⭐21⭐

1.7K 174 22
                                    

Μου έδωσε το χέρι του, και βγήκαμε απο το σπίτι. Μου άνοιξε την πόρτα και μπήκε και εκείνος μέσα. Το αυτοκίνητο ηταν πολύ καθαρό, και όλα στην θέση τους. Άνοιξε το ράδιο, και τραγουδούσε σιγανα τους στοίχους του τραγουδιού που έπαιζε. Το χαμόγελό του δεν έφευγε απο το πρόσωπό του. Μια κοιτούσε εμένα και μια τον δρόμο. Είχα κοκκινίσει και προσπαθούσα να αποφεύγω την επαφή με τα μάτια του.

"Χαχα τι?" λέω και γελάει ακόμα πιο πολύ.

"Τίποτα." κοιτάζει έξω απο το παράθυρο.

"Γιατί με κοιτάζεις έτσι?"

"Επειδή είσαι όμορφη." κοκκίνισα ακόμα πιο πολύ. Δεν απάντησα και για την υπόλοιπη διαδρομή κοιτούσα έξω απο το παράθυρο. Σταμάτησε εξω απο ενα μεγάλο κτήριο και μου άνοιξε την πόρτα. Κοίταξα εντυπωσιασμένη και προσπάθησα να φερθω φυσιολογικά. Μου έδωσε το χέρι του, και περπατησαμε έως την είσοδο του κτηρίου. Ένας άνδρας με μαύρο κουστούμι, καστανά μαλλιά και λίγο μούσι, στεκόταν στην πόρτα. Ο Harry άφησε το χέρι μου και έδωσε μια ανδρική αγκαλιά στο άνδρα της πόρτας.

"Εσύ πρέπει να είσαι η Bella." μου έδωσε το χερι του για χειραψία.

"Ναι." χαμογέλασα.

"Χάρηκα. Louis."

"Παρομοίως."

"Λοιπόν Lou εμείς θα τα πούμε αργότερα." λέει ο Harry και ο Louis χαμογελάει. Ο Harry ξανά πιάνει το χέρι μου και μπαίνουμε στην κεντρική αίθουσα. Πολλοί άνθρωποι ντυμένοι πολύ επίσημα βρίσκονται γύρω μας και πίνουν σαμπάνια.  Νιώθω αμέσως άβολα. "Harry δεν...δεν ξέρω, μάλλον πρέπει να φύγω..." λέω κια αφήνω το χέρι του. Εκείνος γελάει, κάνοντας τα λακκακια του να φανούν. Ξανά πιάνει το χερι μου και αυτή την φορά το κρατάει ακόμα πιο σφιχτά. Συνεχίζει να προχωράει προς το βάθος της αίθουσας μέχρι που βρισκόμαστε μπροστά απο ένα πίνακα. Στέκεται δίπλα μου λαο αφήνει επιτέλους το χέρι μου. Κοιτάζω το χερι μου που περίεργα το νιώθω κάπως άδειο. Μετα σηκώνω το βλέμμα μου προς εκείνον και μόλις το καταλαβαίνει γελάει. "Τι? Υδρωσε η παλάμη μου!" λέει και σκαμε στα γέλια. Λίγο αργότερα, μας πλησιάζει μια παρέα με τρεις άνδρες. Ο Louis, και άλλοι δυο. Ο ένας ξανθός, και ο άλλος μελαχρινός με λίγα γένια. Χαιρετούν τον Harry και μετα στρέφουν την προσοχή τους σε εμένα. Ο Louis με ξανά χαιρετάει. Υστερα αντιλαμβάνομαι τον ξανθό να με κοιτάζει.

Don't [H.S.]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang