am luat ostatice. O mana s-a dus in parul meu, tragandu-ma mai aproape de el, iar cealalta se juca pe coapsa mea. A transformat sarutul intr-unul salbatic, fara pic de blandete. I-am desfacut cureaua blugilor, dupa care si fermoarul, lasandu-i sa cada in jos putin.

- Calvin Klein? - Am spus pe un ton provocator, la vederea boxerilor.

- Aham.. Vrei sa trecem odata la actiune? - Spuse acesta pe un ton chinuit si imi decheie sutienul. M-am ridicat de pe el si m-am mutat pe bancheta din spate. Acesta ridica o spranceana si veni dupa mine, dupa care ma trase in poala lui, dar nu inainte sa imi dea jos pantalonii. I-am prins mainile, tinandu-le strans pe langa corpul sau. - Ce faci?

- Iti tin mainile.

- Vad si eu, dulceata. Dar de ce?

- Imi place sa te chinui.

- Eu spun sa imi dai drumul de bunavoie, ca sa nu fie mai rau dupa.

- Si ce o sa faci, ma rog?

- Data trecuta nu am reusit, dar de data asta jur ca nu mai spui absolut nimic inafara de Razvan.

- Nu mai spune. - In secunda urmatoare si-a scos mainile din stransoarea mea si m-a trantit pe spate , asezandu-se peste mine. - Hei! Nu e corect!

- E foarte corect, pisicuta . Tu vrei sa ne jucam, nu? Promit ca o sa fie pe masura asteptarilor. - Spuse acesta si imi trase lenjeria intima de pe mine. Pff.. Si totul trebuia sa fie doar un joc, nu sa se ajunga la asta. Barbatul asta are un impact prea mare asupra mea.

*

- Am ajuns. - Spuse acesta si cobora din masina. Am deschis portiera si am coborat din masina.. Sa-mi bag.. Auci.. Bun, de data asta nu a mai fost chiar asa de bland si inca doare putin. - Vii azi?

- Nu scumpete.. Te injur in gand.

- Ti-am spus ca nu o sa fiu bland, pisicuto.

- Dar nici in halul asta! Idiotule.. Sa te duci dracu'!

- De acolo vin. - Spuse acesta amuzat si ma ridica in brate, in stilul miresei. Nu am comentat pentru ca ma durea daca mergeam. Pff.. Jur ca nu o sa-l mai las sa ma atinga niciodata. Ma simt ca o curva.. Folosita de cate ori are el nevoie... Dar totusi.. Eu nu ma opun. Ma simt groaznic pentru ca de fiecare data imi place si ma duce pe culmile placerii. De asta il urasc si ma urasc. Barbatul asta pur si simplu ma face sa nu mai gandesc normal. S-a oprit brusc, asa ca mi-am intors capul ca sa vad ce se intampla. In fata mea statea Matt, cu o privire destul de iritata.

- Unde mama naibii ai umblat? Ai plecat cu o ora inaintea mea si ai ajuns cu doua ore mai tarziu.

- Scuze, Matt, dar a intervenit ceva pe drum. - Spuse acesta si ranji.

- Matt e implicat si el in asta?

- Da.

- Lasa-ma jos. - Acesta ma lasa jos, iar eu mi-am pus nervoasa mainile in san. L-am impins pe Matt cu un deget in abdomen, privindu-l amenintatoare. - Daca pateste Bonnie ceva din vina ta, fii sigur ca vei fi prima persoana pe care am omorat-o vreodata!

- Usor.. Razvan, i-ati pisicuta de aici. Doar nu vrei sa sara pe mine, nu?

- In momentul de fata nu prea poate. - Spuse Razvan si izbucni in ras, dupa care ma arunca peste umarul sau.

- Lasa-ma jos, Razvan! O sa te bat de nu te vezi daca nu iti iei mainile de pe fundul meu si nu ma lasi jos!

- Nu.. Oricum nu prea ai sanse sa faci vreo ceva in urmatoarea ora. Data viitoare nu mai fi nici tu asa salbatica.

- Eu am fost cea salbatica? - Am intrebat uimita de comportamentul sau de idiot arogant. Pff.. In momentul asta ma urasc. Desi ma doare ca naiba, mi-a placut. Ei bine, macar atat recunosc. I-am dat cu pumnii in spate, in speranta ca ma va lasa jos.

- Tu esti asa mereu, pisicuto. - Spuse si ma tranti pe un pat moale, dupa care isi scoase tricou si se tranti langa mine. M-am sprijinit in coate si l-am privit. Avea ochii inchisi. Cat de frumos poate sa fie barbatul asta? Mi-am dus o mana si i-am trasat linia maxilarului. Acesta deschise ochii si ma privi oarecum uimit de gestul meu.

- Imi place mai mult cand dormi. - Am spus bosumflata si m-am trantit pe spate. Se sprijini intr-un cot, stand pe o parte, iar o mana o tinea pe obrazul meu. Se apleca si ma saruta pe frunte.

- Esti frumoasa.. - Imi spuse acesta, dar eu eram pierduta in ochii lui verzi si patrunzatori.

- Multumesc.

- Vrei sa dormi?

- Nu sunt obosita.. Vreau sa vad tot sediul. - Am spus ridicandu-ma si eu in coate, stand cu fata la cativa centimetri de a lui.

- Ma duc sa fac un dus, dupa care mergem. Cred ca inca mai am sange pe spate. - Spuse si se indrepta spre baie. Ei bine.. Nu sunt singura cu dureri de pe aici. M-am intins pe spate si am inchis ochii.

Am simtit o respiratie fierbinte pe gat, asa ca am deschis lenesa ochii. Cred ca adormisem mai mult ca sigur.. Razvan statea deasupra mea, in pozitie de flotare, cu capul afundat in gatul meu. L-am impins, dar nu s-a clintit , ci si-a ridicat capul, sarutandu-mi pe obraz.

- Nu te-as fi trezit, dar trebuie sa plecam.

- Mhmm.. Dar nu am vazut sediul..

- Venim duminica, bine?

- Ok, hai.. Nu mai ai nimic de rezolvat pe aici?

- Nu..Stai sa ma imbrac si plecam. - Privirea mi-a coborat pe corpul sau. Purta doar o pereche de boxeri negri, iar parul ii era ciufulit.

- De ce esti dezbracat?

- Am dormit si eu cu tine dupa ce am terminat cam tot ce aveam de facut pe aici.

- Cat e ceasul?

- E 19:48 , de ce?

- De ce m-ai lasat sa dorm atat? Cu siguranta nu o sa mai dorm in noaptea asta.

- Se rezolva.. - Spuse acesta si ranji. M-am ridicat din pat si am iesit pe usa inaintea lui. Trecu inaintea mea, asa ca l-am urmat pana am ajuns intr-o sala destul de mare, unde se aflau seife pe pereti, cateva calculatoare destul de performante si cateva arme pe niste mese. - Matt a plecat?

- Da. - I-a raspuns un barbat destul de tanar, cu un corp musculos.

- Bine.. Plec si eu.

- Sefu' ! A aparut o problema, nu puteti pleca. - Spuse un tanar care tocmai intra pe usa.

- O problema? Ce s-a intamplat?

- ....

Aventura de o noapteWhere stories live. Discover now