⭐13⭐

1.7K 194 11
                                    

Όχι. Όχι, δεν το είπε μόλις τώρα αυτό. Δεν γίνεται. Πλάκα θα μου κάνει. Ο Augustus, ερωτευμένος μαζί μου. Πιο πολύ σαν ανέκδοτο πίσω από χαρτάκι ημερολογίου ακούγεται. Δεν γίνεται να λέει αλήθεια. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, απο την 1η γυμνασίου. Και κατάφερα να καταλάβω ότι δεν θα μου έδινε ποτέ σημασία, στην 3η λυκείου. Και τώρα... Τώρα που πάω να προχωρήσω, και να κάνω κάτι με κάποιον άλλο, μου λέει αυτό. Δεν ξέρω αν πρεπει να το πιστέψω ή όχι. Θα ήταν τρελό. Εγώ και ο Gus μαζί. Όχι. Θέλω να πω, πριν απο δυο χρόνια, αυτή η εικόνα έμοιαζε τέλεια στο μυαλό μου. Αλλά τώρα, δεν ξέρω αν μπορω να τον δω σαν κάτι παραπανω απο κολλητό μου. Δεν ξέρω. Είναι τόσο περίπλοκο. Δεν ξέρω αν πρεπει να γελασω ή να βάλω τα κλάματα. Να φωνάξω ή να τρεξω.



"Gus. Κάνεις πλάκα, σωστά; Πες μου ότι κάνεις πλάκα."



"Όχι. Δεν έχω μιλήσει πιο σοβαρά στην ζωή μου. Bella, δεν μπορώ να αφήσω τον Harry να σε πάρει απο μένα."


"Gus, κανείς δεν θα με πάρει απο εσένα! Δεν είναι ανάγκη να ανησυχείς γι αυτό! Είμαστε, ήμασταν, και θα είμαστε για πάντα κολλητοί! Αν φοβάσαι γι αυτό, πίστεψε με δεν υπάρχει κανένας λόγος!"


"Εσύ νομίζεις πως κάνω πλάκα. Αλλά Bella, κατάλαβε το. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου, απο την 3η γυμνασίου!"


"Και τότε γιατί δεν ειπες ποτέ τίποτα;!"

"Πίστευα οτι δεν θα ένιωθες το ίδιο. Και οτι θα σε έχανα και σαν φιλη. Δεν μπορούσα να το ρισκάρω. Αλλά τώρα, δεν μπορώ να σε χάσω."


"Gus... Όλο αυτό είναι υπερβολικά πολύ για εμένα. Δεν ξέρω αν... Αν μπορώ να το διαχειριστώ."


"Είμαι σίγουρος οτι μπορείς. Απλα δεν θέλεις να το παραδεχθείς."

"Μπορεί. Αλλά, ειλικρινά. Είμαι πολύ μπερδεμένη. Και... Είναι και ο Harry..."


"Σωστά. Τι το πολεμάω; Αφού σίγουρα θα σε τυλίξει αυτός."


"Gus, μην μιλάς έτσι..."


"Και τι να πω ε; Τι να πω, πες μου!"


"..... Οτι... Οτι μου δίνεις λίγο χρονο... Να σκεφτώ..."


".... Εντάξει. Αλλά και παλι δεν θα βγει πουθενά. Ξέρεις οτι το βράδυ που θα βγεις μαζί του, όλα θα είναι ξεκάθαρα για σένα. Θα διαλέξεις εκείνον, και θα είναι όλα όπως πριν. Αλλά εγώ φταιω. Δεν έπρεπε να σου είχα πει τίποτα. Όλα θα ήταν πιο εύκολα για εσένα..."

Don't [H.S.]Where stories live. Discover now