Capitol 24

5.7K 246 3
                                    

Am mers in spatele sediului, unde era terenul pentru antrenamente. Mi-am dat bluza jos, ramanand intr-un maiou negru si stramt. Acesta ramase pe loc, privindu-ma oarecum ciudat.

- M... Nu pot sa dau intr-o fata, sa stii. - Spuse acesta si isi trecu o mana prin par. Sincer.. Ma asteptam la asta. Eu doar am ranjit diavoleste si m-am apropiat de el.

- Pacat Matt... Eu nu am nici o retinere. - Am spus si m-am intors pe un picior si l-am lovit cu celalalt in stomac. Fusese luat prin surpridere, asa ca se clatina putin, dar nu cazu. - Sper ca Bonnie nu o sa se supere daca iti fac un machiaj semi-permanent. - Am spus eu si am sarit pe el, lovindu-l cu pumnul in fata.

- Scumpo.. Imi pare rau ca te intrerup, dar trebuie sa plecam. - Spuse Razvan apucanduu-ma de talie si ridicandu-ma de pe Matt.

- Dar nu am terminat cu el! - M-am impotrivit eu incercand sa scap din stransoarea lui, dar acesta ma arunca peste umar si ma duse spre masina, aruncandu-ma pe bancheta din spate. M-am incruntat, dar el a deschis usa inainte sa fac vreo miscare. - Razvan! Nu vreau in spate.

- O sa stai acolo, pentru ca nu vreau sa te mai holbezi la mine si sa fiu nevoit sa fac si opriri..daca ma intelegi. - Spuse acesta si ranji. Lasa ca vezi tu, Razvan! M-am lasat pe spate si am privit pe geam. Razvan mergea destul de repede si aproape eram pe autostrada. O sa astept pana iesim pe un drum laturalnic. Mi-am muscat buza ca sa nu chicotesc. Mhmm.. Cred ca o sa mananc mai des banane de acum. Vad ca lui Razvan chiar ii place.. - Stai bine in spate?

- Nici nu iti imaginezi. Off.. Dar nu e vina mea ca tu interpretezi absolut tot gresit!

- Dar ma excita orice miscare pe care o faci, scumpo. Asa ca e mai bine sa stai acolo.

- Esti un idiot..

- Mi-ai mai spus asta.

- Stiu.. Ti-am reamintit in caz ca uitasei. - Am spus eu plictisita, privind din nou pe geam. Inca putin si ieseam de pe autostrada. In cateva minute Razvan coti la dreapta , pe un drum laturalnic si putin intunecat. Perfect. M-am ridicat in genunchi si m-am sprijinit cu mainile de scaunul sau, dupa care le-am pus pe umerii sai masand usor.

- M... Ce crezi ca faci? - Spuse acesta , incetinind putin. Am coborat spre pectoralii sai, mai apoi spre abdomen, dupa care spre cureaua blugilor.

- Nimic , iubitule.. Tu fii atent la drum. Sa stii.. Chiar ai avut o idee excelenta. Ma descurc mult mai bine de aici din spate. - Am spus eu pe un ton usor senzual, dupa care m-am aplecat si i-am muscat lobul urechii, dandu-i un sarut scurt pe gat, mai apoi.

- M, inceteaza!

- Nu, iubitule.. Ti-am spus sa fii atent la drum. Nu vreau sa facem nici un accident.

- Stii ca nu ma pot concentra daca mai continui, nu? - Nu am spus nimic, ci l-am muscat usor la baza gatului. Acesta gemu si puse o frana brusca.

- Ce crezi ca faci?

- O oprire, scumpo. - Spuse acesta si veni in spate.

- Sa nu indraznesti! - Am spus eu , incercand sa ma ridic de pe bancheta din spate, dar acesta deja ma apucase strans de maini si ma trase peste el. - Razvan... Da-mi drumul.

- Nu, iubito. Stii.. Daca te joci cu focul, e posibil sa te arzi.

- Dar e vina ta! Tu m-ai pus sa stau in spate! - Am spus eu, dar acesta nu spuse nimic, ci isi puse o mana pe spatele meu, tinandu-ma lipita de el.

- Hai sa mergem acasa. Nu mai am de gand sa fac nimic intr-o masina. - Am spus eu ridicandu-ma si mergand la volan. Am intors cheia si am pornit masina, plecand in tromba. Vreau sa ajung cat mai repede acasa. - Poti sa stai in spate.

Aventura de o noapteWhere stories live. Discover now