Capitol 65

3.6K 169 1
                                    

- Citeste ce scrie pe el. - Spuse putin amuzat. Am citit si am clacat. Scria "Vrei sa fii sotia mea?" . Mi-am pus mainile pe marginea piscinei si l-am privit in ochi.

- Da,da,da,da,da!!! - Am tipat eu, tragandu-l spre mine. Acesta cazu in apa si incepu sa rada. Nu avu timp sa ia o gura de aer pentru ca l-am sarutat.

- Te iubesc.

- Si eu te iubesc enorm. Mult,mult,mult de tot! - M-a ridicat in brate, descheind de la spate fermoarul rochiei. Mi-am unit buzele cu ale lui, miscandu-le la unison. Mi-am trecut o mana prin parul sau, tragandu-l mai aproape.

- Nu aici, scumpo. - Spuse plimbandu-si mainile pe spatele meu ud. L-am privit in ochi si m-am aplecat si l-am sarutat pe frunte.

- Ok.

*

Mainile sale se plimbau incet pe corpul meu ud, transmitandu-mi mii de senzatii. Mi-am arcuit incet spatele, inclestandu-mi mainile in parul sau si tragandu-l spre buzele mele. Se apleca incet spre fata mea, sarutandu-mi obrajii, maxilarul, mai apoi buzele. Sarutul era atat de pasional si tandru... Ceea ce nu e obisnuit la el. Se opri, ridicandu-se putin. Privirile ni s-au intersectat, iar tot ce puteam vedea erau acei ochi verzi patrunzatori, plini de pasiune si dorinta. Am zambit si mi-am trecut buricele degetelor peste chipul sau. Acesta isi lasa capul in palma mea, inchizand ochii.

- Te iubesc. - Sopti si imi saruta interiorul palmei.

- Te iubesc. - Am soptit inapoi, tragandu-l peste mine si punandu-mi mainile pe spatele sau. Am miscat incet in sus una dintre maini, inconjurandu-i gatul si tragandu-l mai aproape . L-am sarutat scurt pe buze, apoi mi-am trecut buzele peste maxilarul sau, ajungand la gat. Am sarutat incet portiunea de piele, lasand urme umede si fierbinti. Ardeam in bratele sale, asteptand sa ma stinga. Focul mistuitor din interiorul meu nu se potolea, iar aceste mici atingeri pasionale il faceau sa creasca, sa arda...

Palma sa se plimba incet pe coapsa mea goala, intaratand focul din interior. Mi-am trecut degetele peste buzele sale rosii si aproape umflate, dar perfecte . L-am sarutat in coltul gurii, plimbandu-mi respiratia ferbinte pe obrazul sau. Isi cobora buzele spre gatul meu, lasand o dara umeda cu limba, dupa care cobora spre sani. Palma sa se potrivi peste unul dintre ei, strangand incet, facandu-ma sa gem. Isi trecu buzele umede peste celalalt, avand grija ca respiratia sa fierbinte sa se loveasca de pielea mea sensibila. Mici oftaturi si gemete de placere imi scapau printre buze, rasunand si pierzandu-se in camera in care ne aflam doar noi doi. Am apucat asternutul din satin rosu, strangand intre degete.

Vreau sa ii simt buzele peste ale mele... I-am apucat fata intre palme si l-am sarutat, dar ma lasa din nou pe spate, asezandu-mi mainile dupa gatul sau, in timp ce buzele sale se jucau pe sanii mei. I-am zgariat incet umerii, arcuindu-mi spatele, abdomenul meu lipindu-se perfect de al sau. Mi-am muscat buza inferioara, strangand-o puternic intre dinti, o picatura de sange prelingandu-se in coltul gurii. Razvan se apleca spre buzele mele, stergand picatura de sange si sarutand buza ranita. Sanii mei erau acum zdrobiti de pectoralii sai, in timp ce el se juca cu buzele sale peste ale mele. Mai mult decat perfect.

- Felicitari, scumpo! - Imi spuse mama, venind sa ma stranga in brate, dupa zeci de scuze pentru casatoria aranjata cu Bogdan si dupa ce ma convinse sa il trec pe lista de invitati.

- Multumesc, mama! - Am spus zambind si raspunzandu-i la imbratisare. Se departa si o lua pe Mary in brate, lasandu-ma cu Razvan, Kim si Ashton. M-am asezat in bratele lui Razvan, lasandu-ma incet pe abdomenul sau. Isi stinse tigara si se intinse sa ma sarute.

- Mai pe seara plec la sediu, scumpo. Poti sa ajungi la firma in vreo 3-4 ore? - Ma intreba acesta si ma trase mai aproape.

- Sigur.

- O sa ma duc cu ea. - Adauga Kim, tinandu-si mana pe abdomen.

- Daca nu explodezi pana atunci. - Spuse Razvan si incepu sa rada. Kim arunca cu o perna in el, dar o prinse in aer , aruncand-o, mai apoi, fix in fata ei.

- Stai sa vezi cand o sa fie M insarcinata.

- M e sotia mea, o suport asa cum e. - Spuse Razvan si isi puse o mana pe coapsa mea.

- Pai normal ca nu comentezi, ca ramai fara sex si fara orale. - Spuse Kim si ii arunca perna inapoi. Razvan se incrunta si ii arunca perna fix in nas.

- Tine-ti gura!

- Mai usor, ca poate naste pe aici. - Spuse Ashton razand si luandu-si sotia in brate.

- Vezi sa nu te zdrobeasca. - Glumi din nou Razvan pe seama ei.

- Razvan... Termina. - Am spus eu serioasa. Acesta imi intoarse privirea si incepu sa rada. Mi-a prins maxilarul intre degete si si-a izbit buzele de ale mele.

- Oricat te-as iubi, nu ma pot abtine. Sora mea e atat de grasa incat...

- Razvan! - Am spus eu, punandu-i mana la gura. Imi musca interiorul palmei, facandu-ma sa o retrag. - Daca mai zici ceva...

- Nu o sa ma lasi sa te ating, posibil o luna.. Stiu povestea, scumpo. Si stii cine nu rezista? Ai ghicit. Tu. - Spuse el, aratand cu degetul spre mine.

- Cine vorbea. Tu nu poti sa stai fara sa ma atingi nici macar cateva ore!

- Macar eu nu salivez daca te vad conducand.

- Macar eu nu ma excit doar cand te vad mancand o banana.

- Pe bune? - Tipa Kim si incepu sa rada.

- Haha...

- Tati! - Tipa Mary venind spre noi si ignorandu-ma complet si intinzand bratele spre Razvan. M-am mutat pe un singur picior, iar acesta o aseza pe Mary pe celalalt. Aceasta ma privi lung, dupa care il privi pe Razvan. - Mama.

Aventura de o noapteWhere stories live. Discover now